Saturday, August 18, 2007

Puli Puli Pulinaa...


Täällä on Andy, kuka siellä? Hih, tääl mä vaan pulisen, ku iso poika tuli just Kouvolasta ja on niin väsyny, et ei jaksanu ees turisee alkaa. Mä oonki ollu tänään yksin kotona monen monta tuntii. Tai en ny ihan, ku onhan Virpi ja Jenna tyttö mua käyny tääl ruokkimas ja ulkoiluttamas, et nää perustarpeet on sit tullu kyl hoidetuks, et kiitos vaan kamut. Ai mitä se iso poika siel Kouvolas teki? No jostain näytelmist se höpisi, et kai se sit on ollu taas töissä. Mun puolest kyl sais olla useemminki, ku toi mulle tuliaisiks yhden pehmon (yllätys, yllätys) ja ihanii possunkorvii.

Mä ehdein vähä tota veikkaa tenttaa, et kuis sil siel meni ja ihan hyvin kait, ku oli ollu erinomainen ja luokkansa kolmonen. Arvosteluki oli ollu hyvä, jos veikkaan on uskominen. Varsinki kuulemma viimenen lause oli lämmittäny mun polleen isoveikan sydäntä. Siin se tuomari oli sanonu näin "Because of many good points; I´m positive" elikäs mopsisuomennos "koska monet pisteet oli hyvät, mä oon posetiivari" ;). No joo, mä en oo kielimiehii niinku toi Fontero, et vois sen sit jotenki muutenki kääntää. Mut Oscu ja Carla siel olivat oikeen repässee, ku Oscu oli tulplaROP ja Carla VSP sertin kera, et kyl on Jennal aihet juhlaan, ONNEE... Ai niin, iskä on laitettu uudelleen koulutukseen KEPO-opistoon, ku oli antanu Fonteron merkata Oscun ja Carlan häkin. HIH, mä en ois kyl tollasii merkkailui tehny, HYI Fonzie! (Fonzie. Krooh, no et kai, ku et sä raukka parka ees osaa viel merkkailla).

Mut kai mä ny itestäniki pulisen, ku taas pitkäst aikaa tälle masiinalle pääsin. Eilen oli kuulkaas aika sutinaa. Päivälenkillä mä nappasin lasinpalan suuhun ja äiskä alko huutaa ku hinaaja. Miksköhän? Kehtas viel ottaa pois sen mun suusta ja sano, et onneks ei tullu haavaa ja onneks en ehtiny niellä sitä. Kumma tyyppi, must se oli ihan kivaa vaihteluu kaikkien kivien jälkeen (äiskä: ANDY, sulle tulee ulkonaliikkumiskielto, jos toi homma ei lopu!!!)

Sit mä tein eilen elämäni ekan bussimatkan äiskän ja velipojan kaa. Mä oon kuullu, et Fonzien eka kerta ois ollu joteski pelottava ja ihmettelen vaan miks? Siinä mä köllein äiskän sylkys ja vetelin hirsii. Eipähän tos sen kummempaa ollu.

Mä oon muute päättäny, et tää meen niin pulistu asunto vaatii vähän uutta verta. Siks mä oonki alkanu pudotella noit mun karvojani pitkin ja poikin kämppää ja uskokaa vaan, et äiskä tykkää. Fonziella on sellasii kivoi raitoi, ku mä oon noit mun karvojani lainannu sillekin. Tuleekohan must isona joku karvanluovuttaja?

Ai, ny mä jo unohdin. Niit possunkorvii on viel jäljellä, et lähempä niit ny ahmimaan. Tos on noit ison pojan näyttelykuvii viel lopuks, jos niist ny joku mukamas ois kiinnostunu (mä en ainakaan oo).


Täs me vaan tassutellaan

Hei kamut, tulkaa tänne

Onks mun pakko olla tässä?


Jos kerran kopeloit, ni kopeloi kunnolla

2 comments:

rosedale said...

"Kikuli" tuomari sentään tajus et sä oot ERINOMAINEN!!!! Onnea erinomaiselle *pusi-pusi*

Fonzie said...

Hih, oli se "kikuli" tuomari vaan aika setä. Tykkäs niinku isosta mopsista, mut kelpuutti mutki sit erinomaseks ;)