Sunday, August 19, 2007

Heinolassa Jyrää


No joo, ainaski meet jyrättiin ja kunnolla, ku H:n (hyvän) kanssa sielt kotia tultiin. Nyt mun on kyl pakko syyttää äiskää tollasesta menestyksestä, ku ekaks se sähläs namujen kaa ja sit seisotti mua ihan miten sattu. Okei, oltiin me kyl väsyneitäkin, ku oltiin siel jo heti aamu yheksän jälkeen oltu (Zuku kamun kehä oli jo aamust) ja oma kehä oli vast jotain puol kahden aikaan. Ja uskokaa pois, siel oli kuuma.

No ei niin pahaa ettei jotain hyvääki. Äiskä kävi hakee sielt näytelmäst tollasen kuvassa olevan taulun. Kiitos Milla, on kyllä hieno teos. Lisäks hommattiin sellanen häkkituuletin, ku näyttää sille tarvetta olevan ainaski tälläsil keleillä.

Ai niin, Oscu teki sen taas. Tuplaroppi ja Carla sijoittui pn-kehässä, et onnee vaan taas Jennalle.

Mut ei tää ny niin kamalaa ollu, et ens viikonloppuna taas uudet kujeet. Tervakoski kutsuu, mut pitäsköhän vaihtaakki se kehä vaiks Puuhamaahan, hmm, totahan sopii miettii...

9 comments:

Anonymous said...

Älä mene Puuhamaahan, mummu haluaa nähdä Sinut, enkä kyllä lähde Puuhamaahan, olen tänäänkin puuhaillut jo ihan tarpeeksi, kaksi ja nelijalkaisten kanssa (HUH.) Miisan sisko oli käymässä kyllä siinä tytössä on virtaa, jos kuitenkin meneet Puuhamaahan ota Minni kaveriksi, ei tarvitse kyllä muuta lämmityslaitetta.

Anonymous said...

Miten on Fontero,jos kimpassa viedään toi s-mummu meiän kans puuhastelee Puuhamaahan, ois varmaan paljo kivempaa, ku kartuttaa muovinauhakokoelmia?

Jenna said...

Kiitos Fonzie onnitteluista, mä leijun vieläkin taivaissa :D!
Sä oot musta erinomainen sanoi muut mitä tahansa :)

Pojat said...

Heippa vaan teille kaikille. Puuhamaa on hauska paikka vai mites se ny olikaan, mut täytyy varmaan jättää täl kertaa väliin ja mennä kartuttaa sitä muovinauha kokoelmaa (oli se minkä värinen tahansa ;)). Ja kiitti Jenna

Anonymous said...

Äläpä Fonzie kamu masennu noista nauhojen väristä, olen se minäkin hakenut kaksi sinistä nauhaa :)

Pojat said...

No muahan ei masenna sitten mikään. Tota äiskää vaan ketuttaa, ku sähläs koko homman pipariks :), mut kyl se täst iloks muuttuu...

Anonymous said...

Kyllä maar täytyy olla erinomainen taulu...ollaan tässä viisi minuuttia odoteltu eikä se suostu meille näyttäytymään.
Onnea vaan teille Tervakosken näytelmiin. Katteeks käy kun ei ite ole mukana, vaan täältä tullaan, ainaksin ensi kuussa. Nuppukin meinaa vielä lähtee kehiin tisseineen päivineen.
eikun mukavaa loppukesää kaikille!

Anonymous said...

No mutta nyt se taulu tulla putkahti näytölle sillä aikaa kun olin kirjoittelemassa. Ja Milla kuka? oli taiteilija: hyvää työtä.
Terv. taas
Sirkku

Anonymous said...

Milla Holopainenha se. Tehnyt noita mopsi tauluja ainaski Annelle ja Mirkalle. Tää tais olla eka sellanen, jossa kaksi mopsia seistä töröttää. On muuten livenä vielä paljon makeempi kuin kuvassa ;).