Tuesday, July 24, 2007

Viimeinen rutistus

Toivottavasti reissus on yhtä turvallista, ku tässä iskän reiskajalkojen ja velipojan kanssa.


Jep, jep, se on sitten Iskän ja Äiskän vika lomaviikko ja paluu todellisuuteen alkaa häämöttää. Mitähän toi Antero ens viikol tuumaa, ku joudutaan jäämään kotiin kahesteen vähä silleen pidemmäks aikaa. Taitaa tulla itku puseroon, ku toi velipoika on niin kovasti noitten hömelöitten perään. No onneks mä oon tääl sen ilona ja seurana.

No, toi on sit ens viikol, mitä sitä vielä sureksimaan. Tänään lähetään viel käymään sukuloimassa elikäs käydään äiskämummilla ja - vaarilla, iskämummilla ja äiskän siskoilla. Ne on kaikki siel Porin seudulla, et löydään niinku monta kärpästä yhdellä iskulla. Ja lauantaina sit tullaan kotia, sen jälkeen, ku oon käyny tepastelemassa Porin näytelmässä.

Mut ny pakkaamaan. Toivottavast siel Satakunnas ei sada, ni saadaan olla Anskun kaa ulkona. Meinaavat kattokaas noi hömelöt raahata sen meen ulkoilmavankilan mukanaan, et vankilareissu taitaa olla edessä. Toivottavasti vaan mummi ja vaari on vartioina, ku niilt saa kuiteski jotain namii. Mut ny turinat seis, tuus Antero kattoo, mitä leluja otetaan mukaan (Antero: no kaikki lelut tietty! Äiskä: Älä unta nää, ei varmasti oteta).

6 comments:

Anonymous said...

Ha-ha-haa...Saatte tilata rekan, jos Antero ottaa kaikki lelut mukaan ;)

Mukavaa vikaa lomaviikkoa! Sunnuntaina nähdään, tuun kattomaan näytelmää.

Anonymous said...

Miksi nämä jutut antavat minulle aina "Aaaww -elämyksiä"? :'D

Kovin valitettavaa, mutta täällä saataa niin, että viitsisi edes vesiallergista Iippoa viedä ulos, vaan eipä näytä panevan pahakseen. Tuolla se kroosaa selällään keskellä sänkyä.

Mutta juu, nähdään näyttelyissä. ; >

Anonymous said...

Heips!
Tossa kuvassa Andy-boy näyttää siltä kuin olisi saanut runsaasti ruokaa sitten lauantain! Mukavan pyöree.

Terveisiä ja voikaa PAKSUSTI!

Anonymous said...

No ei tilattu rekkaa, ku äiskä vei kaikki meen lelut kylpyhuoneeseen, vaan pari pehmoo saatiin mukaan (äiskä: juu, niin kävi. Katon maalaajat huseeraa kotona, kun me lomaillaan täällä, niin piti koko olkkari tyhjentää, HUH, HUH).

Niin ja terkkuja vaan täält Satu-tädin luota Kokemäeltä. Aurinko paistaa ja linnut laulaa ainaski tänään, et lähes Iippo ulos vaan.

Juu Sirkku, paksusti voidaan koko poppoo (varsinki Iskä ja Äiskä, HIH, HIH)

Anonymous said...

Kivaa satakunnan reissua kamut !! Toivottavasti saatte ihan simona herkkuja - ja varmaan saattekin, osaatte hurmata niin et päässä humisee ;D
Kyllä se kotona olo yksinkin sujuu pikkuveikalta. Kerro sille vaan sellaisia terkkuja, että jättää Fontero-Kamu sen sun kaulan rauhaan hampailta. En viiti näin julkisesti kertoa mitä Hugo Bossi on saanut aikaseksi mun komialle kaulaheltalle *prööt*.
Tassuterveisin: Abe-Mamman-Babe

Pojat said...

Morjenttes Abe, kyl noitten Ipanoitten kans on hätää kärsimäs. Munki uljas ulkomuotoni on kokenut jos jonkinlaista uudelleen muokkausta. Mut koitetaan kamu kestää ja sit ku noi Ipanat on niinku muka aikuisii, niin näytetään niille oikeen olan takaa, eiks vaan...

Niin ja terkkui täält Satakunnasta. Meil onneks aurinko paistaa, ni ollaan saatu olla ulkona ja herkkui kyl on tullu siihe malliin, et ei varmaan mahut enään autobokseihin, ku kotiin lähetään...

Terkkui muute teen koko poppoolle meen plop, plop, plop poppoolta...