Monday, July 16, 2007

Terveisiä lekurista


Tere taas. Me käytiinki tänään lekuris sellaset rokotukset ottaa. Andy Boy ei ees huomannu, et sitä pisteltiin ja mäki olin tosi hienosti, ku se lekuritypy mut rokotti. Meet muute punnittiinki ja mä painoin 9.1 kg ja toi höyhensarjalainen 2,7 kg. Kyl on Anterolla tekemist, ennen ku mun mittoihin pääsee.

Juu ja kun noihiin mittoihin päästiin, ni se kauan ootettu Punkero lehti tuli tänään. Sitä me ollaan täs lueskeltu ja naureskeltu niit juttui.

Ai niin, se lekuri väitti, et noi rokotukset saattaa vähä niinku väsyttää, mut ei se ainakaan meen Anteroon tehonnu. Samanlaine pikku piru se on, ku aina ennenki. Mut ny pitää lähtee iskän kaa lenkille, ettei ihan punkeroks muuttuis. Et se on niinku menoo...

Kaksi pientä pirua

Hampaita tässä harjailen

Niin mäki

Iso veikka hei, mitä se rokotus oikeen meinaa?

8 comments:

rosedale said...

Onpa teillä menoa lomalla. Antero-puri, HIH! Nyt on A:lle "salmiakki" saa sen la, samalla ku muutki jutut.

Andy Antero said...

Jippii, tulis jo äkkii lauantai, ku tääl ei tapahdu oikeen mitään (äiskä: vai ei tapahdu mitään?) Mut nähdään ja salmiakille on iha varmasti käyttöö, vai mitä isoveikka luulet?

Jenna said...

Eiks ollukki hieno kansikuva punkerossa :D!
Muista Fonzie et voidaan aina vaihtaa Antero puputyttöön, Antti lähtikin käymään mökillä et nyt ois hyvä sauma vaihtureihin ;)

Anonymous said...

Vai, että rokotukset hankkimassa. Hieno juttu, kun olitte nätisti. : > Vai, että 9.1 kiloa. Kyllä on Andylla vielä kasvamista, mutta älkää vain kumpikaan kasvako Iipon kaltaisiin pallomaha -mittoihin. : D

Iipon Blogia saa muuten vielä hiukan odottaa, Essikällä tuppaa nyt olemaan heinäkuun väsymys. :S

Fonzie said...

Jenna: Siis aivan mopsimahtava kuva. Kyl mä Gurun siit tunnistin, vaiks en sitä heti turissukka. Niih, noi vaihturit. Tänään ois ollu ainaski kaks kertaa sellane tilanne, et Antero ois saanu kenkää, mut sit se taas oli kuiteski niin sulonen, et en mä siit luopuu voi. Mut voin mä silti sen puputytön ottaa, nyt ku ei Anttikaan oo maisemis sitä vahtimas ;)

Fonzie said...

Essi: Onhan se niin, et hyvää kannattaa ootella, et tääl sit ootellaan...

Anonymous said...

No eipä enää tarvitse odotella. Yö antaa kummasti energiaa. ; >

Mutta tuotas, mikäs lehti tuo Punkero on? Mitä sisältää, voiko sen jostain tilata ja paljonko silloin maksaa? : >

Fonzien ja Andyn mami said...

Essi: Toi Punkero on Uudenmaan Mopsiystävät ry:n jäsenlehti ja sen saa liittymällä jäseneksi. Lehti sisältää mukavia juttuja mopseista ja niiden touhuista. Ilmestyy muistaakseni neljä kertaa vuodessa. Tässä linkki sivuille http://www.mopsiystavat.net/