Tuesday, July 17, 2007

Pysy aina pikkuveljenä


"Pysy aina pikkuveljenä ja lintuna, älä koskaan miehisty, en meidän taloon lisää aikuisia halua..."

Niih, oot sä Andy Ipana niin ihana, et voisiks pysyy aina tollasena? Mä oon antanu sulle jo anteeks kaikki raatelut sun muut terroriteot, et kaikki on niinku kohallaan (tais olla vähä niinku imelää turinaa, mut olkoon).

Meille muute se rokotusväsymys iski päälle vast tänään. Täs ollaan vaan koisailtu ja välillä luettu Punkeroo ja Essin Iipon blogii (Guru, kyl sä oot komee siin Punkero lehden kannes). Mut huomenna taas sit riehutaan silleen, et äiskä repii hiukset päästään (mee vaan äiskä jo sinne peruukkikauppaan, hih, hih...).

Ai niin, tää on pakko turista. Mä ku nukun ton iskän ja äiskän kaa isossa sängyssä yöt, ni tänään aamulla mä järkkäsin iskäl pikku yllärin. Asettelin tän hyvin muodostuneen peffani ihan siihen iskän nenän eteen ja päästin sit saman tien pikku tuhnun. Arvatkaas heräskö toi iskä silleen niinku vauhdilla. Äiskäki nauro, et mustahan se herätyskello tähän huusholliin pitäs tulla.

Mut tänään kuulemma on sellaset lomasäät, et mäki koitan täs itteeni herätellä. Terkkui vaan teil kaikil. Mä meen herättää ton pikkuveikan, et turistaan ja pulistaan taas, ku ehitään...

10 comments:

Anonymous said...

Vai, että Iipon Blogia sitä vain lueskellaan. Hauska kuulla.

On muuten ihme, jos ette Iipon kanssa ole jotain sukua, Iipolla nimittäin täysin samanlainen herätystoiminto käytössä. : D

Pojat said...

Hih, Hih, sukulaissieluja nääs...

Jenna said...

Guru kiittää komeuskehuista. Toivottavasti ei ala sataa kun Guru kulkee nokka pystyssä :D

Pojat said...

Niin sitä pitääki, nokka pystyyn ja tassut etuviistoon ja menoks. Komeil ku on oikeus vähä niinku elvistellä ;). Niih ja ei muute sada, ku meil on loma!

Anonymous said...

No onhan tässä niitä huonojakin ilmoja osunu teiän lomalle, kiva että nyt sää suosii teitä!

Anonymous said...

Niin suosii ja ny mekin ollaan taas täydessä vauhdissa, et alta pois risut ja männynkävyt...

Anonymous said...

"Tuhnut on ihanii- trallalala- varsinkiin kun ne tulee omastaaa peffastaa-trallalala :D".

Hyvä Fonzie kamu - tossa herätys tyylissä on asennetta !! Ihan Agentti Bondi ase ;)

**poppenaurua**

Aika luxusta sulla kamu. Saat siis vielä nukkua siinä master bedissä vaikka teille tuli veikka taloon ??!! Höh. Nyt kyl menen valittamaan niin et koko seutu kuulee. Mä katos lensin ulos het kun toi pikku riiviö tuli taloon. Ei saa muka pientä jättää yksin nukkumaan, lässyn lässyn.. No kostoksi opetin veikalle kuinka sitten raavitaan ja mesotaan makuuhuoneen oven takana ja voi pojat että olen ylpeä riiviöstä. Tekee sen kuin aikamies **moppevirnuntaa**
Oikein paljon tassuterkkuja ja kuolapusuja Fonterolle & Anterolle.
toivoo: Abe-Babe :D

Pojat said...

Tere vaan Abe-Babe ja Hugo. Mä en mistään hinnast luovu tost mun masterbeti paikast. Se nääs on ainoo paikka, mis mä nykysin saan olla niinku rauhas. Toi Ipana Pipana nukkuu omas vauvapedis tos sängyn vieres ja äiskän käsi on venyny ainaski kaks metrii, ku se sitä kaikki yöt siel bedis roikottaa. Tuutteks muute kesäpäiville Sirkulle? Ois Abe katos kiva nähdä muitaki ku noit Ipanoita.

Anonymous said...

Moro Kamu,
Kyl maar me tullaan kesäpäiville ! Siellä sitten moikataan tassut ojossa !
/Abe & Hugo

Pojat said...

Jippii, miks ei jo vois olla lauantai...