Thursday, July 19, 2007

Höpinä Löpinää

Sulassa sovussa

Tää viikko ollaanki vietetty sellast "rauhallist" kotielämää, et kyl täs jo jotain säpinää alkaa kaipaa. No onneks pian on lauantai, ni päästään noille Mopsien kesäpäiville Sirkun luo Vantaalle. Eiköhän sielt sitä säpinääki sit löydy.

Niin sitä mun piti turist, et tol Anterol on iha outoja tapoja. Se nimittäin meinaa silputa pissalehtensä ja yrittää leikkii jotain sähköasentajaaki, ku noitten johtojen kimppuun niin kovasti hinkuu. Taitaa luulla pääsevänsä johonki johtotehtäviin, mut turha luulo, ne on varattu niinku mulle. Mullahan ei muuten tietty koskaan tollasii "outoja" mielitekoja ollu, eihän äiskä? (äiskä: no ei ihan tollasii, mut kyllä sullakin ne omat metkus oli, yritä vaan muistella, Fontero).

Sit me käytiin tos yks päivä moikkaa sitä meen Zukulaku kavaljeeri kamuu. Ja kun tää mun pikkuveikka on niin hirveen pelottava (mä en sitä kyl pelkää), ni Zuku vähä niinku pelkäs sitä ja meni piiloon kulman taa luimuilee mokomaa outoa otusta. No, kyl mä oikeestaan Zukuu ymmärrän, ku toi pikkuveikka päästää pikku ulinat, ni onhan sitä jo oman mukavuuden kannaltaki kivempi olla vähä jossain kauempana.

Tänään toi Antero muute tapas sellasen ison nurmikonleikkuuhärvelin. Ei se sitä paljoo kiinnostanu, mut se vasta leikattu ruoho kiinnosti sitäki enemmän. Oli se varsinainen ruohoparta, ku nappas ison kasan sitä ruohoo suuhunsa. Ja sit ku mentiin sisälle, tol veikal oli iha ufojalat tai ainaki ne oli vihreet. Hih, hih, ku nauroin, et tais tulla Ipanalle pikku pikku pesukeikka.

Mut oiskohan taas noi päikkärit niinku paikallaan? Iskä alkaa paistaa pian lettuja, ni mahdetaaks meki saada maistaa? No, mennääs Antero ainaski näkee unii niist letuista... (Antero: mä ainaski haluun tuhatsata lettuu, enkä mitään unia, PÖH...)

Korvatuuletus vai oisinko mä kuiteski pikku ranskis?


Veto loppu

Multa kaa

10 comments:

Anonymous said...

Haa-haa...Antero-Bulla varustettuna vihreillä jaloilla :)

Pojat said...

Joo, varsinaninen viherpipertäjä...

Anonymous said...

Ihana kuva tuo Andyn korvakuva. Mahtavat korvat pojalla. Ja luonnollisesti; mopsit ovat vastustamattomia nukkuessaan. Siitä se niiden väsymyskin varmaan johtuu, kun ikinä ei anneta nukkua, kun aina tullaan klääpimään, kun ollaan niin lutusena. : D

Pojat said...

Eihän meitä tosiaan voi vastustaa ;). Sen ken yrittää, saa kokea karvaan tappion vai mitä Iippo ja Antero?

Jenna said...

VAro Andy ettet lähde lentoon kun tolleen korvia tuulettelet :)

Anonymous said...

Lentoon, lentoon, meinasin muuten just lähtee, ku jouduin iskän sylkyssä kärsien kattoo, ku Fontero söi (no, olin mä jo omat murkinat syöny, mut ku ois pitäny päästä tarkistaa, oliks tol velipojalla jotain parempaa...)

Anonymous said...

Nyt on Aben ja Hugon äipän kommentoitava: Voi mitä "musiikkia silmille" lukea, että Anterollakin on metkunsa (lehdet ja johdot..). Antaa kummasti voimaa uskoa kun tässä tukka pystyssä seurailee oman termiitin touhuja ;) ( lehdet silputtu, pöytäliinat vedettäva alas, jalkalamppua vedetään pitkin lattioita johdosta-joka ei tosin ole seinässä kiinni, rahi järsitty, Aben kaulassa enemmän reikiä kuin golf kentällä ja Abe purkaa turhautumistaan mun kukkaseen..).
Ai miten ihqua: Vihreät tassut ! Taitaa tosta Anterosta tulla samanlainen tyylipoika ku Fonterostakin :D
Iso hali Fonterolle ja Anterolle !
/ A&H - äippä

Anonymous said...

Fonteron ja Anteron äiskä kommentoi: Pojat on poikia ;) ja huomenna nähdään sit ihan livenä näitä veijareita.

Fontero ja Antero on kyllä niin toistensa vastakohtia, muunkin kuin värinsä puolesta. Isompi esim. syö hitaasti ja nauttien ja pienempi hotkii niin, että pahaa tekee. Ja kaikki mikä Fonteroa ei ole koskaan kiinnostanut niin kiinnostaa Anteroa ja lisäks sitä kiinnostaa myös kaikki se, mikä Fonteroo kiinnostaa, et ei taida olla mitään, mikä ei Antskuu kiinnostais...

Anonymous said...

Jee tänään nähään!!!

*pus-pus*

Anonymous said...

Joo, ihan pian, smack...