Sunday, July 29, 2007

Kyllä YKSI YÖ voi saada ihmeitä aikaanNo ei tarvi enää laittaa päätä pensaaseen tai siis hatun alle piiloon, ku yks yö muutti kaiken. Jep, Jep, olin kattokaas Vantaalla näyttelemäs tänään Zooginin, Virpin, Jennan ja Sirkun kaa ja kuinkas ollakkaan, ni tänään mä sit olinki avoimes luokas laadultani erinomainen ja vielä ton luokan kakkonen, ku kuus meit siin luokas kaikkiaan oli. Mun kilpakumppani Remu, meni ja valikoitu (Onnee vaan Remulle), ni ny on sit taas yks kilpakumppani vähempi noit sertejä keräämässä.

Hauskaa täs oli se, et eilen mul ois pitäny olla parempi pää ja tänään siin ei taas ollu sit mitään vikaa (siis nyt mä en turise äiskän päästä, siin on aina vikaa). Sirkulle kyl tietty täytyy antaa pisteitä, ku sehän mut esitti. Kattokaas toisilla on se taito hyppysis ja toisil ei, vai mitä äiskä (äiskä: niinpä). Niin ja Sirkku sit tokasiki, et onks mulla ollu yön nuppi niinku turvoksis (siis tää tarkottaa niinku pään leviämistä), ku arvostelut noin äkkii muuttu. Häh, Häh, Hää, enpäs sitä teille turisekaan...

Meil muuten on täl hetkel sellane paniikkihäiriö täs meen huushollis. Noi hömelöt höpisee vaan töistä, töistä ja töistä. On kuulkaas aika ikävii immeisii, ku meinaavat meet huomenna hyljätä jonkun ihme työn takii (äiskä: pakko on, ku ei muuten saada sulle viikkorahoi kasaan). Ai et viikkorahoi? No juu. Kyl teen on sit pakko mennä. Mä kattokaas oon just aatellu sellasta viikkorahan korotusta ja Andyki tarvii omansa, et ei muuta ku raatamaan vaan. Mä voin viel tassulla antaa kunnon potkun persauksiin, niin eiköhän se siitä niinku lähde.

Mut kyl me tääl huomen pärjäillään, ku Zooginin isäntä käy meit hoivaamassa. Ja johan me ehdittiin kyllästyy noitten hömelöitten naamoihin, et uusii pärstäkertoimii kehiin vaan... Apuva, onks kello jo noin paljon, se ois ny niinku goodtime tai niinku foodtime, et soronoo vaan. Mä poistun takavasemmalle...

8 comments:

Anonymous said...

Nyt, kun en keksi tekstiin liittyen mitään erikoisempaa kommentoitavaa, niin kyselenpäs nyt Fonzie äiskältäs näistä mopseista, kun Iipon kanssa on yhtä sun toista ongelmanpoikasta.

Elikäs, jossain palstalla olen tästä autojen jahtaamisesta kysynyt ja sanovat, että johtuu periytyneestä paimennusvietistä. Osaisitko sinä enempi mopsi-ihmisenä informoida, mistä tämmöinen autojen paimennus johtuu?

Ja mitenkäs tuota Iippoa voisi motivoida? Se ei oikein enää ole innostunut leikkimään millään ja lenkeille sen saa raahata puoliväkisin. Neuvoja?

Fonzie said...

OOPS, mä kysyin äiskält ja autojutuist se sano, et ei keksi muuta ku koittaa vaan jollain viisii saamaan huomio muualle. Kontaktii niinku namien kera tai jos on joku lelu mist iippo pitää, niin sillä. Mun Zuku kaveril on muute sama ongelma ja sillä ny koitetaan noit konstei, tiedä sit auttaaks... Ehkä vois naksutintaki koittaa?

Toi motivoint jutskaki on aika kinkkinen hommeli. Mulla tuol kehäs pakkaa aina toi motivaatio loppuu, vaiks muuten oonki aktiivinen tyyppi. Auttaskohan tohon lenkkeilyyn se, et ois joku koirakamu, joka lähtis mukaan. Mä ainaski oon sitä mielt, et kaksin aina kaunihimpi, varsinki jos se kamu on viel joku hemaseva typy (äiskä kommentoi: noi Fonteron neuvot on sit iha sellasii mutu tunumalla annettui, et ne tehoo tai sitten ei).

rosedale said...

Niin se vaan teiän henkilökunnan loma loppu. Meillä sitä lomaa vaan vielä ootellaan.

Tosi hienosti Fontero esiinnyit!!! Ei näkyny teiän kepoo, oli varmaan kotona Andy vahtina ja onneessaan näyttelyvapaasta :)

Fonzie said...

Juu, Kepo hoiteli Andyy ja mä pääsin Zooginin kans ihan naisseuras näyttelee. Toi meen KEPO on alkanu vetomaan viimesimpään Koiramme lehden juttuun, et joka KEPOlla kuuluis olla prätkä. Mahtaaks se enää KEPOks suostuukka, ku ei oo sitä prätkää niinku näkyny?

Ja niin se vanhusten loma loppu. Molemmat läks tänään töihin ja me vaan tääl kotona Andyn kaa köllötellään. No onneks Arska setä tulee pian meitä pissattaa ja ruokkimaan...

rosedale said...

Teiän pitää antaa kepolle vaihtareita, jos sille prätkä, niin sitte handleri autokouluun ;) Mitähän se siihen sanos? Rupeisitteko kaikki kulkee bussilla?

Fontero ja Antero said...

Juu bussilla kuljettais (ihan meen oman turvallisuuden vuoks)tai ainaski tolle äiskälle pitäs ottaa ihan mahdottoman suuri henkivakuutus, et meen viikkorahat ois turvattu, ku kuiteski jäätäs puol orvoiks, jos toi äiskä pääsis sinne baanalle ajelee...

sirkku said...

Heippa, erityisesti Essi!
Nyt olisi kiva tietää, minkä ikäinen ja painoinen koira toi Iippo on? Ja minkälaiset sen päivärutiinit ovat? Mulla saattaisi olla jotakin konsteja, myös tohon autojen jahtaamiseen. Jos kiinnostaa, niin ota suoraan yhteyttä. Sähköpostiosoite: sirkkus@gmail.com

Terveisin Sirkku Jitterpug kennelistä

Fonteron ja Anteron Mami said...

Essi, ota rohkeesti yhteyttä Sirkkuun. Sirkku tosiaan tietää Mopseista kaiken. Sirkku, meille kans noi auto-ohjeet. Eihän sitä koskaan tiiä, mitä toi Antero saa päähänsä ;), sillä kun on aika vilkas mielikuvitus.

Meen poikien eka "työpäivä" meni ihan hyvin. Tosin Fontero ei ollut aamupäivällä suostunut syömään (illalla söi sitten jo ihan hyvin) ja Antero haukkui mut pystyyn kun tulin kotiin. Mutta kämppä oli vielä ihan siedettävässä kunnossa, että eiköhän tämä normaalielämä ala tästä sujumaan...