Friday, June 01, 2007

Andy the Pug

Andy istuu (Photo by Sirkku )

No niih, tänään oli sit taas SE Andy päivä. Siel ne iskä ja äiskä kävi taas Andyä kattomas ja mä vaan oottelin tääl kotona. On se taas niin väärin. Kylhän mun pitäs päästä jo täs vaihees ilmasee oma mielipiteeni siitä, minkälaista velipoikaa tänne ollaan oikeen hommaamassa. No onneks äiskä sano, et se Andy Boy on sellasta aika rauhallista sorttia, ni ei kai täs viel oo kaikkee menetetty.

Andy tulee sit tasan kahden viikon päästä niinku kotiin (oli kattokaas tänään jo kunnioitettavat 5 vk ja 5 pv nuori). Mä kyl aion ottaa kaiken irti täst viimesest kahest viikkoo, jollon mul on viel jakamaton huomio, syli, lelut, ruoka, peti, luut ja ennen kaikkee naarmuton ulkomuoto. Saa siin iskä ja äiskä passata mua sitten niinku urakalla.

Oli toi iskä ottanu siit Andystä ainaski sata kuvaaki, mut sit kohtalo oli puuttunu peliin (heh, mun onneks). Niist kuvist onnistu jotenkuten vaan kaks, ku kaikki muut oli joteski valottuneita tai muuten epäkelpoi (äiskä: kyllä vähän harmitti, kun Andyllä oli oikeen mahtavat poseeraukset kuvissa ja laatu oliki sit aivan pilalla). Hih, eipä ny sit tartte mun blogii ihan kokonaan Andyn kuvilla täyttää.

Mut katelkaa ny noit kahta kuvaa (ja Sirkun ottamaa otosta, ni kyl huomaatte, et pitäs varmaan kieltää toi iskän ja äiskän kuvailu ja luovuttaa homma iha suosiolla niinku Sirkulle). On toi Andy Boy muute aika paljon viime kerrast kasvanu, mut kyl mä sil viel pärjään. Ny mä sit lähden vaatii niit huomionosotuksii ja valmistautuu sunnuntain Erkkarikoitokseen, et katellaan mitä tapahtuman pittää...
13 comments:

rosedale said...

Kyllä noita Andy kuvii onkin ooteltu! Ihana pallero :)

Oliko uusi vai vanha kamera käytössä?

Älä Fonzie masennu, me kyl piristetään sua sunnuntaina *pusi-pusi*

Fonzie said...

No uus tietysti. Siin oli vaan jotain "ihmettä" tapahtunu, mut niinhä se meil tapahtuu alvariinsa. Äiskä oli tosi pahoillaan, ku oli kuulemma velipoika ollu niis pilalle menneissä kuvissa varsinaine linssilude. Mut eihä aina voi voittaa, ei ees joka kerta ;)

Jenna said...

Ihana pallero Andy :)

Fonzie said...

Eiks ookki, ihan sellane syötävän hyvä pallero, ja se on niinku mun veli (äiskä: ja nukku mun sylissä).

jenna said...

Mä täs mietin et saatan tulla vaihtaa sit andyn guruun ku guru täytti jo 10kk maanantaina ;)

Fonzie said...

Hih, hih, mitäs mahtas äiskä sanoo, jos meil tulis sellane Jennan perään itkevä Moppelo. Mä kyl luulen, et ei onnaa se vaihto.

Mut äiskä just tos sano, et kyl se Gurun ottaa, ilman sellasii vaihtokauppoi ;). Ja Gurulle Mega onnittelut "kymppikerhoon" pääsystä.

jenna said...

En mä gurppista niin vaa anna. Saattais olla et sen jälkeen teillä muuttuis käsitys rauhallisesta mopsista :D! Ehkä jos guru tulis teil lainaks ennen Andyn tuloa niin ehtisit harjotella vähän järeemmän kanssa tota pentuhömpötystä :P(Oscu: juu kakaran saa viedä jos mun iho vaikka tulis normaalin väriseks ja karva kasvais takasin etutassuun)

Fonzie said...

HUI, ny mua pelottaa, mut eihän Andy mua raatele, eihän :(

jenna said...

Toivotaan ettei sua huijata ja andy oikeesti on rauhallinen ;)

Fonzie said...

Hei muute Jenna, mikä on rauhallinen? Varmaan se, joka puree pallit ja posket verille ja siin sivus viel närhäsee kirsuuki.
Et pitäskö täs sit olla onnellinen, kunha ny vaan kysyn?

Fontero jonka tulevaisuus on tuhottu ;)

Jenna said...

Oisit tehnyt anomuksen että pitää tulla narttu, sul ois siit ollu ainakin joskus hyötyä :P

Fonzie said...

No ois kai pitäny anomus tehä, mut iskä ja äiskä ei ois kuiteska suostunu. Miksiköhän, ne on kyl tosi tylsii. Mä teenki silleen, et sit ku mennään Andyn kaa Sirkulle kylään, ni mä jätänki Andyn sinne ja otan sen siskoplikan Daisyn mukaani. Mahtaskohan kukaan huomata mitään?

Mut onhan täs se hyvä puoli, et meil on ny ukkovalta, et jos vaiks saatas toi äiskä järjestykseen....

Queenie said...

Interesting to know.