Thursday, May 31, 2007

"Sisätilailmastointi"


Täällähän mä taas keikun näil bittiaalloil turisemas, et tere, tere... Meil kuulkaas tää ilmastointi-ilmiö on ny iha niinku IN jutska. Joo, ekaks auto muuttu ilmastoiduks ja ny sit keittiö, Hih, Hih... näkisittepä! Kaks reikää siin on keittiön katos ja niist on sit suora yhteys ulkomaailmaan. Pahoin mä vaan pelkään, et ilmastoinnin lisäks saa sit sadesäällä ilmasen suihkunki.

No ei noi hömelöt noit reikii tehny, vaiks niinki vois luulla, vaan pataljoona sellasii haalariasuisii miehii, mitkä meil on tääl tänään ravannu. Meil kattokaas sattu taas vesivahinko (eihän siit kännykän ja kameranka uitost viel kauaa oo) ja tuli niinku noi sadevedet läpi katon iha sisäkattoon asti. Ny sitä sit vaihdellaan villoja kuiviks ja laitetaan uusii tiilii ja kai toi sisäkattoki joskus korjaantuu. Voi pääkallo sentään, miten käy mun komistusunien, jos tääl alvariinsa lappaa jotain työmiehii (äiskä: oo poika huoleti. Ei tänne ketään ainaka sillon päästetä, ku oot tääl yksinäs ja äiskä kyl vahtii sun unias, et lepo vaan).

Mut saas kattoo, mitä meil seuraavaks sattuu ja tapahtuu, ku ei kahta ilman kolmatta. Toivottavasti vaan ei lattia romahda mun tassujen alta, ku sillon mä tippusin tonne alakerran naapuriin ja se kyl sit sattus. Ny mä meen ja teen sellasen rakennustarkastuksen ja yritän ennakoida noi tulevat katastrooffit, et pärjäilkää, niin mäki pärjään tai ainaski yritän...

Ai niin, Hugolle megaonnittelut kotiutumisen johdosta. Muista poju kohdella Abee kuninkaallisella kunnioituksella, eiks joo?Modernia ilmastointia

2 comments:

rosedale said...

Voi ei, kaikkee teilki sit sattuu...Meil vuotaa vessa ja huoltomies tulee huomenna, joten tytöt on mummolassa, tänne ei tulla, jos koikut on keskenään kotona!

Fonzie said...

Juu, tota se äiskäki sano, et ei oo meillekä tulemist, jos se ei oo vieres vahtimas, sillon ku mä oon kotona. Pelkää kuulemma, et ne jättää ovet auki tai kohtelee mua kaltoin, ni saa siin "äijät" vaan sopeutua meiän aikatauluihin. Tänäänki mä olin iskän kaa niit vahtimas, ku tuol katolla killuivat.