Tuesday, May 29, 2007

Mitäs Me Casanovat

Heipparallaa, tämä poika tallaa.... tai jos totta turistaan, ni jäi noi tallailut tos iltapäiväl vähä niinku vähiin, ku meinasin iha läkähtyy tos kuumuudes.


Mut mennääs iha ite asiaan. Mä luulin, et mä oon se meen huushollin Casanova ja fanipostin vastaanottaja, mut kyl täl kertaa toi iskä vei voiton. Kattokaas mitä se sai. Aivan ihkun puutarhanallen ja sydämin kuorrutetun kortin. Ja mikä parast, siin kortis oli oikeen Mopsitarra, iha niinku Mä ja Andy, WAU. Reeta tyttö on viel alta kymmenen, et vähä nuori se iskälle on, mut upeet lahjukset se vaan toi. Vähä mun käy katteeks.


Mä käsken muute äiskän ny heti laittaa mun Cool-pannan ja -alusen viilenee, ni jos sit vaiks jaksas paremmin ton iltalenkin tehdä. Niih ja tost viilenemisestä viel pitiki turista. Mä ku oon jo pian kaks vuotta marissu, et vaiks meen auto on iha kiva, ni ilmastointi siit puuttuu. Olis niinku mukavampi matkustella kesähelteil, ku jotain viilennystä sais. No mitäs noi eilen teki. Meni ja vaihtovat auton ja ny on sit ilmastointiki mukana. Mä vähä luulen, et se Andyn tulo vaikutti vähä tohon ratkasuun, ku ei ne mun takia varmaan ois vaivautunee, NYYH... (äiskä: höpö, höpö, kyllä siihen oli ihan muita syitä).


Mut rattosaa illan jatkoo. Mä lähen ny neuvoo äiskälle, miten sellast raparperipiirakkaa tehdään. Sain kattokaas niit raparperei yhelt naapurin tädilt, et kyl noi munki hurmurin taidot viel on voimissaan....

9 comments:

Jenna said...

koska nähdää fontero ratin takana?

rosedale said...

Johan sun henkilökunta on ihan sekasin ;)

Fonzie said...

Nyyh, en mä pääse ratin taa, ku mä joudun aina johonki boxiin. Oon kuulemmas liian vilkas, ku haluun tietty niinku kuskiks kuskin paikalle.

ja Sohvero, iha vaan tiedoks, noi on aina ollu sekasi, noi mun hömelöt siis. Äiskä sit voi kertsii ton jutun taustat sulle ja Jennalle niinku siel Oitis (pitäähä jotain jutskii olla, ku siel koko päivä vietetään) ;)

jenna said...

Jokos muuten sä jännität erkkaria?

Fonzie said...

No enhä MÄ, mut Äiskä tietysti jännittää. Sirkku on tulossa vissiin paikalle, ni Äiskä varmaan tekee jotku kehäoharit. Mut saas kattoo, joutuuks se ite sit kuiteski Axun jälkeläisluokkaan menee. Mitähä siitäki tulee?

Niin ja muuten, mun velipoika Rolleki on paikalla, et siel me sit ollaan niinku veljekset ku ilvekset (äiskä: no toi oli kyllä aika huono ilmasu)

Oscu said...

Jooo toi Jennakin tuntuu aina jännittävän, paitsi paraisilla se oli ihan rento, ehkä se johtu siitä et se stressas ehtiikö töihin määrä aikaan mennessä :)!

Fonzie said...

Moikka Oscu,

Meil toi äiskä taas unohtaa jännittää, jos se suuttuu jostain oikeen kovasti. Mitähän jäynää mä keksisin, et saisin sen suuttuu ja mustaks muuttuu...

s-mummu said...

Voi, voi ja niin se mummu taas tyri. Komentti jonka luulin laittaneen tähän, menikin jo edelliseen. Onkohan parempi, ettei enää komentoi mitään. Vai meneekö tämäkin väärin. Tosin siis meni aivan oikein, vaikka väärin. Otappa poika selvää tästä.

Fonzie said...

Hih, Hih, S-Mummo, iha oikeessa paikas oot, ku mun bolgis oot. Kato, ku toi äiskä käy siel jossain Pulina Palstalla, ni se vastailee aina väärin, ku ei kato missä ketjus se millonki on, et te kyl äiskän kaa ymmärrätte toisiinne tosi hyvin (ja mä kaa, ku oon tota äiskää jo pian kaks vuotta katellu ja kuunnellu)