Wednesday, May 02, 2007

Raekuurossa

Nyt on sit Vaput vappuiltu ja voiki alkaa oottelee jo sitä Juhannusta. Meil kyl taitaa tulla ny vähä erilainen Juhannus, ku pikkuveikka on sillon kotona ja kai se munki on sit vaan juhlittava niinku lasten ehdoilla, vaiks tälläne salskee nuorimies oonki. En varmaan pääse ees juhannusheiloja metsästää, ku pitää kuiteski olla vahtimas, ettei se pikkuveikka vaan vie kaikkia mun leluja.

Mut tietteks mitä tänään tapahtu? Mä olin iskän kaa päivälenkillä ja kotoo lähties oli iha kiva aurinkoinen ilma. Sit ku oltiin jonkin matkaa tassuteltu, alko tuulla iha hirveesti ja sit toi taivas repes. Sielt taivaalta alko tulla jotain ihmeen valkosii papanoita ja ne oli sit niin kovii, et ihan sattu. Siinä sit lähettiin hippulat vinkuen takasi kotiin, ku enhän mä voinu sellasta riskii ottaa, et olisin koko erinomaisen kroppani saanu täyteen jotain ihme reikii niitten papanoitten pommituksesta. Iskä kerto, et se oli sellane raekuuro, mikä sielt taivaalta tuli. No kerranki oli oikee nimi tempastu tolle ilmiölle, ku kuuro se just oli. Vaiks kuin murisin, et lopeta, ni ei se ottanu kuuleviin korviinsakka mun aneluitani.

Mut muuten mä oonki ollu tän päivän vähä niinku sellane pallonvartija (en siis painonvartija). Oon kattokaas pitäny tuijotuskilpailuu mun pallojen kaa, ku ei oo ollu oikeen muutaka tekemist. Mut nyt mä lähen kattoo, löytyskö täst huushollista yhtään potenttiaalista pallonheittelijää, ettei ihan vaan laiskistuu pääse. Hu, Huu Äiskä, tuus leikkii, nyt ei oo sun aika pitää mitään breikkii… (äiskä: Fonzie, sähän se vasta tyranni oot, äiskä tuli just töistä)

8 comments:

rosedale said...

Äiskän tärkein velvollisuus on viihdyttäminen, ei auta vaikka juuri olisi tullu töistä ;)

Fonzie said...

Hyvä Rosedale, sitähän mä oon tolle äiskälle koko ajan yrittäny turista, mut ku ei näytä aina menevän ihan perille... Mut kyl se ihan mallikas viihdyttäjä on, sit ku se sille päälle alkaa...

Albert said...

Nooh, löytykö pallonheittjää ? Meillä just vedettiin frisbee & palloo geimit ja oih kun rojaltistia väsyttää nyt...zzzz... itseasiassa sanelen nyt pöydänalta äipälle textiä - vähän hankalaa ku Sylvi-kirahvi suussa, hehe.
Hui ! Hirvee tollanen raekuuro - mä näin niitä nyppylöitä ulkona ku Äippä tuli töist. Uh, tollanenhan täytyy sattua ?! Kamu, pieni varotuksen sana - perjantaina sit kun äiskäs on nähnyt sen Andyn, niin varaudu siihen et se on sit sekaisin maailman tappiin. Tai sit sulla on viksumpi äiskä ku mun äippä - nimittäin täällä on sellaista Hugo-Huumaa, et oksat pois ! Pidä leluistas kiinni ! Tassuterkuin ja viimeistään sit Aptuksessa nähdään. (Äippä yrittää pitää mua dietillä ja iskä antaa salaa pizzaa ja jädeä ja Äippä huutaa - mikä sirkus **mopo-naurua**)Wäh Wäh !!

Fonzie said...

Joo, oli meil pienet pallozempalot, mut sit iski toi ruokatauko päälle, ni piti niinku lopettaa. Ja ruoan jälkeen pitää sit tietysti hoitaa noi Tigruharjotukset.

Mä oon kans miettiny, miten mä saan ton äiskän pidettyy aisoissa sen perjantain jälkeen? Yhen jutskan mä keksein, millä se ainaski muistaa munki olemassa olon. Päästän pikku tuhnun siin äiskän nenun eessä ni kyl siin Andyt unohtuu, Hih, Hih...

Sul on kyl kiva iskä. Mulle ei oo pizzaa herunu ja jätskiiki pitää oikeen kerjäämällä kerjätä, on se niin väärin!

Mut Aptuksessa Albert nähdään...

Albert said...

..ei anna kauaa iskä niitä pitsoja enää - sellainen rääkyminen kävi äipältä tänään, et kaik pitsakuskit pakenee vuorille **moppenaurua**. JOOOOO - toi tuhnutemppu on ässä ;)

Fonzie said...

Kyl se on kumma miten kova ääni noist naisimmeisist voiki lähtee. Pitäs varmaan hommata sellane äänenvaimennin, Hmm... (iskä: joo tai sit vaan kylmästi teippii suun eteen, et saa korvat ees vähä aikaa levätä).

Albert said...

KAMU: ONNEA ONNEA ONNEA !

Fonzie said...

Thanks vaan kamuliini, samoin sulle Abe 8 kk.