Saturday, May 26, 2007

Näytelmä taas kerran näytelty

No Huh, Huh. Tulipa sit taas tän viikonlopun työhommat hoideltuu. Ei kuulkaas aamulla näyttäny kovin lupaavalta, ku vettä tuli ku aisaa. Näyttele siin sit jossain Tuomarinkartanon ryhmikses, Höh! No onneks siel ei sen näytelmän aikana satanu, mut kyl oli tosi märkä nurtsi, YÄK.

Ei taaska iha putkeen menny, ku sain EH:n. Mä kyl oon iha sitä mielt, et toi tulos tuli iha vaan äiskän nyrpeestä ilmeestä, ei suinkaan mun komeudestani. Äiskä tais olla vähä pettyny, ku mä seisoin pöydälki oikeen mallikkaasti ja kävelinki jotenkuten, ni kai se ois ERIä toivonu. No mä sit sitä lohdutin ja turisin, et mä oon aina ja ikuisesti sen erinomaista erinomaisempi erikeepperi eiku Mopsi, ni alko se hymy äiskältki irtoo.

Kivaa mul siel oli. Varsinki Sylvi ja Sohvi tuli sit niinku läpikotasin nuuhkittuu ja nuoltuu. Kyl siin on aikamoiset typykät. Ens viikonloppuna lähetäänki sit Oittiin töihin ja siel on, iha oikeesti, 88 Mopsii. WAU, on varmaan tosi hyvä typyvalikoima tarjolla, NAM.

Ai niin muute, ku lähettiin kotiin sielt näytelmästä, ni mentii iskän kaa autolle vähä niinku edeltä. Ei ois pitäny. Äiskä ehti, heti ku silmä vältti, kartuttamaan taas tota magneettikokoelmaa. Tuli autolle mukanaan sellanen MUSTA keramiikkamagneetti. Eiks tota äiskää sais mitenkä aisoihin noitte ostosten suhteen. Mä en varmaan saa enää ikinä viikkorahoi, ku toi hömelö tuhlaa ne kaikki. Pitäs varmaan hommata mulle sellane edunvalvoja.

Tos on ny muutama kuvapläjäytys. Iskä otti ne sil vanhal kameralla, ku eihä sitä uutta hienoo vempelettä voi käyttää, voi vaiks kuluu...
Mut mopsimaista viikonloppuu Missit ja Misterit, Bye, Bye...


6 comments:

Jenna said...

Hienosti oot fontero taas esiintynyt :)! MEkin kastuttiin ihan litimäriks tuolla paraisilla, mä lainasin yhtä kaveria hovikuvaajaksi, oli hauskaa seurailla miten se heilu sateenvarjon ja kameran kans kehän laidalla.
Päiville terkkuja et fonteron kans kehäs olo auttoi, mä en jännittäny tänää yhtää paraisilla :D

Fonzie said...

Hyvä Jenna ja Onnee Oscun aivan aivan mahtavasta menestyksestä. Kyl mäki viel joskus.

Hih, ois kyl pitäny nähä se hovikuvaaja, mahtoko sil olla yhtä hauskaa, ku teil seuraajilla.

Ja oo Jenna hyvä vaan. Mä oon aina tääl kotonaki sellane "jännityksen poistaja", jos vaiks tol iskäl ja äiskäl alkaa noi jännitteet niinku kiristyy, ni mä tuun ja puran ne kaikki.

Ja Jenna (Fonzien oma Kehätäti), nähdään sit ens sunnuntaina, eiks vaan?

jenna said...

Ehkä sun tarttis fontero alkaa mianostaa itseäs jännityksen poistajana?

Toki me nähdään ensi sunnuntaina, mä tosin olen ilmoittanut vain Oscun veteraaneihin, meiltä ei tuu muita(ehkä guru turistiks ettei lapselle tuu paha mieli), tai tietty äiti ja minä ja krapulainen Iinakin pitäis poimia matkalta ettei RAlf joudu sitä yksin kestämään :)!

Toivottavasti ensi viikolla on parempi ilma kuin tänään, hovikuvaaja kun sanoi että häntä ei saa rahjata joka näyttelyyn ja toi oma(antti) ei suostu tulemaan koko päiväks mihinkään.

Ens viikol sit saadaankin jännittää oksentaako iina tuomaria päi ja joutuuko ralf häpeämään silmät päästään sitä(sit nähdää miten mopsilt tippuu silmä pois ;D )

Fonzie said...

"Tippuu silmä" Hih, mä ootan jännityksel ja sitä oksennusta kans, YÄK. Ja totta kai Guru messiin, sitä on niin kiva kattoo, ku se itkee "silmät päästään" sun perääs, NYYH. No mä tietty voin Guruu kyl vähä niinku lohdutella. Taitaa olla aikas hauska päivä tulos?

rosedale said...

Kyl sä oot Fontero komee sano tuomarit mitä vaan ;)

Taisit päästä kuivana kotiin, niin meki paitsi Anne (ha-ha-haa)

Sade luppu ku lähettiin shoppailee sulle uutta hienoo show-remmiä, nyt ollaan samiksia :)

Fonzie said...

Jee, samiksii, IHANAA typykät IHANAA...

Hih, vai kastu Anne? No sanokaa typykät sille et ei se mistään sokerist oo ja et vesi senku vaan kaunistaa, tosin ei oo kyl tehonnu tohon mun äiskään, DÄM...