Thursday, May 24, 2007

Magnetismia

Jep, jep, kyl mä tiiän olevani aika magneetti, ku aina tuol pihamailla vedän kaikki kanssaimmeiset ja -koirulit puoleeni upeella olemuksellani, mut löytyy meilt muitki magneetteja. Äiskä sai taas tänään postista yhen paketin ja siin sit magneettikokoelma kasvo niinku kahella. Tuli sellanen musta mopsimagneetti ja muistilappui ja tuli siel avaimenperäki, mut sitä äiskä ei saanu tos jääkaapin oves pysyy vaiks koittiki, HIH on se bimbo. Onneks täl kertaa äiskäl oli niinku hyvä maku, et noi kaikki kamat oli mustii. Johan meil noit vaaleit oliki ennestään.

Äiskäl oli taas muute oikee naisenlogiikka päällä, ku se tilas noit muistilappui. Heti alko iskälle marmattaa, et noit lappui ei sit käytetä, ku ne on niin ihkui. On tos kans järkee, ostaa pitää, mut käyttää ei saa, HUH, HUH. Kyl mä ny ymmärrän tota iskää, ku se ain välillä pyörittelee silmiään ton äiskän juttujen takii ja niin muute teen mäki.

Ja Andy veikka, on siel oves jo sunki kuvas mukana, et magneettei ollaan molemmat. Saas kattoo miten sekasi tää Kalajärvi meneekä, ku yhes tuol raitil aletaan kulkee. On siinä kuule muilla kuolaamista.

Mut ny mä lähen vaklaa, ku iskä ripittää äiskää, noist "heräteostoksista". Saas kattoo miten äiskän käy. Kyl se varmaan lupaa vaiks mitä ja unohtaa saman tien. Ois noille muistilapuille kyl sit niinku iha oikeetki käyttöö tolle dementikkomammalle, eiks vaan? Mut pallaillaan taas, ku muistetaan (jos kattokaas toi dementia vaiks tarttuu, ni voi niinku unohtuu). Se on niinku Moro vaan...

6 comments:

Anonymous said...

No voihan magneetti sentään, ku toi sun "ihmisäiskäs" on hurahtanu. Jaa, mihin vai, no että Andykin on jo magneetttina seinällä, kyllä ne 4 viikkoo kuluu tosi nopsaan ja sit se Andy on livenä siel teillä (toivottavasti ei sun tiellä, Fonzie-boy), sillä mä takaan et teillä riittää vipi-nää hetken verran ku se "hurmuri-haukku2" kotiutuu. Muistathan Fonzie tehdä pikku kepposia jatkossakin Äiskälles ja pitää leluistas hyvää huolta, ku pikku-Andy tulee, ettei mee murusiks. (Olihan se "pikkunen" söpö, mut Fonzie sä oot pomo), joten pidä puolesi "hurrikaanin saapuessa".
Terveisin Satu-täti (taas kerran)

rosedale said...

Onpas hienoja uusia mopsi juttuja :) Meiänkin jääkaapinovessa komeilee noi fanimagneetit!!! Siin on sellanen komee musta nuori herra <3

Fonzie said...

Voi Satu-Täti. Kiva ku sä oot vähä niiku mun puolella. On se hyvä, et joku mua muistaa, ku tääl ny on aika paljo pinnalla sellaset Andy Bandy tunnelmat. Mut mä oon mies, et kyl mä sen kestän. Ja lelut, ne mä laitan kyl piiloon ennen ku se pikku ötökkä ehtii niit raatelee!!! Ja pst... älä kerro äiskälle, mut mustaki se on vähä niinku "hurahtanu" ;)

rosedale said...

Jep, suhan kuva se siellä komeilee, itseasiassa kaksin kappalein :) Oltiin Kingillä kylässä ja niittenki jääkaapin ovessa komeili samanlainen!

Fonzie said...

Rosedale, kukahan se Nuori Herra mahtais olla? Ei kai vaan ite Musta Pekka? No ei vaiska, kyl se oon mä koko komeudessani. Pitäähä se varmistaa ettei typykät pääse mua missään vaiheessa vaan unohtaa ;) Kattokaas ku "isoveli" valvoo päivin ja öin :D

Fonzie said...

Rosedale, sä oot maailman nopein.... ;)