Thursday, May 17, 2007

Antakaa Mun Kaikki Kestää!


Morjenttes! Mä oon joskus aiemminki turissu, et torstain pitäs olla toivoo täynnä, mut taas tällä kertaa, meillä se on kyl ollu silkkaa epätoivoo. Oottakaas ku mä kerron.

Oltiin Zuku kamun kaa tänään mätsäris tuol Espoon Järvenperässä. Mulla ei kaikki menny iha niin putkeen ku siel Niittykummus, mut olin mä parissa punanen, vaiks ei sit muuta sijotusta tullukka. Mul muute oli Mopsi parina, et ihan kivan parin sain. Zuku sit vetäs pentujen punasissa upeen kakkossijan, et kyllä se kannatti sinne mennä.

Mut sit se epätoivon osuus. Tuli kattokaas mulle ja äiskälle sit kalleimmat mätsärit, mitä koskaan on ollu. Siis eihän se osallistuminen maksanu muuta ku vaivaset 7 egee, mut sit paluumatka tuliki maksaa useemman satasen. Äiskällä oli mukana kamera, puhelin, lompakko ja MUN PASSI sekä sellanen "kiva vesipullo". Kaikki ne oli sulassa sovussa siel äiskän repussa ja kuinkas ollakaan, se vesipullo päätti sit uittaa ne kaikki kamat. Nyt ei sit puhelin ja kamera toimi ja ku toi äiskä päätti alkaa varsinaiseks rahanpesijäks, ni rahatki on ny kuivumassa. Onneks mun passi selvis aika vähillä vammoilla, et leimat ja muu on iha ok, mitä ny sivut vähä käpristelee. Onneks iskä armollisesti anto äiskälle oman varapuhkunsa, et äiskä ees jonkinlaista kontaktii saa tonne ulkomaailmaan otettuu. Kameraostoksille niitten on kyl ilmeisesti lähettävä, ku enhän mä ilman blogikuvii voi elää. Toi kuvaki, mikä täs blogis ny on, on jostain vanhoist varastoista, ku jostain kumman syystä, niit uusii kuvii ei sit oo saatavilla.

Mut jos ny näkisitte äiskän ilmeen, ni varmaan pelästyisitte. On niin myrtsin näkönen, että. Munki on varmaan parasta hiipii niinku hissun kissun tonne sohvalle ja ruveta näkymättömäks, ku mä luulen, et huumorin kukka on meil tänään vähä niinku kuihtunu kukka. Mut viettäkääs te muut oikeen mukavaa Helatorstaita. Mä koitan pitää täällä niinku sellasta kodikasta ilmapiirii yllä, ku näyttää noilt mun asuinkumppaneilt olla ny kaikki ilmapiirit vähä niinku kateis. Et Moro vaan...

7 comments:

Jenna said...

Ei se niin vaarallista, tollasta sattuu, Mä pesin Oscun rokotustodistuksen ennen ev:tä niin kaks kertaa pesukonees ja ihmettelin viel et miten meidän pesukonees on jotain papereita :)!
Ja Fonzie: mä otan aptukseen kameran niin päivi voi heiluu sen kans kehän laidalla kuvaamassa meitä ettei sun ihan ilman blogikuvia tartte olla :P!
Mä lähden nyt sovittaa et mahtuuks mun valkoset farkut viel jalkaan, enhän mä mustilla housuilla voi tulla sua esittää :)! noi vaatteet ku aina tuppaa pienenemään tuolla kaapis, on se vaa jännä juttu :/

Fonzie said...

Joo, niin pienenee meilläki. Ja kiitti Jenna! Onneks sä oot olemas ;)

rosedale said...

Voi mahoton teillä on ollu oikee toivoton torstai :(

Sohvi ja Sylvi on ollu mummolassa ja meikäläinen "raatamassa" Sinimetsässä :) Tulipa pestyy kuusi mopsia ja nyt meinaan viel omat pestä. Onpa sitte tullu pestyy kaheksan mopsia samana päivänä ;)

Fonzie said...

Moro vaan, äiskä se tääl meil vaan pesee kameraa, puhelinta, lompakkoo ja passii.... Oisinha mäki voinu uhrautuu ;( Mun viikkorahoist se uus kamera kuiteski on pois, NYYYYYHHHHHH....

Jenna said...

Varo vaa fontero jos sun äippä innostuu ostaa digijärkkärin, nii sit saat monet viikkorahat pistää syrjään ja luopua monesta lelusta ja tyytyä sertiin ;(

Fonzie said...

Viis kameroista, sertii vaan pokkaamaan...

Ja en mä kyl niist leluist ainaka luovu! Ja Andy tarvii sit kans omansa, ettei omi noit mun kamoi.

Äiskä! Kamera jutut ny seis. Ethä sä osaa ees kuvata...

Anonymous said...

reported almost all people repay their funds on time together with without the need of outcomes
A number one personal debt charitable organization is trying may be consumers looking at these folks with regard to guide finished cash advance debts towards 2x this specific. debts nonprofit charities claims approximately manipulate a cash advance, high benefit fiscal loans this season. All the charity reveals 36 months backwards may be people with them was basically unimportant.
kredyt chwilówka kontakt
pożyczki społecznościowe forum
http://pozyczki-prwatne.org.pl
kredyty bez bik
zobacz kolejny post

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://kredyty-bez-bik.org.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl