Thursday, April 26, 2007

Sataa Sataa Ropisee, Fonzie Poika Pakenee


Niin sellasta se eilen oli. Ihan ällöä sadetta, YÄK. Kyl mä tiedän, et en mä mistään sokerist oo, et en mä sinne sateeseen varmaan sulais, mut mun turkki ja hipiä ja varsinkaan tassut, ei tollasta vedenpaisumusta kestä. Onks tää muute ny se joku ilmastonmuutos, ku ei siit kauaaka oo, ku se aurinkokin viel paisto?

Äiskä lähti raahaa mua eilen lenkille kesken pahinta sadekautta ja suostuin mä sit sellaset parisataa metrii tassuttelee, niinku siihen asti, et löysin sopivan "asiapaikan" ja sen jälkeen ei auttanu enää mikään. Kipin kapin vein äiskän pois sielt kastumasta, vaiks sil kyl oli sellane sateenvarjo, ni ei se ite kai kauheest kastunu. Mä sen sijaan kastuin, ku sateen lisäks, sielt varjon päältäki sain viel niit vesisuihkuja niskaani, Hyi että.

Äiskä tos manaili, et toivottavasti noi tulevat ulkoilmanäytelmät ei osu sadeaikaan, ku sillon meen peli on kuulemma menetetty. Niih, pitäähä se mullaki säädylliset työolosuhteet olla, et ei mun kai ny mis tahansa tilanteissa tarvi töitä tehä. Haluun mä kyl nähdä äiskän naaman, ku mä siel kehäs teen eka kertaa täydellisen tassuttelulakon. Heh, Heh, ooks mä vähä ilkee?

Ei vaiska, kyl mä koitan käyttäytyy, ku kerran isoveli oon. Mut hei kamut, tassut pystyyn, et aurinko paistas ja linnut laulas tänään ja viikonloppuna tietty kans. Ois taas niin kiva päästä möyhimään noihin ulkona odottaviin multakasoihin, Hih, Hih... (äiskä: uskallaskin Fonzie mennä lähellekkään niitä multakasoja, niin....)

Tassuterveisin karvansa kastellut Fonzie14 comments:

Albert said...

VOI JEEEH... sulla on OMA SATEENVARJOKIN; ja ihan sävysävyyn... voi jeeh.. mä oon kade ! Taas tarttee käydä äipälle wähwättää ja esittää vaatimuksia. Nih ! Hauskaa viikonloppua Kamulle! Tazzuterkut !

Fonzie said...

No toi on kyl äiskän varjo, mitä mä ny sitä välil niinku lainailen. Pitäs vaan vaatii, et se ostas mulle sellasen päivänvarjon, jos toi aurinkoki sit niinku paistelis.

Mukavaa viikonloppuu tytsyjen kaa sullekin. Vie multa terveisii ja pusuja (hih, punastuu) Sylmille ja Sohville.

Albert said...

Varmasti pussailen siukkua sun puolesta :D **moppe hymyä**

Asiasta toiseen, unohtu kertoa. Isäntä -Iskä on kiva: Eilen mentiin iltapisulle ja sit tuli jäätelöauto ja sitten juostiin kovaa kovaa ettei auto kerennyt lähteä ja sit iskä osti jädeä ja sano äipälle et ei saa naputtaa, ku meni nimpparit ohi niin sitten sain nimppari jädeä vähäsen - OIH KU HYVÄÄÄÄÄ... ( Äippä: ei ollut sanavaltaa tohon asiaan.. mut jäde sai pojan ihan sekaisin..)

Fonzie said...

WAU, UPEETA, mä oon iha kade. Mä sain viimeks Jouluna jätskii, ei ees synttärijädee tullu, NYYH... Ny mä meen tekee valtuksen, et mä muutan teille, jos ei tääl kotona ala tahti muuttuu. Äiskä, heti jäätelöö mulle... (äiskä: No joo, jos Abeki sai, ni kai sit sulleki pitää hakee).

rosedale said...

Kamalaa tollanen sade, varsinkin vesilätäköt, ne on jotain ansoja voi vaikka imasta!

Tuu Fonzie nykii näytelmäs hihasta haetaan pehmistä ja nautitaan yhes, saa äiskä sit siin vieres kuolata ;)

Me jo täällä ihan kuumeisesti ootellaan Abea...

Fonzie said...

Heippa kimulit,

Tuutteks te Lahteen kans, tosi nastaa. Unohdetaan ne näyttelemiset ja keskitytään vaan siihe pehmikseen (ja äiskä voidaan käskee pihalle, jos alkaa marmattaa).

Ja tytöt, älkää sit kauheesti kiusatko Abea. Se kattokaas on niinku mun kamu.

Mut pian nähdään!

terv. Harras Ihailijanne Fonzie

rosedale said...

Me ei tulla Lahteen, siel ei oo ees pentuluokkaa :( Mut älä masennu Hesas nähään :)

Jos tytöt kiusaa liikaa Abea, niin ne joutuu sinne äippien arestipaikkaan!

Fonzie said...

Ai niin, olinpa mä tyhmä. Tylsä Lahti, mut Hesas sit. Hei ja varokaa sit sitä äippien arestipaikkaa, siel ei ollu yhtään namii...

Jenna said...

Jokos Fonzie sun karvat on harjattu suoraks sunnuntaita varten? Jokos äippä jännittää niin ettei saa nukutuksi? Nähdään sunnuntaina ja kilpaillaan verisesti ;P

Fonzie said...

Hih, hih Jenna. Ei oo vielä, ku mul on nyt sellane multamania, et äiskä sano, et taitaa olla viisainta jättää putsaukset iha viime tippaan. Ja oikeesti, äiskä ei oo nukkunu koko viikkona kunnolla ja tuskin seuraavina öinä sit yhtään. Mut siel nähdään ja otetaan oikeen kunnon matsi. Mä alan harjotella tota vasenta koukkuu heti paikalla ;)

Albert said...

Buäääääh - mulla on ihan simon ikävä moppepoppe Abea... mä en enää ikinä lähde minnekkään matkaan.... uäääääähhhh ;((((((((
t. Aben äippä

Fonzie said...

Äiskä kommentoi: Koita äippä kestää. Siel se Abe vaan juhlii notkuvien herkkupöytien äärellä ja jallittaa siskoo ja äitiään. Mut varaudu vaan pikku murjotukseen, ku tuutte takasin. Mä olin kerran yhden yön veke, ni vei kaks päivää ennen kun poju suvaitsi mut huomata. Ja muistakaa ne MEGATULIAISET....

Oscu said...

Onneks mä oon harjotellu noita matseja 5 vuotta enemmän kuin sä niin saattaa olla et mun vasen koukku on kovempi ;D!
Toi meidän Jenna on ihan hönö, se jännittää kans jo nyt ihan sikana, kuulemma on niin erinlaista kun mennään veteraaniluokkaan.

Fonzie said...

Moro Oscu,

Mut kato hei, sä oot jo veteraani ja mä nuoruuden niinku parhaassa vedossa, ni ei tie miten käy tos tassumatsis. Mut ok, mä oon tottunu kunnioittaa vanhempii (en kyl iskää ja äiskää), ni voin sit antaa vaiks tasotusta, jos alkaa huonolt näyttää. Ja on noi naisimmeiset iha kummia. Mitä ny tollast jännittää. Mehän se KAIKKI työ tehdään ;) Nährään kaveri!