Saturday, April 21, 2007

Ikeaan, Ikeaan, kaikki joukolla pehmoilemaan


Hih, hih, hii, uskokaa tai älkää, mut äiskä pääsi käymään YKSIN Ikeassa. Ja tietteks miten siin sit kävi? Ei oo varmaan vaikee arvata, mut ny meil sit asustaa Kroko Krokotiili (aika omaperäst vai mitä?), Weijo Virtahepo ja Panda nimeltä Pauli. Joo, joo, tottakai, ne on kaikki sellasii pehmoja. Oisitte nähnee iskän ilmeen, ku äiskä tuli kotiin. Oli siin äiskällä vähä selittämistä, mut hyvin se selvis. Se kattokaas vei ne kaikki ekaks kaappiin ja sano, et ne on niinku tulevien päivien varalle, ku ei sitä Ikeaan tuu joka päivä lähettyy. Sit se kuiteski keksi, et hei, voitasha sielt yks pehmo mulle hakee ja Krokohan sielt sit tuli riepotettavaks. Ja sit tunnin päästä haettiin jo Weijo ja kyl Pauliki sielt loppujen lopuks tiensä mun sänkyyn löysi. Tost Weijosta äiskä viel sano, et se on mulle sopiva niinku kuivaharjotteluun, ku se on vähä niinku Mopsin kokonen. Tarkotti varmaan jotain veli puolikuu hommaa. No, ainaski hyvä päänalusta toi Weijo on. Iskä kyl sano, et tota vauhtii ei meil enää Mopseja mahdukkaa, mut äiskä vaan tokas, et kyl sopu sijaa antaa. Mä oon siit kans iha sitä mielt, et äiskä useesti vaan Ikeaan, eiks niin?


********************************************

Äiskä: Tää ei sit ollu mikään Ikea mainos, mut siel vaan on kertakaikkiaan ihanat ja mopsiystävälliset pehmot. Niit ei oikeesti voi olla ostamatta :(.

6 comments:

rosedale said...

Sepä se...mä sorryn usein pehmoihin ikeassa :)

Fonzie said...

Iskä sano, et Ikea on nyt äiskältä kiellettyjen asioitten listalla. Mitähä mieltä Andy on tosta?

rosedale said...

Oh-hoh! Jotain päästeli piruja suustaan...

Nyt niitä pehmoja tarttee olla tuplamäärä, koska joudut niitä jakamaan Andy-veikan kanssa!!!

Fonzie said...

Juu sano sä sille iskälle, jos se vaiks uskos sua paremmin ku meitä. Nythä meil pitää tulla iha oma pehmohuone, et saadaan meen molempien lelut niinku mahtuu...

Jenna said...

Sä voit ostaa seuraavaks niit ikean isompia pehmoja koirille tyynyiks, se meni meilläkin läpi :D

Fonzie said...

Äiskä: Kiitti Jenna, mahtava idea. Eiku Ikeaan... Toivottavasti Harri ei sit lue tätä :)