Sunday, April 22, 2007

Erikois Uutislähetys: Tähti on Syntynyt


No voi taivahan talikynttilät, mitä se mun Nuppu Äiti teki. Siin sitä sit suku kasvo iha niinku kunnolla. Äiti sai neljä pojuu ja kaks tyttöö kans. Et nyt mulla noita sisaruksii niinku piisaa. Täl kertaa tää oli kyl niinku special for me tapaus, ku yks noist pojuista muuttaa sit niinku meille. Sen pojun nimeks tulee Andy ja se on niinku mun pikkuveikka.

Ja tost tähtihommast sen verta, et se oon kyllä mä, joka täs huushollis on niinku johtotähti ja toi Andy saa sit olla vaiks iskän ja äiskän iltatähti, eiks niin? (äiskä: Fontero varo vaan, ei kahta ilman kolmatta?)

Meil oli täs sellane perheneuvottelu täst bloggailusta ja sovittiin, et Andy ei saa omaa blogii, vaan se voi vierailla näil mun sivuilla. Ja se kuiteski on niinku vauva, ni eihän se tätä hommaa ees osais. Mä oon lupautunu olee sen haamuturisija, et kyl ne Andynkin aatokset julkisuuteen tulee. Ja täs on kans sellane hyvä jutska, et jos se pikkuveikka alkaa mua turinoissaan kauheesti mollaa, ni ainaha mä voin sit vähä niinku sensuroida sen höpinöitä.

Mut iha oikeesti, aatelkaa Andy synty tänään!!!! Äiskä ja Iskä on iha sekasi, et jos joku vois viedä ne pois täältä, ni ois tosi kiva. Kuvii Andystä näätte, ku toi iskä ja äiskä käy siel Nupun luona sitä velipoikaa tsiikaamassa. Hei äiskä, palaa ny jo sielt katosta maan pinnalle... Apua, tääl on ny ihan kamalaa....

12 comments:

Anonymous said...

Onnittelut meidän koko poppoolta sulle Fonzie ja sun kotijoukoille uudesta perheen jäsenestä :D :D Tosi hieno homma :) Sä voit sit antaa mulle aina vähän vinkkejä et kuinka tommosia pikkuveljiä sit käsitellään kun kuulemma meillekkin semmonen joskus tulee :D
T: Nemo ja huoltojoukot

Fonzie said...

Juu, vinkkejä kyl tulee. Mut Nemo aattele, tol äiskälle ei kyl sit mikään riitä, ku jo kolmannest pojasta höpisee, eikä se toinenka oo viel kotona... Pitäsköhän laittaa toi äiskä niinku kierrätykseen???

rosedale said...

Onnea-onnea vai...? Kerro sit Fontero ootko onnellinen, kun termiitti roikkuu sun sulokaulassa...huijaat jos et oo ;) Ihanaa sulle tulee jussiksi Andy-veikka!!!!!

Fonzie said...

Joo, muut ne hakee Juhannusheiloi, mut mun vaan pitää tyytyy pikkuveikkaan. On tääki. Mut kyl mä sen pojun ruotuun laitan, on sitä isommatki mun eessä nöyrtyneet...

Albert said...

Paljon onnea uudelle ISOVEIKALLE !!!!! t. Abe & Gang

Fonzie said...

Kiitti Albert, mä meen nyt nauttii näist melkein viimesistä yhden Mopsin hetkistä, et silleen..

Muute, mitäs luulet, ei kai se veikka vie kaikkii mun pehmoja????? Se eiku niinku vetele!!!!

Albert said...

.. kuules kamu, samoja asioita noista pehmoista myös minä pohdin. Hugo voi tulla ja napata kaiken. Ainakin isäntä-Iskä on LUVANNUT et Hugo veikka saa omia leluja..(Äippä: MIKSI ei samat kelpaa.. eikö se olen sen "toisen lapsen" rasite, et joutuu perimään vanhimman jutksat..)Pidetään pehmoist kiinni - JEE !

Fonzie said...

Juu Albert, varmasti pidetään. Ja turistaan sit pikkuveikoille, et hommatkaa vaan omat lelunne. Äiskä muute menee tänään tonne Mustiin ja Mirriin hakee jotain ihme pentukrääsää, pantaa ja jotain sellasta. Mahtaaks se muistaa et mäki oon olemassa ja tuoda mulle ees jotain hyvää?

Albert said...

..jotenkin mä kamu luulen, että pidät huolen siitä, että sinut huomaataan ja ei taatusti unohdeta vaikka Andy veikka tuleekin, hih. Eix oo siistii ku tulee pikkuveikka jolle voi opettaa kaikkee tempputemppusta ja olla esimerkkinä - joka suhteessa :D. Olen jo aloittanut oman kurssiohjelmani laatimiset. Alotuskurssilla opetetaan Äipän sukanveto osat 1 & 2 - siitä se sitten jalostuu jatkokurssille joka käsittelee lahkeiden vetoa -vuoronperään. Hugo veikka valmistuu sitten täydeksi moppe epeliksi kun katseellaan saa ihan mitä haluaa. Eli viimeinen kurssi on sitten "katseet, ilmeet ja eleet" ..

Fonzie said...

Hih, Hih, Albert, sähän se hyvin oot valmistautunu. Mä laitan kans kurssiharjotukset heti pystyyn.

Äiskä kävi tänään ostaa sil pikkuveikalle pentupannan ja taluttimen ja muisti se mulleki vähä makupaloi tuoda. Onneks, ku muuten mä olisin suuttunu ja mustaks muuttunu... Ai niin, enhä mä voi muuttuu...

Albert said...

.. oisit järkyttänyt Äiskän muuttumalla valkoseksi **moppehirnuntaa*** Meidän äippä se ei ressaa näköjään noitten pentujutskien kanssa - meinaa edelleenkin että kyl edelliset kelpaa, mut määpä tiiän mikä shoppauskaheli toi on. Päivää ennenkuin ku Hugo tulee niin taatusti käy säpina mustissa ja mirris.. ja MURR jos minut unohdetaan.. ( Äippä: EI unohdeta Kingi).

Sä voisit kamu tehdä ihan oman yliopisto kurssin noista sun mainoista ilmeistäs => vähäkö äippä ihailee monet kerrat sun poseerauksilles täällä.. oot oikeen oiva modelli (ja mä yritän kovasti ottaa mallia - eh..)

Fonzie said...

Modelli ja Modelli, pakko niit ilmeit on välillä niinku tehä, et saa ton äiskän hyvälle tuulelle ja seku taas saattaa tietää pientä juustopalaa. Joo muute, mun ruokahalu palas tänään. Mahtasko johtuu pikkuveikkauutisista???