Monday, March 26, 2007

Tyynysota

Yy, kaa, koo, nee.... Hih, hih, hih, mul on ainaski satatuhatta tyynyy, Jee... (äiskä: äläs poju taas liiottele, ei niit ny tuhansii oo). Meil oli täs iskäl ja äiskäl sellane "tyynysota", ku äiskä toi taas pari tyynyy lisää kaupasta. Iskä ku on laittanu ton äiskän pehmonostokieltoon (mikä on sit iha niin väärin), ni ny äiskä on sit siirtäny ton ostohysteriamaniansa niinku tolle tyynyosastolle. Meil alkaa olla noit tyynyi joka lähtöön. On lammasta, tossuu, koiraa, autoo, ponii, sydäntä ja vaiks mitä. Iskä sano, et äiskä saa pian muuttaa tyynyineen ton ulkovarastoon, ku pitäs kuulemma kämppään mahtua muutaki ku tyynyi, pehmoi ja mopsei (toi mopsi muute tarkotti sit patsaita, ei tälläsii eläväisii olentoja). Kattellaan vaan, ni ei toi äiskä tollasii mutinoita muista päivää kauempaa, mikä tietty on vaan mulle eduks.

Äiskä on muuteski aika sitkee sissi, ku se jotain saa päähänsä. Koiramme lehden välis oli sellanen mainosjutska, mis luvattiin kylkiäisenä joku sellane Travel Kit hommeli (äiskä: siis sellanen matkakassi, missä on ruokakulho, vesipullo ja pussi nappuloita varten), ku ostaa 15 kg nappuloita. Äiskä se tuhatti, et tollane ois kiva saada, mut mitä me tollasel määräl nappuloit tehdään, ku mä en niit käytä muuta ku lisukkeena (eikä iskä ja äiskä luvannee alkaa avustaa mua niitten syönnis). Äiskä se sit otti yhteyt sen ruokafirman edustajaan ja sano et se HALUU ton pakkauksen. Ei niitte auttanu muuta ku luvata ja nyt sitte ne tuli pelkkien postikulujen hinnal (joo, niit tuli kaks, ku äiskä on unohtanu, et ei meil ainaska viel oo, ku yks Mopsi, siis Minä). Ja oli se kiltti setä laittanu tol iskäl ja äiskäl viel sellaset humionosotusliivitki mukaan, kiitti vaan kauhiast paljo. Iskä tol äiskäl viel muute sano, et ei äiskä ois varmaan tikkuu ristiin laittanu, jos kyse ois ollu jostain iskän jutskasta. On se hyvä, et toi äiskä pitää noi hommelit niinku tärkeysjärjestyksessä.

Täytyyki täs ny lähtee kattoo, onks toi iskän ja äiskän sotatila yhtään rauhottunu. Auts, älkää ny hömelöt mua niil tyynyil heitelkö, se ku sattuu....

4 comments:

rosedale said...

Fonzie, sun äiskä on käyttänyt naisenlogiikkaa, kun hommasi sulle tollasen retkivarustuksen. Mitä sitä isolla säkillisellä papanoita tekee, jos et syö niitä joka ruuassa ;)

Fonzie said...

Joo, mitä lie äiskänlogiikkaa. No, täl kertaa siin oli, ihme kyl, ees jotain järkeeki, ku yleensä toi äiskänlogiikka ku muistuttaa lähinnä komiikkaa :(

Albert said...

IIH - mikä ovela ooo toi sun äiskäs on.. äiskat ovat juonia - hih. MÄÄÄKIN haluan satatuhatta tyynyä.. tai ainakin sata tai tuhat..eh ?

TOSI kivoja noi näytelmä kuvat. Tää on kyl ennenkin sanottu, mutta sanotaan uudestaan: Sää oot kyl kommee moppepoppe. Minä antaisin ainakin satatuhatta ruusuketta ja pokaalia sulle - WÄH !!!

Fonzie said...

Heikunkeikun Kamu Kingi Albert. Ei se kyl aina iha kivaa oo toi äiskän oveluus. Välil ku se kehtaa käyttää sitä muhunki. Mut äkkii mä ne sen juonet oon oppinu, et eipähä tuu äiskänkä aika pitkäks, ku joutuu punoo uusii salasuunnitelmii niinku mukamas mun pään menoks.

Ja noist pokaaleist ja ruusukkeist, kyl ne kivoi on, mut niis on se huono puoli, et niit ei voi syödä (oon muute koittanu), Nyyh... Mut mitäs me komistukset muuta, ku lähetään yhes ja vallotetaan koko maailma. Kyl se meilt onnistuis ;) Buh, Buh ja Wuh!!!