Sunday, March 04, 2007

Happy Birthday to Meeeeee....

Hellurei ja hellät tunteet. Ehdokas Fonzie se taas täällä turisee. Vaiks mul onki nää vaalikiireet ny niinku kuumimmillaan, ni pitäähä sitä noit synttäreit kuitenki ehtii viettää. Onneks toi Kunkku Albert muistutti tota mun iskää ja äiskää täst suuresta tapahtumast, ku ne ois varmaan muute unohtanee.

Se on ny sitte sellaset pyöreet 20 kuukautta mittaris, vaiks en mä kyl tunne itteeni päivääkään yli 2 kuukautta vanhaks (äiskä: ja käytös kyl välillä tuntuu ihan murkkuikäisen käytökseltä). Äiskä oli tosi tyly, ku se sano mulle, et koska mä oon jo ISO poika, ni pehmoja ei lahjaks heru. Mä kyl koitin sil turista, et en mä viel NIIN iso oo. No, kaivo se mulle tuolt sit niinku hyvitykseks sellasen ydinluun. Aika tuhtii kamaa muute. Must tuli kuuro heti ku mä otin sen luun työn alle. Ei auttanu ton henkilökunnankaa antaa muut ku periks, ku koittivat mua ulos patistaa. Mä en näit ruusukorviini ees lotkauttanu niitte yrityksille. Eihä sitä ny hyvää luuta uskalla jättää, jos vaikka joku sen viel varastaa.


Hei, älkää vaan luulko, et mä niin itsekäs oisin, et vaan omilla synttäreilläni brassailisin. Tosin, aikas moni meist politikoist taitaa kyl olla enempi sellasii omaan napatyräänsä tuijottajii, mut pois se minust. Tää on sellane legendaarinen päivä (vai mitä Lemmenprinssi Albert), jollon myös Albert kamulla ja söpöliini edustaja-avustaja Sylvillä on aihet bileisiin. Ne ku täyttää kokonaist 6 kuukautta. Et sika paljo onnee teille kans. Ja onnee tietyst kans iha mielettömäst mun upeille velipojille; Bartokille, Rollelle ja Ukolle. Toivottavasti ees te saitte noit pehmolahjoi, vaiks mulle ei niit tippunutka. Ja Nuppu Äiti, sulle kans pusuilla kuorrutetut onnittelut pojaltasi, ku sul oli eilen synttärit.


Mut jottette vaan luule, et mä oon täs juhlinnan humus täysin unohtanu nää mun velvollisuuteni teit äänestäjii kohtaan, ni mä lähen jatkaa tätä mun strategisesti hyvin suunnattuu vaalikampanjaa tonne turuille ja toreille, et ei vaan pääse naama äänestäjilt unohtuu (vaalibudjetti ku ei riittäny tohon tienvarsimainontaan). Täytyypä muute ottaa pussukka noit koirankeksei mukaan, jos niil vaiks sais pehmitettyy kovimmatki vastarannankiiskit niinku mun puolelle. On se sit kovaa tää ehdokkaan elämä…Bye, Bye…******************************************

Äiskän kommentti: Ai Fonziella kovaa, miten niin? Fonzie nimesi mut ja iskän vaaliavustajiksi ja nyt saadaan sitten koko ajan raataa niska limassa. Nytkin piti kämppä muuttaa vaalitoimistoksi ja alkaa tekee jotain viirejä, huh, huh. Että tällanen se meidän edustajaehdokas näin siviilissä on. Varsinainen orjapiiskuri. Onneks saatiin toi Ritari Ässä messiin mukaan, niin ei tarvi ite lähtee noita viirejä ulos heiluttelee...

4 comments:

sylvi said...

Onnee Fonzie sulle ihan sikana ja kiitos onnitteluista!

Nyt saan ton lahjakassin, jonka velipoika toi viikolla ja pääsen kurkkimaan sinne. Lupaavalta näyttää, joku pehmo kurkkii siellä ja ihan pinkiltä näyttää. On toi sunkin saama luu aivan ihan, mä meinaan tykkään kans sellasista.

Meillä synttäripäivä menee harjoitellessä, ollaan kuulemma menossa Keravalle mätsii "apinoimaan", mitä sitte ikinä tarkoittaakin...

Fonzie said...

On se kyl upeet, et sul sentään toi pehmovarasto kasvaa. Toista se on mulla, taitaa pian olla pehmot niinku unta vaan.

Näytäs kuule sitte niille Keravan kolleil, mistä pienet mopsit on tehty. Sähän voit muute sit samal tehä siel vähä vaalipropagandaaki niinku mun eduks. Katos ku kaikki tilaisuudet on käytettävä hyväks... Onnea matkaan...

Albert said...

Onnea Onnea pyöreille kuukausille ! Toi sun vaalikampanjas saa jo kuuman vaalikuumeen aikaseksi..tahtoo äänestää ja ääntä on harjoiteltu kovasti !! WÄH ja PRÖÖÖT !!! Oikein reipasta ja vaali-intoista alkavaa viikkoa !!
ps. olen ny synttäreiden kunniaksi herkutellut urakalla niitä herkuja jota sain viimetapaamisella.. njam !

Fonzie said...

Hurjan kiva, et oot saanu herkutella.Niin sain mäki. Ja kyl tää ehdokkana olo käy sit ihan työstä. Eilenki kalastelin parin "väärärotusen" äänet, joten taidanpa olla aika vahvoilla :).