Sunday, February 18, 2007

Puuseppää aina tarvitaan


Pam, Pam, Pam…Hei, älkää ny pelläästykö, ei tääl mitään ammuskella. Meil on vaan iskän kans meneillään sellane pikku rojekti. Äiskä oli jostain hommannu jotain puuhärveleitä tonne meiän kylppäriin, ja ny me miehet sit joudutaan raataa oikee urakalla, et saatas ne kasattuu kondikseen. Äiskä ite ei tikkuu ristiin laita, kuha käy tos aina välillä meit pomottamassa. On se niin väärin. No, kyllähän me iskän kanssa nää hommat osataan, et ei se siitä kii oo, mut pitäs sitä joskus saada vähä relataki ilman ainaista raadantaa.

Auts, ny mä meinasin iskee vasaralla tassuuni, onneks ei sattunu pahasti. Sen siitä saa ku yrittää tehä montaa hommaa samaan aikaan (äiskä: Fonzie pois sen vasaran kans sielt koneelta. Sul on viel tää kokoomishomma kesken). Plääh, äiskä, sä oot kauhee tyranni.

No, nyt alkaa näyttää aikas hyvältä. Äiskä tos nalkuttaa, et mä oisin hukannu pari tärkeet osaa. Ja Höpö, Höpö. Ite se äiskä on ne hukannu, ku kävi tos välillä noit roskii keräämässä.

No niin, valmista tuli. Kyl sit on oikeen ammattimaista työtä. Ollaan me iskän kans aika puuseppii. Toivottavasti toi äiskä on tyytyväine, ni päästäs niinku miehissä viettää tota laatuaikaa (äiskä: ai, iskälle bisse ja sulle ydinluu, vai?). Joo oikein toi äiskä arvas. Raskas työ, ni sit kans raskaat huvit. Mut ekaks mä meen pienille komistusunille, joten ei muuta ku ZZZ...ZZZ...ZZZ…….(äiskä: Fonzie, aloit sä vetää zetaa, luu odottaa?)

2 comments:

rosedale said...

Eihän tollasista hommista tuu mitään, jollei ole kunnon työnjohtajaa ;)

Fonzie said...

Äh, mä kyl luulen, et pärjättäs kyl iskän kaa ilmanki noit "johtohenkilöitä". Nytki sil äiskäl on kädet täynnä jotaki johtoi.