Wednesday, January 24, 2007

Torstai on Toivoa täynnä?

Ei mitään Toivoa vaan siis Epätoivoa. Tää on kyl kumma huusholli, ku tääl katoo kaikki tavarat, varsinki jos ne on mun. Meil synty tänään varsinaine katastrooffi, ku mun lemppari pehmopallo oli hävinny (onneks Tigru sentään oli maisemissa). Mä yritin epätoivoisesti ettiä sitä, mut ei vaan meinannu löytyä. Komensin äiskänki hälyttämään polliisit paikalle vahtii, ettei kukaan vaan poistu rikospaikalta ennen ku se pallo on jälleen tiukasti mun pikku suussani. Äiskä sano, et niil on perempaaki tekemistä (miten niin parempaa????), joten eti poika vaan hajun perusteella, ni varmasti löytyy. On siinä kuulemma sen verran voimakkaat aromit. Ei mun sit auttanut muuta ku tyhjentää koko leluarkkuni (se muutes on iha ku aarrearkku) ja sielt se sit vihdost viimein löytyki. Äiskä oli tietty taas käyny ilman mun lupaa sotkemassa noitten pehmojen millimetrin tarkan järjestyksen. Kärsikööt nyt sitten nahoissaan, ku lattia on hujan hajan täynnä mun leluja. En sit kyl meinaa niit ite siivota.

Äiskä on muute ostanu sellasen koiran temppukirjan (varmaan sama minkä uhriks Nuppu, Tessi ja Tumppikin on joutunu). Sielt se sit ettii kaikenlaisii jutskia mitä se mukamas koittaa saada mut tekemään. Iskä kyl sano, et ei must mitään sirkusmopsia tehdä ja mä oon sit niin maan perusteellisesti samaa mieltä (hyvä et me miehet vedetään niinku yhtä köyttä). Siin kirjas oli sellane lelujen takasilaittamis temppuki. Sitä äiskä tos koitti mul epätoivosesti opettaa (laitto niinku sen tyhmän kirjan mun petiin vihjeeks, et otas poika tosta oppia). Ei vaan tainu kaikki sujuu ihan äiskän suunnitelmien mukaan, ku lopulta toi äiskä meni ite kontalleen lattialle, otti pehmon suuhun ja kanto sen suussaan siihen mun leluarkkuun (äiskä: Fonzie hei, mä näytin sulle vaan mallia). Mä katoin kyl vähä hitaasti sen touhuja (no äiskältä ny voi odottaa mitä tahansa). Toivottavasti se saa rahansa takasi tosta kirjasta ja ostaa niilläkin kolikoilla jotain sellasta järkevää kuten vaiks makoisia ydinluita.

No ku nyt päästiin noihi temppuihin ni niistä viel sen verran, et äiskä oli saanut jostain päähänsä, et mun pitäs lähtee sen kans koklaa jotain koiratanssia. Siis koiratassia??? Kai mä joteski viel ymmärtäisin, jos kyse ois mopsitanssista, mut et koira, HÖH!!!! No onneks yks sen yökaveri eiku työkaveri lähetti sille sellase Travolta isolla T:llä videon (tassutaputukset sulle Katja) mis yks iso vaalee KOIRA (ei siis mopsi) tanssi jonku naisimmeisen kans jotain sellasta luritusta ku "You are one I want, uf, uf, uu....." Siihe se sit loppu äiskän vouhotus ("syvä mopsihuokaisu"). Se nimittäin kässäs, et senki pitäs osata tanssii ja toi äiskä on sellane tasamaantallaaja, et se ei noitten kompurajalkojensa kans sellases vauhdis pysyis ees pystyssä.

Tossa toi äiskä ny hiki hatussa raivaa noit mun leluja takasi sinne arkkuun. Pitäskö mun tarjota sille
vaiks drinksu tost mun vesikupist, ettei sil vaan tuu nestevajausta? Joo, kyl mun pitää mennä. On se niin surkeen näköne, joten bye bye........ (äiskä: ota poju pois toi virnistys nassultas ja tuu auttaa senki Äiskäpiiskuri!!!!)

7 comments:

rosedale said...

MITÄ, MITÄ, MITÄ???

Missä ne kuvat on, jossa äiskä näyttää mallia ja on lelu suussa???

ps. Sut on erikoistittelöity :)

Fonzie said...

Äiskä sano, et niitä kuvia ei sit julkasta (oikeesti niit ei oo, ku ei se oo niin taitava et konttais lattialla samalla ku ottaa kuvaa). Se oli varmaan ainaski viis minsaa vessassa syleksimäs sen "mallinäyttökerran" jälkeen. Kyl se on iha hupsu.....

Anonymous said...

Vai sai Travolta-leffa äiskän innostumaan :D No täytyy kyllä sanoa, että hauskan näköistä se bailaaminen olikin. Nyt olenkin melkein julkkis, kun olen tullut mainituksi blogissasi. Sen kunniaksi toivottelen oikein paljon onnea viikonlopun koitoksiin! Olet paras ja kaunis, viet kaikki pokaalit - jos vaan äiskällä kunto ja käsientärinä kestää, heh :)
T. Katja the Travolta-movie

Fonzie said...

Äiskä kommentoi: Kiitti vaan Katja. Vai että kaikki pokaalit? Ei nyt sit taas tullut yhtään paineita...

Anonymous said...

Kuulepas Fonzie. Kannattas kyllä saada se iskäkin mukaan noihin temppujuttuihin. Kyseessä ei ole sirkustemppujen opettamisen tarve vaan mielihyvän ja aivojumpan tuottaminen koiralle. Aivojumppa myös kaikkein parhaiten purkaa turhaa energiaa...myös sitä joka lenkkeillessä SYNTYY. Jos se ei usko, niin pyydäpä ottamaan yhteyttä. Terv. Sirkku

Albert said...

..Okkoo - nyt ymmärrän miksi äippäs on pistänyt leluhankinnat vähä niinkuin jäihin hetkeksi... sinullahan on triljoona lelua !! Wau !!!!

Fonzie said...

Hellurei Sirkku! Mä välitin iskälle sun terkut ja turisin viel, et jos se ei usko, ni sä tuut ja tukistat. Meni muute iskän naama iha valkoseks.

Ja Albert, ei se täysin jäissä oo. Tuol näytelmis ku on kaikenmaailman kojua ja rojua, ni jo se äiskä löyti paikan, mist sai pehmoja 3 kahden hinnalla. Arvaa vaan, onks ne meillä...