Tuesday, January 23, 2007

Pakkasta ja uus äiskän kuritusleikki

Hurrrr, hurrr, nyt on kyllä Fonzie pojalla vähä niinku vilu. Meikäläisellä kun toi turkki on sen verran ohut, ni tuntuu et pakkasherra iskee iha luihin ja ytimiin. Täs jutskas me ollaan kyl äiskän kans samanlaisii. Ei tykätä kumpikaan kylmästä ja siks mul onki oikeen toppatakki, ku lähetään ulostelemaan eiku siis ulkoilemaan. Ja mun onneks, ei äiskäkään lähe näillä pakkasilla mitään maratonii vetää vaan tehdään sellasii pikavisiittejä.

Heh, tästä mä sainki hyvän mopsinsillan. Mä oon kehitelly sellasen uuden äiskän kuritusjutskan tohon ulkoiluhommeliin. Äiskä ku tulee töistä, ni meil on tapana heti lähtee pikku pikku töyssyttelylle ulos. Tai siis niin se meni ennen, mut nyt mä oon keksiny, mil mä saa ton äiskän tosi iloseks (äiskä: vai iloseks?). No, kun toi äiskämuori tulee kotia, ni mä käyn sitä sillee nopeesti moikkamassa ja syöksyn sit saman tien pallon kimppuun. Sit ku äiskä tulee kohti sen typerän remmin kaa, mä päästän sen melkein mun viekkuun ja just ku se meinaa laitaa pannan kaulaan, mä livahdan karkuun, heh, heh. Ja tämä sit toistuu, toistuu ja toistuu. Ei oo välii vaiks mul ois iso tai pieni hätä, ni tää episodi on pakko vetää läpi, ku ton äiskän verenpaineen kohoomista on ni kiva tsiikata, hih, hih. Kerran se pääs uunottaa mua ku meni soittaa ovikelloo ja mähä tietty juoksin suoriks terassille ja siel se odotti sen pantansa kaa. Toista kertaa mä en kyl enää toho menny, ku mä oon sen verran fiksu, et samaan halpaan en kaht kertaa mee (äiskä: valitettavasti). Tää on kans äiskälle samalla vähä niinku sellane mopsimielenosoitus, ku jättää pikku mopsipoikansa yksin koko päiväksi ja luuhaa ite jossain töissä.

Äiskä käski muute viel turista yhen tiedotusasian. Äiskä on tos tuskaillu joittenki dopingsääntöjen takia (liittyy vissiin niihin näytelmiin), et mitä se mulle enää oikeen uskaltaa antaa, ku kaikki tuntuu olevan kiellettyä (toi tumpelo äiskä sano, et on varsinaista salatiedettä koko jutska). Mä kyl sanoin, et tänne vaan kaikki mikä on hyvää. No oli sit tänää laittanu kyselyn johonki Kenneliittoon et onks sellaset (noita se mulle joskus syöttää) ku PlaqueOff, Eforion öljy tai Citro Osca joteski niinku duppausta eiku doppausta. Joku täti sielt oli sille vastannut, et ei noissa oo varoaikaa, et siitä vaan. Siis juoksuaika, laatuaika, varoaika ja mitä aikoja niit sit onkaan. Pysy tässä ny perässä. Mä kyl sit diggaan eniten tota juoksuaikaa, ku silloin noi mopsitypykät on niin viehkoja että…….

Mä pläjäytän tähän loppuun viel otoksen minkä mä omistan Kuningasmopsi Albertille. Voit kamu ottaa vähä mallia täst tyylistä (sama kyl onnistuu vaiks kyykkimällä). Kyllä se pissi lentää vaiks ois nuttu niskassa ;) (huom! oon kääntäny häveliäästi nassuni toiseen suuntaan, ku kyse on kuiteski näinki intiimistä tapahtumasta).

Ei muuta ku Moro vaan Mopsukat tassuterveisin Kalajärven ”Ruiskumestari”


2 comments:

rosedale said...

Iltaa...

HYVÄ Fonzie, noin sitä pitää just kannustaa Alberttia pitämään takkia pakkasilla! Kyllä se pissi tulee, vaikka takki on päällä. Meillä noilla tytsyillä, lähinnä tolla äitee mallilla (Sohvi) on ongelma, ettei pissa tuu, mutta johtuu vaan pakkasesta, ei takista.

Fonzie said...

Aaltoja Annelle, kun ilman Annea ei noita toppiksia varmaan olisi, kun tää Fonteron mami ei tunnu koskaan löytävän mistään oikean kokoisia.

Niin, ja Sohvihan on Lady isolla L:llä. Ajatteles nyt, jos sitä pissaa päästäis ja pakkasukko sen saman tien pakastais, ni ei se kai ois hienon naisen kauheen kiva kulkee jääkalikat kintuissa ;).

Ja Albert se taas on sen verran kova jäbä, et se kyl viel näyttää miten poika pissaa oli sit vaatteis tai ei.