Saturday, January 20, 2007

Mä joka päivä töitä teen...

Joo, niin se vaan on. Ei saa Fonzie poju ees lepopäivää pyhittää, vaan töitä pitää paiskia. Ai niinku mitä töitä? Mä kävin pyöräyttää tota mun äiskää Vantaalla yhes mätsärikehäs ja se kyl käy työstä. Vähä mä olin hermona, ku tost äiskäst ei aina tie miten se käyttäytyy tuol ihmisten ilmoilla. Sit ku äiskä viel jännittää ni vietävästi, et voi vaiks päästää pissit housuun (koitin mä sille ehottaa vaippoja, mut ei se suostunu).


No mentiin sit sinne ja siel oli hirmu paljon eri kokosia ja näkösiä koiruleita. Ja arvatkaas mitä? Mopsineiti Sylvikin oli siel. Voi pojat, ku se on SÖPÖ. Vähä vähä mä niinku ihastuin ja kyl mä sen sit pusutinkin (äiskä: ja peppuki tuli nuuhkittua moneen kertaan). Sit siel oli myös Madde, Olivia ja Remu Mopsit, joten oli sitten sitä mopsikomeutta ja -kauneutta muille ihasteltavaksi.

No sit iha siihen asiaan. Parikilpailussa meil oli villakoira esittelemässä sellasta nuorta tytön tylleröä. Ei ne meille pärjännee, vaan mun äiskä se vetäsi sen punasen nauhan. Tuomaritäti oli ihan ihmeissään, et miten siel oli tänään ollu niin hyvin liikkuvia mopseja. Olihan toi Sylvi ja Madde jo käyneet antamassa näytteen kehässä. Kehu se sit äiskän kuntoakin ja arvatkaas oliks äiskä polleeta. Mä jouduin vähä sitä kyl jeesaa, ku tolle äiskälle on kertyny elopainoa sen verran paljon, et tuomaritäti ei päästäny sitä pöydälle, vaan mun piti uhrautua.

Mut sit mun piti kyl luovuttaa. Siel oli siis valtavasti koiria ja jos mä oisin jääny oottaa rymäkilpailua, niin siin ois menny ikä ja terveys (äiskä: pienissä rotukoirissa 140 koiraa ja meil nro 40, johon mennessä aikaa oli jo kulunu 1,5 tuntia). Turisin äiskälle, et nyt kyl tulee toi mopsityöaikalainsäädäntö vastaan ja komensin sen kotiin. Onneks Remu jäi vielä sinne pitämään meen mopsien mainetta ja kunniaa yllä. Iskä otti kuviakin. Mä pläjäytän toho pari niinku malliks ni näätte, et ei iskä oo sen parempi kuvaaja ku äiskäkään (iskä: höpö, höpö).

Mut nyt mun pitää raskaan raadannan päätteeks ottaa kunnon tirsat, joten hellurei ja hellät tunteet mopsukat (ja varsinkin Sylvi, pus, pus).
6 comments:

sylvi said...

Moro osta Poro, heh!

Pusi vaan sulle :) Me kotiuduttiin ja mä menin heti lelukoppaan nukkumaan. On se vaan rankkaa tavata toisia mopseja. Kävin vielä matkalla juoksutamassa Bobbya, se on kans mustunut mopsi miekkonen.

T:Sylvi

Fonzie said...

Haukotus (hitsi ku väsyttää.) Moi Sylvi kulta. Mä käyn ostaa sen poron. Leikitääks sil sit yhes?

Sul kävi hyvä tsäkä, ku pääsit kotiin niinku Mopsinaikoihin. Me ei oltas varmaan vieläkään, jos oltais jääty sitä ryhmäjutskaa oottelee. Mut kyl kuule tuli kehuja. Se täti mikä siel oli, sano et nyt tulee varmaan oikeusmurha, ku oltiin sen villiksen kaa molemmat ni upeita. Mut meikä se vaan vetäsi pidemmän korren.

Ei muuta ku mopsirallia ootellessa miljoona, miljoona pusua ja pikku halit kaa (sä SYLVI oot IHANA).

Albert said...

Jaahas.. sitä ollaan suukoteltu mun siskoa ?? Heheh.. no joo - saan syyttä itseäni kun en ollut paikalla puolustamassa sitä systerin siveyttä. WÄH. Äippä tossa toljottaa silmät selällään kun olet Fonzie niin nätisti sillä pöydällä ja katsoon minuun kieroon ja mietiskelee, että noinkohan tuota minä poika koskaan maltan seistä noin komiasti... Täytyy varmaan tulla kamu sinun oppiisi - WÄH ! Tottakai sä vetäsit sen pidemmän korren - välillä olen ihan mustis kun äippä ihailee sun komeutta - mutta käyt sä mullekkin ihan idolista ja esikuvasta, WÄH !!

Tassut pystyy (vai miten se män ;) !!

Fonzie said...

No mä ny vaan oon tällane kis kis boy....(Smack)

Äiskä sano, et toi pöytä jutska on kyl pitkän ja hartaan reenauksen tulosta. Ennen ku mä hogasin, miten siin pitää olla, ni oon kyllä kaikki asennot siin esitellyt; istunu, hyppiny, maannu ja pussannukin yhen tuomarin (se oli nainen ja näytti kuule tykkäävän siitä). Mä voi sit näyttää sulle iha livenä ku tavataan (äiskä: taitaa pojulla kyl olla sillon sen verran muuta aktiviteettia, et ei taida tulla tosta hommasta mitään). Sellanen tylsä juttu siihe kyl viel liittyy, et ne juomarit, ei ku tuomarit, kopeloi siin samalla noi "kruununjalokivet" ja tsiikaa suuhunki. Kantsii varautua.

Ei muuta ku tassut pystyyn ja taas mennään!

Aatu said...

Tassut ja kielet irti sylmistä, se on mun tyttöystävä ;)!

Fonzie said...

Heh, heh, onpas Sylmil kova kysyntä. Tairetaan olla kilpakosijoita....