Friday, January 19, 2007

Mä oon IDOLI


Mopsi Idols skabat 18.1.2007 klo 20.00
Paikka: oma koti
Tuomarit: äiskä tuomari ja iskä tuomari
Osallistujien lkm: 1 kpl

Fonzie töyssyttelee tuomarien eteen ja nousee korokkeelle….

Äiskä tuomari: No kukas sä oot ja miks sä haluut Idoliks?

Fonzie: Mä oon Antonio Fonzarelli (tää on mun taiteilijanimi) ja mähän vaan oon aivan täydellinen Idoli.

Äiskä tuomari: Ainakaan ei tota itsevarmuutta puutu. No mitäs oot sitten aatellu meille esittää?

Fonzie: Sellasen megahitin kuin Mopsin ikävä Mopsin luo (huh, huh, tulee iha hiki ku vähä jännittää).

Äiskä tuomari: No, anna poika mennä.

Fonzie laulaa:
”Ei mun turkki kaipaa harjaa ei kampaa, mut sielu kaipais seuraa mukavampaa, mut täs huushollis ei kuule Dingoa ei Mambaa, pelkkää jonninjoutavaa jorinaa, tää nassu jonka……….”

Äiskä tuomari: Riittää, riittää. Mikä ihmeen sanotus toi oli olevinaan?

Fonzie: Ton megahitin sanotus oli tietty tassualaa Antonio Fonzarelli. Aattelin valita tällasta melankolista lyriikkaa (olipas hienosti sanottu, hih), kun se puree varsinkin maskuliinisiin miestuomareihin. Ja kyl toi iskä tuomari on sit hirveen komee (nuolasu, slurp).

Iskä tuomari: Jatkoon, ehdottomasti jatkoon.

Äiskä tuomari: Ai oot sitä mieltä. Toi kyl vähä vaikutti niinku iskä tuomarin nuoleskelulta. No, kun kerran toi iskä tuomari on pidempi ja painavampi ku äiskä tuomari, niin sen ääni ratkaisee, joten jatkoon (ojentaa punaisen kortin).

Fonzie: Jee, jee, mä oon jatkossa, jippii……….(hakkaa tassuja yhteen).

Äiskä tuomari: Osallistujien lukumäärä huomioon ottaen, toi jatkoskaba voidaan järjestääkin sit saman tien, ja valinta voitaneen tehdä ilman sen enempiä lurituksia tai sanoituksia (pitää antaa korvien vielä levätä) vai mitä iskä tuomari?

Iskä tuomari: Joo, ehdottomasti, ehdottomasti.

Äiskä ja iskä tuomari: Julistamme sinut Antonio Fonzarelli iskän ja äiskän vuoden 2007 IDOLIKSI.

Fonzie: Tää ei voi olla totta! Mä voitin, kääk ……….(mopsionnenkyyneleitä).

Äiskä tuomari: Palkintojenjako alkaa välittömästi keittiössä jääkaapin luona, joten olkaa hyvä Herra Idoli. Teidän jälkeenne.

Fonzie: No niin sitä pitää. Eiku aaltoja vaan uudelle Idolille. Ja vauhtia siihen palkintojen jakoon, ei kiireiset Idolit ehdi turhia odottelemaan. Vautsi vau, mikä luu!!!!!!

Äiskä tuomari: Toivottavasti vaan uuden Idolin nuppi kestää kaikki julkisuuden paineet (ettei vaan nouse pissi päähän).

JA SIT MÄ HERÄSIN. Tää olikin pelkkää UNTA.
Mä kyl katoin noi idoliskabat eilen telkusta, mut en mä tajunnu, et ne tulis mun makoisia unia häirittee (ei se ny niin painajaismaista ollu). Pitää varmaan rajoittaa telkun tölläämistä. Nyt mä kyl meen turisee äiskälle, et sen pitää antaa mulle se luu, jonka makuun mä jo unessa pääsin. Ja kyl se niin on, et mä oon ilman mitään skabojaki ikuisesti iskän ja äiskän ikioma IDOLI.

Idolinne Antonio Fonzarelli alias Fonzie

4 comments:

Albert said...

EI ELÄMÄ kamu noita sun juttujas, täällä äipän kanssa (jälleen kerran) käkätetään ääneen ja solmussa !!! Hihih - isäntä-iskän kanssa eilen katottiin idolit ja iskä oli sitä mieltä et mun piisi ois se prätkähuuli jutska. Kun Jone kysäsee, et mitä meinaan vetästä, niin teen huulilla "prööööööttt-pärinä-pärinä* Heeei.. me voitas tehä duuo: sinä laulat ja minä pärisen - JOOO !! Hyvää viikonloppua kamu !

Fonzie said...

Hellurei kamu. Ehdottomasti duo!!! Meist tulee kuule viel jotku viisuvoittajat ku päristään ja tuhistaan (niinhä siel vissiin tehdään). Mul on muute oikeesti oma biisi. Ihme ja kumma, kun osasivat sen tehdä ilman mun apua. Se on tietty se Mikä kesä. Sehän menee ..Nosta tanssien jalkaa ... Ja senhän mä teen. Joo kiitti, makoisaa viikonloppua sullekin Albert. Ja muista pitää huoltojoukot ruodussa (give me five tassu pystyssä).

Anonymous said...

Voi Fonzie sun kanssas=) äiskältä tuli taas pissit housuun kun se luki tuota sun iroli-juttua =) Me kans kattottiin eilen se ohjelma ja aina kun tuli sellainen surkeampi tapaus niin ulvottiin sille vähän nuottia telkun vierestä, mut ei ne siltikään saanu sävelestä kiinni..Ollaan oltu äitin mielestä koko viikon tosi rasittavia(???!!!) Ninjalla ja Xenalla on kuulemma jotkut tärppipäivät..??niin ainakin äiskä puhuu..Ollaan kovasti olevinaan..pihassakin pyörii paljon muita koiria(äiti sano niin..) mut meitä ei päästetä niitä kattomaan?!!eilenki oli joku pörröinen musta koira vetäny isäntänsä meidän pihaan asti..äiti oli vaan nauranu miehelle ja koiralle.Miehellä oli kuulemma kova työ saada se koira jatkamaan matkaa..
T:Ninja, Xena ja Sissi
ps. sitten ku susta tulee idoli niin saadaanhan me sun valokuva nimmarilla??

Fonzie said...

Voi ei, nyt alko kyl hormoonit hyrrää, ku kuulin tost tärppijutskasta. Pitäs olla meikämannen paikalla. Ties mitä sit tapahtus ;). Joo mä lupaan, et saatte mun idolikortit heti ku äiskä vaan käy polliisiasemalta lainaamassa tassunjälkiainetta. Mä sit signeeraan ne kortit oikein tassunjäljen ja pusujen kera. Ja Sissi, sano Ninjalle ja Xenalle, et poikii ei saa tollaseen tärppiaikaan kauheest kiusata. Tulee viel pojille vaiks syömishäiriöitä.

Nimimerkki: Kokemusta on