Saturday, January 13, 2007

Äiskä vaihtoon?????

No tere taas. On pakko purkaa näit mun huolia, kun oon täll hetkellä ainoo mies talossa (iskä kun on töissä hankkimas mulle ruokarahaa). Toi äiskä on ihan mahoton. Mun on kai pakko laittaa se johonki akkulataamoon.

Ai, mitä se nyt on tehny. Ette voi kyllä arvata. Aamulenkin jälkeen äiskä tuli ja sano, et se lähtee shoppailee naapurin Jaanan kaa. Tylysti se jätti mut ihan yksikseni tänne kotiin. Koitin kyl estellä, ku tota meiän äiskää on ihan edesvastuutonta päästää ulkomaailmaan ilman mies- tai mopsivartijaa. Aikansa se siel kuiteski sit oli ja ku se tuli takasi arvatkaa mitä sil oli mukana. SÄNKY, siis koiransänky. Mitä ihmettä mä sillä teen ku mun paikkani on iskän ja äiskän isossa sängyssä. Jotain se siin sit selitti, et kun ei saa pehmoja ostaa, ni ostetaan sitte sänkyjä (äiskä: ja mahtuu siihen sit aikanaan Andy velikin). Saas kattoo mitä iskä sanoo ku tulee kotiin (ja äiskä, mikä ihmeen Andy???).

No, ihan äiskän mieliks mä kävin sitä koklaa, mut ei se kyllä vedä vertoja sille isolle hökötykselle. Hei kamut! Pitäkää te parempi huoli äiskistänne. Hau, hau terkuin kahden sängyn loukussa oleva Fonzie.5 comments:

sohvi & sylvi said...

WOI ei ku sulla on uus hieno sänky! Sun äiskäs ei vaan varmaan tajunu, et osti liian pienen sängyn. Huonohan siinä on nukkua, kun ne 2 lisäpatjaa puuttuu, toiselta nimeltään iskä ja äiskä.

Fonzie said...

Hih, hih. Niinpä, ei se äiskä oo kovin välkky. Mut kyl iskäkin tost uudest sängystä tykkäs. Mäki oon siin jo vähä lötkötelly, eikä se sit kuiteskaan hullumpi oo. Hei, typyt, kertokaas muuten mulle mikä on ANDY?? Onks se jotain syötävää???

Albert said...

.. VOI PYHÄ JYSÄYS MIKÄ PUNKKA SULLA ON ??????????????? Äippä tos kuolas siihen malliin ja tuumi, et taitaa itselleen hankkia tollaisen. (entä mä sitten.. ?). On kyllä magee. Alan oikeesti epäilee, että olet mopsimaailman James Bondi, on garderoobia ja sänkyä mallia 007. Tylikästä kertakaikkiaan ! Kamu hei.. se Andy on sellainen pikkuinen ruttunaama, pienempi kuin mä, joka alkaa taistelee sun kanssas paikasta auringos - WÄH. Suhtaudu suopeasti ja opeta miehisii jutskii sille ;)

Anonymous said...

Waude mikä sänky sulla =) jos mulla olis tuollainen niin siinä olis vielä sellaiset verhot ja härhelöt..kun oon katos prinsessa=) niin äiti aina sanoo.. Äiti vähän epäili et toi Andy on sun uus mopo-kaveli(hih!) Se varmaan muuttaa kohta teille ja jakaa sit sen jälkeen kaiken sun kaa(sori oli pakko kertoo..siis kaiken!!!ruuan ja äitinkin!)Se Andy on varmaan kans musta..Äiti epäili niin ku sillä on kaverina(ihminen) yks Andy ja se on kans mustempi ku äiti itte..Äiti kerto, että jos meidän pentueeseen olis syntyny musta poika niin siitä olis tullu Andy sen kamun mukaan ;)
T: Sissi ja äiree

Fonzie said...

Heissulivei Albert ja Prinsessa. No, nyt on sängyn koeajo suoritettu ja kyl siin kelpaa köllötellä. Ja kiitti tosi paljon kamut tost Andy jutskasta. Mä vähä niiku kovistelin tota äiskää ja sit se kerto, et mun Nuppu äiti menee ehkä naimisiin vähän ajan päästä ja sit mulle saattaa tulla sellane väriäpäästänyt mopsiveli (tai oikeesti velipuoli). Tuli kuulkaas vähä kiire viedä pehmoja piiloon, ku ne on niinku vain ja ainoastaan mun. Ja hei, en mä kyl äiskää jaa. Mitä mä sellasen äiskän puolikkaalla tekisin ;)?