Friday, December 29, 2006

UnikekoHoh, hoijaa! On se niin väärin. Juuri kun on parhaimmassa unessa, niin iskä ja äiskä alkaa herätellä ja puhua jotain pissa-kakka keikasta. Niillä ei oo sen vertaa tolkkua, ettei kukaan itseään kunnioittava Mopsi herää yhdeksän aikaan, kun on juuri ehtinyt kääriytyä uuden peiton sisälle (muuten ovat kyllä ihan mukiinmeneviä "äiskän huomautus"). Ja mitä tolla keikalla tekee, kun ei ole päässyt yöllä edes herkuttelemaan. Mahtaako maailmassa olla jonkinlaista mopsiensuojeluviranomaista tai mopsipoliisia tai vaikka mopsiarmeijaa, jotka tulisivat suojelemaan "pientä ja avutonta" Mopsiraukkaa. Nyyh.. Kai se vaan on pakko herätä, muuten ei tuo kamaripalvelija äiskä täytä herkkukuppia. Huomannette muuten, että nukkuessani en jätä mitään arvailujen varaan ;). Tiedoksi vaan mopsitypykät.

Ei tämä bloginpito niin vaikeaa ole, mitä tuo äiskä eilen tuskaili. Minä poju kävin salaa kokeilemassa ja hyvinhän tämä sujuu. Ei tota iskää ja äiskää taida enää tarvita kuin ottamaan otoksia minun uljaasta olemuksestani. Niin, siitä pitikin turista. Toi äiskä on aika tunari noissa valokuvausjutskissa. Kuvat on mitä sattuu (mitenkähän se on mahdollista, kun kohde on kuitenkin näin upea). Mutta koittakaa kestää. Laittelen välillä kunnon otoksiakin mukaan (esim. esittelyssä). Ne on ottanut Kati Räisänen ja niistä näkee mitä oikea ammattilainen osaa.

Tänään on siivouspäivä ja joudun taas töihin. Pitää nimittäin juosta sen imurin vieressä tutkimassa, että varmasti kaikki roskat tulee imaistua (ja varmistua, ettei se "letku" vaan imaise mun pehmoja mukaansa).

Palataan turisemaan ENSI VUONNA. Huomenna pidän ansaitun vapaapäivän näistä blogihommista, joten Mopsimakeeta Uutta Vuotta kaikille mopsukoille ja erityisesti Nupulle, Axulle, Bartokille, Rollelle, Ukolle, Tessille, Tumpille, Uskolle, Albertille, Sohville ja Sylville (rodun ulkopuolelta myös Matulalle, Efelle, Elvikselle, Reetulle ja Espanjattarelle). Räiskytelkää ja paukutelkaa (ainakin hajupommeja heh, heh) oikein kunnolla. Ja pitäkää huolta ihmislaumoistanne, etteivät aivan villiinny juhlienvietosta. Tuhansia mopsinuolaisuja kaikille.

3 comments:

Albert said...

Hihihi .. ai että sinäkin olet yhtä ahkera siivoustyöjohtaja kun meikeläinenkin **mopokäkätystä** Niin sitä pitää, laita hovi ruotuun ja imuri heiluu ! Ai että miten magoisat uniasennot sulla on - kovasti opettelen samanlaisia!! Oikein hyvää Uutta Vuotta ! ps. en välittänyt paukutuksista yhtään. Olin isukin sylissä partsilla ja tsiigailtiin väriloistoa..tylsää. Pum pum !

Albert said...

ps: Fonzie kamu hei - kiitti muuten vihjeistä että miten sinne makuuhuoneseen ja mastersänkyyn päääsee. Kovasti harjoittelen ja vääntelen pikku namppuani päivittäin. On toi äippä vaan niin tiukka lyyli, et ei meinaa sulaa millään. No, oikeastaan siihen on hyvä syykin: Äippä kertoi, että sänky on mallia jenkkisänky: melko korkea, ja koska olen niin pieni vielä (pöh) niin tulee pipi jos mätkähdän alas sieltä. Tosin, olen päässyt silloin tällöin isin kainaloon pureskelemaan tyynyliinaa :D. Voi että ootan että minusta tulee yhtä iso kun sinusta niin sitten minäkin pääsen joka paikkaan ! WÄH !

Fonzie said...

Mega valtavan mahtavaa Uutta Vuotta sulle Albert. Sulla on kyllä tosi viisas Äippä, kun huolehtii sun pikku tassuistasi. Silloin kun olin mukamas pieni, niin mulle kävi kerran niin, että kun hyppäsin sieltä isosta sängystä alas, niin tassuun tuli vähän pipi. Odottele sen aikaa, kun pääset itse hyppäämään sinne sänkyyn, niin sitten pääset sieltä turvallisesti alaskin. Ja muuten, kun se hyppy alkaa sujumaan, niin pääsee moneen muuhunkin paikkaan esim. iskän tai äiskän sylkkyyn juuri silloin kun niillä on kahvimuki kädessä. Tulee aika kivan näköistä sotkua, heh, heh.