Sunday, May 05, 2013

Nääs, nääs, nääs, me käytiin Tampereella, nääs


Mukavaa viikonlopun loppua vaan kaikille. Me oltiinkin tää viikonloppu kertomassa Tamperelaisille sellasesta pikku jutusta kuin ÄSSÄT! Ei vaiska, ihan lomalla oltiin, paitsi Vallu ja iskä, jotka piipahtivat lauantaina näytelmissä. Onneks mun loma kestää vielä muutaman kuukauden, niin saatiin Anteron kanssa olla ihan rauhassa hotellin huomassa.

Täytyy kyllä turista, että Vallu, puolen vuoden loman jälkeen, oli palautunut työkuntoon. Kansainvälisessä näyttelyssä kun toi urosten kakkossija ei oo mikään itsestään selvyys. Niin, Vallu siis oli paras uros 2 ja sai vara-cacibin. Vähän se on väsynyt moisesta menestyksestä, kuten kuvasta huomaa :).

Tosta vara-cacibista tulikin mieleen, että sen eka vara-cacib, minkä se sai Riikassa viime vuonna, muuttuukin cacibiksi. Pikkasen salapoliisityötä toi vaati, mutta onneksi meillä on utelias äiskä, hih....

No tossa olisi noi Vallun arvostelut. Ei paha, turisen mä.

Tuomari: Vija Klucniece, Latvia

Compact, strong built, well balanced body. Big round head. Enough dark big eyes. Little bit strong wrinkle on the nose but free breathing. Acceptable ears. Correct tail set. Excellent colour, enough dark mask. Typical rolling gait behind, parallel in front.

Mutta kyllä tää matkailu vähän väsyttää, kun Anterokin on ihan poikki. Seuraava reissu onkin sitten reilu kuukauden päästä ja se vasta väsyttääkin, kun matkakohteena on joku Liettuan Palanga, huh, huh....Mutta hei, ei muuta kuin tassu tassua vasten ja kohti uusia seikkailuita, silleen meillä tehdään :D

No comments: