Tuesday, October 23, 2012

Mun tassuille on tallattuNo piti se tääkin päivä kokee, että toi mun alamainen, Vallu Valdemar, alkaa ihan tassuille hyppiä, ARGH. No ekaks se lähti iskän ja äiskän lauantaina Turkuun näyttelemään ja mut ja Antero jätettiin tylysti kotiin. No joo, kyl mä tiedän et oon näytelmälomalla ja hyvä se, mutta ei kai mun koko sosiaalista kanssakäymistä silti tarvi lopettaa. Ihan mielelläni mä olisin käyny mopsityttöjä siellä Turussa liehakoimassa. No onneks Vallu ei mitään huippumenestystä saanut, kun oli vasta neljänneksi paras uros, kun muuten en olisi kestänyt sen elvistelyä ollenkaan.

Mutta ei toi oo mitään siihen verrattuna, mitä se on touhunnut lauantai iltana ja eilen. Se kuulkaa meni naimisiin ja sitä mä en sitten enää kestänyt. Mun piti olla tässä huushollissa ainoo ukkomies ja hoitaa noi naisasiat, mutta näin siinä nyt pääsi käymään. Pahinta kaikessa on, että Vallun vaimo on mun tytär, Avatar, eikä Vallu vaivautunut edes pyytää sen tassua multa, niinku hyviin tapoihin olis kuulunut. Oon mä siitä Vallua jo kurittanut, mutta kun se on nyt niiiin äijää, et meinaa rökittää takasin. Viime yökin nukuttiin eri kerroksista, kun tunteet kävi vähän kuumina. Mut sellasta se on kun joutuu vävypoikansa kanssa asumaan saman katon alla, huh, huh, varsinaisii kauniita ja rohkeita ihan elävässä elämässä.

Mut nyt pitäs elämän rauhottuu ja voi olla, et musta ei kuulu vähään aikaan mitään. Tai no saattaa kyllä kuuluu, kun mullakin voi olla jotain kerrottavaa lähiaikoina, mut ei siitä nyt sen enempää.

Tassuterveisin Tupla-appiukko Fontero

1 comment:

Annarr said...

Hei! Teidän blogia on kiva käydä lukemassa! Anna teille tämmöisen Liebster Blog -blogipalkinnon. Liebster-blog-kuvan voi käydä kopioimassa blogistani

http://annarr-pienetmustanaamiotnappipenni.blogspot.fi/