Saturday, September 04, 2010

Mä yksi vuotta oon

Hurraa, hurraa, hurraa... Mulla ei ollutkaan viime torstaina "kuukautisia", vaan ihan ihka oikeet synttärit. Minä, Vallu Valdemar Honkanen, täytin siis 1 vuotta 2.9., että saa niinkus onnitella (Fontero ja Antero: No onnee vaan ipana! Muista kuitenkin, et täytit vaikka 100 vee, niin sä oot ja pysyt meidän alamaisena). Höh pojat! Älkää höpöttäkö tai mä näytän teille kuka on kuka.

Toi varsinainen syndepäivä oli kyllä aika tylsä, kun äiskä oli kipee, eikä jaksanut ees kakkua mulle tehdä. Onneks se oli sentään muistanut hommata mulle lahjuksen, sellasen armeijahenkisen lelun, ettei sekään päivä ihan harakoille mennyt, vaikka niitä meidän pihassa jatkuvasti pyöriikin. Vähän mä ekaks kyllä huolestuin, kun aattelin, että onkos toi lahja vihjaus siitä, että mut laitettas armeijaan (en mä niin iso poika tahdo olla). Äiskä kyllä aina välillä uhkaa myydä mut mustalaisille, mutta ei se kyllä ennen ole millään armeijalla pelotellut. Onneksi Fontero valisti, et se on Anteron kanssa sivari, et kai mäkin pääsen pälkähästä. Mähän en siis ikinä koskaan oo mitään sellasta tehnyt, et mua tarttis laittaa johonkin miestenkouluun.

Onneks sitten tuli tää lauantai ja mä sain mun synttärikakun. Waude, miten oli kiva, kun siinä oli ihan oikee kynttilä, mitä mä en kyllä saanut sammuttaa. Mulla ois kuulemma viikset palaneet, jos oisin siihen hommaan alkanut ja se ei olis sitten ollut olenkaan kivaa. Ja arvatkaa oliks se kakku hyvää, nam. Saatiin Fonteron kanssa oikein tupla-annos, kun veli Anterosta on tullut joku ravitsemusterapeutti ja se on siirtynyt roskaruoasta luomupöperöön. Höh, niinku mun synttärikakku jotain roskaruokaa ois. No eipä silti, ollaan me vähän oltu kateellisia Fonteron kanssa, kun ollaan kateltu, miten innoissaan toi Antero sitä kanakasvismössöönsä vetelee. Ei meinaa poikaparka turkissaan pysyä, kun näyttää tykkäävän siitä ihan sikana, eiku mopsina. No toiveissa on, että mekin päästäs vielä kerran sitä äklön näköstä pöperöä puputtamaan.

Hups, meinasin ihan unohtaa, et muisti toi Fontero ja Anterokin mua. Mä sain niiltä kortin ja se ei ollutkaan ihan mikä vaan kortti, vaan ihan syötävän hyvä sellainen. Se oli kattokaas tehty puruluusta, että siitä oli sitten iloa silmälle ja masulle (Fontero: ajattelin mäkin käydä sitä vähän purasemassa). Kiitos myös äiskämummille ja -vaarille muistamisesta ja kaikille tuhansille faneille onnitteluista. Kyllä te ootte sit ihanii *pusi, pusi* (Fontero ja Antero: no, huh, huh Vallu. Vai tuhansia faneja? Hyvä jos kymmeneen pääset ja siihenkin niukin naukin). Pöh, pöh, pojat. Mistäs te mun fanini tiiätte. Ootte vaan kateellisia, kun mä oon kaikkien ihailema ja teitä kun nyt ei taida ihailla kuin iskä ja äiskä.

Mut mitäs tässä muuta kuin jatkamaan kakun puputtamista. Ai niin, Fontero pyysi lähettää terkkui, että kyllä se koittaa pitää blogin hengissä, vaiks viime turinasta ehti kulua aika kauan aikaa. Se johtu vaan siitä, et sille tuli niitten kesäkuulumisten naputtelusta tassutupentulehdus, joten ei päässyt poikaparka toteuttaa itteensä. Voi, voi, pitäs sitä jo tossa iässä osata huolehtia ergonomiasta (Fontero: kyllä mä ipana sulle ergonomiat näytän, ARGH!). Hui, nyt mua viedään, et se on mooooroooo.... *juoksee karkuun*.8 comments:

Guru, the Isoeno said...

Ihan hurjan suuret onnittelut sulle, Vallu V! Me jo onniteltiin sua ja muita jedejä Pulinassa, kun me ei saada ilman Annaa mennä kuonokirjaan. Hieno ja takuulla maistuva kaakku, oikein makslooraa ja ettei kurkkujakin koristeena! Mä muuten olen opettanut Siirisiskoa vegeksi, paprika on sen herkumpaa, kuin kurkku, mikä on mun lemppari, ja me saadaan joka päivä vihermaistiaisia. Vähänkö odotan Mirkkua kotiin, että saatais ne ihan oikeat vihertassit. Äippä menee maanantaina etsimään Meerille omaa pienoistassia, kyl senkin pitää oppia kurkku ja paprika.

Miks Antero saa luomupöperöö? Onksillä allergia tai sappivaivoja?
Nyt ei o kiva, me saadaan vaan peruspahvikortteja, joita ei voi syödä (tai Mirkku pienenä taisi popsia omansa)ja sit Vallu saa tollasen syötävän kortin!Vallun kelpaa!

Mulla on vielä pari viikkoa ihanaa rauhaa, sit tulee Mirkku ja sen vaavi kotiin. Ensin Siiri kävi mun hermoille, kun oli niin eläväinen, mutta nyt meillä on sopusointu ja sitä ei kukaan osaa aavistaa, mitä ÄMMIEN kotiintulo tuo tullessaan.

Nyt on kivaa se, että on viileää ja me ulkoillaan reippaasti ja nautitaan kauheasti syksystä. Nauttikaa tekin!

ISO F said...

Moi Isoeno!

Sulla on kyllä jännät paikat edessä, kun ÄMMÄT saapuvat kotiin. Pidä vain cool linja, niin kyllä ÄMMÄT tajuaa, missä mennään :).

Vallu kiittää onnitteluista. Siitä on tullut varsinainen riiviö, kun se koittaa uhitella meille koko ajan. Mut no hätä, kyllä me yksi riiviö saadaan aisoissa pysymään.

Äiskä laitto Anteron luomuilee, kun sen mielestä Antskun jätökset ei vastaa äiskän kauneusihannetta (kaikkee se äiskäkin kehtaa tutkia, hyi!). Ja hyvältä kuulemma näyttää. Mä en oo niitä viittiny tarkemmin tiirailla, et jätetään se homma äiskän huoleksi.

Mun mielestä Vallulle ois kyllä riittäny pahvikortti, kun en mäkään mitään puruluukortteja oo saanut. Mut olkoon, aion mä kuiteski päästä siitä osingoille.

Nauti rauhasta, vielä kun voit, ja syksystä tietty kans. Toivottavasti nähtäs tässä joskus, niin saisit antaa riiviälle enollisia neuvoja. Lähetä terkkui kaikille.

Terveisin ISO F

Grace said...

Onnitelut rakas poikani yhden vuoden iästä <3! Kyl sä oot saanu hienoi lahjoi ja kaikkee, oon ehkä vähä kade! Mut on taas pistetty dietil ja Jenna tutkailee mun nahkoja, kuulemma on liikaa massaa....
Ihana toi sun pääs <3, äidin sydän tääl sulaa kun sitä katsoo :)
Isot suukot ja lahjan saat sit lauantaina porvoossa <3<3

Vallu Valdemar 1 vee said...

Hei Äiti!

Enkös ookkin komee poika, vaikka kaikki ei sitä uskokkaan :D. ja kiitti onnitteluista. Mä odotin kyllä saavani lahjaksi Isoveljien kiusausoppaan, mut äiskä väitti, että niitten valmistus on lopetettu. Pöh, ja just kun mä olisin niitä tarvinnut.

Katotaan nyt pääseks mä sinne Porvooseen. Äiskä ei oo lähdössä ja jollei iskä lähe mun kaa kahesteen, niin joudun sit varmaan liftaamaan. Mut paljon hellii halei sulle mami, toivottavasti nähtäs pian.

Terv. Poikasi Vallu Valdemar

Grace said...

Älä Vallu huoli, mä oon hommannu sulle jo kyydin ja handlerin, et kyl sä sinne pääset, jos se äiskä viittii tuoda sut liftaa ees siihen teidän parkkikselle :)! Maarit oottaa kuulemma innolla et pääsee sun kans kehää :P

Vallu Valdemar 1 vee said...

Hih, pääseks mä teen kaa ihan yksikseen? Siit tulee hauskaa, ainaski mulle :D

Grace said...

Juu kyl Jenna touhus et se ottaa sulle oman yksiön autoon ja näyttelys saat sit viettää laatuaikaa Rikkis tiimin kans ja haistella porvoon tuoksuja :)! Tietty sut myös palautetaan porvoon jälkee :D

Vallu Valdemar 1 vee said...

Moikka äiti!

Hyvä et täsmensit, et mut palautetaan sieltä Porvoosta takaisin. En mä kato voi ottaa tunnolleni, et iskä, äiskä ja kaks "vanhaa poikaa" kuolis ikävästä, jos mä en tuliska takasi. Mulle muuten tehdään just evästä. Kattilassa kiehuu jotain huisin hyvää sydäntä. Mahtaskohan mun makakumppanitkin syödä sitä, jos mä vaikka tarjoisin?