Monday, April 12, 2010

Mopsirääkkäystä


Loiskis, läiskis, pthyi…. Me ollaan jouduttu hirveän rääkkäyksen kohteeksi. Mopsipresidentti Oskari voisi ottaa asian hoitaakseen ja langettaa hirveän rangaistuksen meen iskälle ja äiskälle.

Siis mistä mä nyt sitten vaahtoon. Ajatelkaa nyt, iskä ja äiskä vei mut, Anteron ja Vallun lauantaina Hyvinkäälle. No ei siin Hyvinkäässä mitään pahaa oo, mut ku me mentiin siellä sellaseen koirakylpylään ja se vasta karmeeta olikin. Aluks mä luulin et kaikki on ok ja kun vielä Vallun hyvätuoksunen Siiri-täti ja isoisoisä Oscukin tulivat paikalle, luulin et oltiin näytelmään menossa. Ja mitä vielä. Totuus alko valkenee siinä vaiheessa, kun meet suihkutettiin ja sit se olikin menoo sellaseen isoon altaaseen. Mä meinasin saada sydänkohtauksen, kun tajusin, et mun tassut kastuu. Yritin kaikkeni, et olisin saanut uida ees selkäuintii, mut ei mua kukaan siinäkään asiassa kuunnellut. Eikä toi Antero ja Vallukaan niin kovin ilosilta näyttäneet, kun sinne veteen joutuivat. Meillä oli viel sellaset epämukavat liivit päällä, et yrittää nyt siinä sit päästä pakoon sitä uittajaa. Ai niin, Siiripä oli sen verran vapaamielinen, et jätti liivit narikkaan ja ui kuin vanha tekijä ihan nakuna. Mä en taida kyl koskaan oppii ymmärtämään noita naisia, kun musta ne on jonkinlaisii masokistei, ainakin mitä tohon uimiseen tulee.

Vallu muuten oli aika viisas, ku sehän yritti karata sieltä allasalueelta. Oli jo pää kaltereitten välissä ja tassu ulkopuolella, kun Jenna huomas sen aikeet ja laittoi pojan ruotuun. Sen jälkeen Vallu sit uiki kilpaa Oscun 11 vee kanssa ja taisi jopa voittaa sen matsin, hmmm. Oscu varmaan anto sille tasotusta, ettei se vaan pillahtais itkuun.

Kun toi kärsimys oli ohi ja päästiin vihdosta viimein kotiin kuivattelee turkkeja, ni arvatkaa mitä. Me jouduttiin SUIHKUUN!!! Ei niinku ollut tassut viel sille päivälle tarpeeksi kastuneet, kun heti kun oli saanut turkkinsa kuivaksi niin joutui vaahtopesuun, HUH, HUH ja vielä kerran HUH!!!

Mussa ei yleensä oo mitään salakuuntelijan vikaa, mut tällä kertaa oli hyvä pitää korvat höröllä ja kuunnella iskän ja äiskän keskusteluu. Ne kattokaas puhu varaavansa meille uuden ajan sinne kidutuslaitokseen. Miettikää ny, eiks muka yhdessä kerrassa ois ollu tarpeeksi. Mä aattelinkin ihan ite ottaa yhteyttä siihen paikkaan ja kertoo, et meil on kaikki taudit lapamadoista kirppuihin, et jos äiskä soittaa sinne, ni ne vois sanoo, et meillä on porttikielto koko Hyvinkäälle. Joo, niinpäs mä teenkin.

Täs nyt ois todistusaineistoa tapahtuneesta eläinsuojelurikoksesta. Syylliset vastuuseen ja heti, turisen mä. Ps. ei heikkohermosten katseltavaa.

Andy polskii.

Hei, mähän sanoin, et jos tää on pakko tehdä, ni selkäuintina kiitos!

Herran jumala, älä ny irrota!

Pakoon...

AAH, maata tassujen alla.

Vallu loiskuttaa.

Hyi, mä kastuin.

Siiri harrastaa vesijuoksuu.

Pojat hei, ei sitten fuskata.

Vallu tassunmitalla voittoon!

9 comments:

team Oscularia's said...

Kiitokset pojat hyvästä polskinta seurasta :)! KYl oli meiläkin illal viel kotisuihku edes, me Siirin kans mietittiin et onks Jennalla joku varhais demettia tai onks se vetäny taas väärät napit naamaansa :D! No saa vika näköjää siel sit ollu! Oli se kiva päästä tonne, kyl se uinti ihan kivaa oli, mekin varmaan mennään uudestaan. Niin toi Jenna uhkas ainakin!
ME oltii kyl Vallun kans aika hyvii tos kisas, varmaa voidaa ottaa uusiks, sovitaa et ens kerral en anna Vallul etumatkaa :P
Oli kiva nähdä teidätkin taas pitkäst aikaa, Jenna kun sano et mä oon vähä niiku eläkkeel, et mua tuskin niis kehäkarkelois enää nähdään :)

Herra Fontero said...

Terve Oscu!

Suakin oli kiva nähdä ja sitä niin ihanan tuoksuista Riisii tai siis Siirii. Mä en viel kyl oo päättäny, et tykkääks mä siitä räpiköinnistä vai en. Täytyy ens kerralla koittaa sanoo, et jättää ne liivit pois, jos sit vaiks olis kivempaa. Arvaa onks Vallu ollu polleeta siitä voitosta. Muista sit ens kerralla ku yhdessä mennään palauttaa Vallu maan pinnalle tai täs tapaukses veden pinnalle, ettei se ihan halkee tohon ylpeilyyn. Lähetä multa isot nuuhkaisut Siirille ja terveiset koko tiimille.

Guru ja Mirkku said...

Toi on niiiiin hienoa, että päätimme Mirksin kanssa, että tuonne mekin polskimaan mitä pikimmin!

Mä luulen, että me osattais koiraa, Mirks lupasi yrittää vesijuoksua.

Teidän ilmeet on mahtavat! Ei millään pahalla, Fonzie, mutta aika kärsivän näköinen olet kuvissa. Kannattaa nyt katsoa Vallun perään, ettei se luule kaikkia rapakoita uimapaikaksi ja räpiköi niissä, kun uimisen makuun pääsi.

Me otetaan nyt torkut.

Herra Fontero said...

Moro Guru!

Mun ilme ei oo mitään siihen verrattuna, miltä mun hieno tassuista tuntu siel altaassa. Pitäs varmaan lähtee sun ja Mirksin messiin sinne uimalaan, ni mä voisin sanoo sille uittajalle, et selkäuintii vaan mulle, kiitos. Te voisitte sit säestää, ni kai se sit uskos :D.

Mä pahoin pelkään, et tosta Viiksivallusta tulee joku vesipeto. Tai jos ei vesipeto, ni peto kuiteski, ku kehtas tänään äristä mulle yhdestä loppuun kalutusta ydinluusta. Mut no hätä, naperot ei mun nenulle hyppele ja se on saletti se :D.

Oskari the Pressa said...

Otan hieman myöhässä kantaa tuothon rääkkäys tapaukseen, kun minulla on ollut hieman kiireitä täällä kanslian suunnalla, kun on pitänyt ottaa vastaa tuota uutta nuorisovastaavaa ja esitellä paikkoja hänelle.

Mutta sitten asiaan ..... tuohan on vallan kaameaa rääkkäystä, kun kansalaisia pakoitetaan uimasille, ilman toisen suostumusta. Täytyy miettiä, millaista rangaistusta tästä langettaisi, ehkäpä joku tilapäinen toimitsijakielto olisi paikallaan ..... tehän voisitte sieltä antaa vinkkejä, miten pitkästä rangaistuksesta olisi tarve langettaa. Muuten teille Espoon pojille aurinkoista kevään odotusta täältä kanslian suunnalta .... palataan asiaan :)))

Herra Fontero said...

Presidentti Oskari, nyt on kuule kova hätä. Ei siis sellainen ”ulkohätä”, vaan ihan oikeesti saa tässä taas pelätä tassujensa ja turkkinsa puolesta. Satuin nimittäin kuulemaan, että huomenna jouduttaisiin taas rääkkäyksen kohteeksi. Voisiko Herra Presidentti toimia siis välittömästi ja langettaa iskälle ja äiskälle elinkautisen toimitsijakiellon? Tosin, noi kaksjalkaset on sen verran kovapäisii, et en tiedä suostuuko ne mitään kieltoja tottelemaan (äiskä: ollaan otettu mallia teistä), joten täytyy varmaan etsiä hyvä piilopaikka huomista varten.

Onnittelut vaan nuorisovastaavasta. Ihan näpsäkältä mopsineidiltä hän näytti, kun kävin salaa äiskän naamakirjan kautta kuvia vilkuilemassa. Ymmärrän hyvin, että kiirettä pitää ja vastuu on suuri uutta mopsikansalaista kouluttaessa.
Terveisiä kaikille ja menestyksellistä jatkoa!

Oskari the Pressa said...

AIvan kauheeta kansalaisten rääkkäämistä, täytyy sanoa. Olen siis pakoitettu julistamaan teidän äipän ja iskä toistaiseksi olevaan toimenpidekieltoon ja se astuu voimaan eilen :)) Toistaiseksi siksi, että jospa ne parantaisivat tapansa, niin saavat taas oikeudet takaisin :))

Meilläkin ollaan jo ihan rääkkäyksen rajamailla, kun ollaan jouduttu koko presidentinkanslia kuntokuurille. Ollaan kuulemma huonokuntoisia ja nyt meidän manageri on alkanut myös personal traineriksi ..... lenkillä käydään siis harvase päivä, mutta joudun puuttumaan kyllä tuohonkin. Alustan on oltava pehmeä (pururata), ei vesisadetta, ei liian lämpimällä, eikä liian pitkiä matkoja, yms. nämä määräykset julistan myös koko mopsikansaa koskevaksi.

Oskari the Pressa said...

No, nyt langetin vahingossa toimenpidekiellon, vaikka toimitsijakielto piti langettamani ... eli äippä ja iskä toistaiseksi voimassa olevaan TOIMITSIJAKIELTOON.

Taitaa alkaa nälkä vaivaamaan, kun kirjoittelen mitä sattuu .... nälkä tulee, kun katsoo tuon juniorin syömistä, se kun saa yhden kerran enemmän ruokaa kun me :(

En tiedä miten saataisiin valvottua noite teidän äippää ja iskää, onkohan laitettava Iita-sisko töihin, kunhan hän lopettaa äitiyslomansa.

Herra Fontero said...

Herra Presidentti! Kiitos, että otit asiamme heti työn alle ja laitoit täytäntöön tuon toimitsijakiellon. Toivottavasti tuo asianomainen taho tulee sitä myös noudattamaan, mutta pahoin pelkään, että näin ei käy. Meillä katos on tuolla eteisessä jo sellainen kassi, missä on jo pakattuna kaikkea uimiseen liittyvää epämielyttävää kamaa. Olisikin hyvä, jos saisit valjastettua näistä entisistä kasliahengettäristä iskän ja äiskän henkilökohtaisia lainvalvojia, niin tuskin iskä ja äiskä silloin enää uskaltaisivat olla mitään kiellonrikkojia, niih...

Ja isot hurraa huudot noista lenkkeilyvaatimuksista. Olemme kanssasi täysin samaa mieltä.

Koita muuten kestää sen juniorin ruokailut. Mä voin kertoo, et ei se kauaa kestä, kun senkin välipala poistuu käytöstä. Ainoo mikä mua kismittää, on se, et noi meen nuoremmat saa vetää napaansa ainaski tuhat kertaa isompii annoksii kuin mä, MURRRR... Mut nyt mä meen maistaa Anteron synttärikakkuu, et moro vaan!