Monday, April 26, 2010

Andy Antero 3 vee

No niinhän tässä pääsi käymään, että minä, Andy Antero, täytin sitten viime torstaina 3 vuotta. Ja älkää kuvitelkokaan, että ikä painaisi, njet, njet. Ei kuulkaa tunnu missään. Vetree oon kuin vietäriville ja pakko se on ollakin, kun asustelee ton Vallun kanssa kimpassa.

Kiva synttäripäivä mulla oli ja paljon onnentoivotuksii sateli. Ja sain mä lahjuksiakin, kun äiskä osti mulle uuden tassuviltin ja mahatikkuja, nam… Kakkuakin tuli mutusteltua ja se olikin huisin hyvää, kun saneltiin porukalla äiskälle ohjeet, mitä kausta pitää löytyä. Mä voin hyvää hyvyyttäni paljastaa sen reseptinkin teille eli maksalaatikkoo, kermaviilii, hookoo blöötä ja paljon namja, nam. Ulkoasustaan toi kakku ei kyl kiitosta saa, mut eihän ton äiskän kaikkee tarvi osata. Maku oli kuitenkin mitä maukkain ja sehän se pääasia on.



Lauantaina me lähdettiin taas kohti Hyvinkäätä ja tällä kertaa ihan omalla porukalla. Innokkaasti oltiin sisälle menossa, mutta siinä vaiheessa ku Fontero näki uima-altaan se teki täys tenän. Aatelkaa ny, mikä mamelo Fontero on, vaikka on aina isottelemassa. Mä ja Vallu sentään uiskenneltiin ja hyvin uiskenneltiinkin.

Fontero: suus kii Antero, etten mä tuu ja täräytä sua. Siinä mun vastaan panemisessa ei suinkaan ollu kyse mistään vesikauhusta, vaan siitä, et mun hipiääni ei oo tehty kasteltavaksi. Ja jos et Vallun kaa sattumoisin tie, ni turha vedellä läträys kuivattaa ihoo ja aiheuttaa kutinaa. Ilmankos te siinä koko ajan rapsuttelettekin. Ja teen pitäs olla ilosii, et mä pidin teitä silmällä siellä altaan reunalla. Pitäähän sitä joka uimalassa hengenpelastaja löytyy. Ja sitä paitsi, mulla oli virallinen lupa Herra Presidentiltä, olla osallistumatta moiseen järjettömyyteen.

Fontero, vähän kuulostaa selittelyltä toi sun turinas. Kyl me huomattiin, miten sä siel altaan reunalla menit kauhusta kankeeks heti ku se uittaja vilkasikin sua, hih…

Mut nyt onkin uudet kujeet mielessä ja mä ja Vallu voitaski mennä kuivaharjottelee noita uintiliikkeitä. Tuus messiin Vallu, Fontero voi katella kateelisena terassilta, kun meikä pojat kroolaa.




Näin se menee, kun sen osaa...

Ei tarvi enää uida käsipohjaa.

Hu huu, maata näkyvissä...

Ravistettuna, ei sekoitettuna.

Märkä kuin uitettu Mopsi.

Hei, me haluttas jo pois täältä.

Maakrapu


Ja uinnin jälkeen unta kaaliin...

4 comments:

Guru, jengin stara said...

Onnea vielä, Antero! Toi kakku olis maistunut meillekin, hyvältä näytti! Pyydettiin heti äippää ostaan tollasta plöötä meille, ei olla ikinä maistettu.

Olet sä aika uimahai, tassutkin ihan räpylöinä melkein ja varpaat harallaan, kyllä osaat hienosti! Me odotetaan niin innokkaina, että päästäis uimaan.

Meillä oli tänään taas Siiri hoidossa ja oli ihan mukava päivä. Me leikittiin veljeä ja sen siskoa ja nukuttiin vierekkäin, Mirkku meni omaan pentupunkkaansa, mihin se vielä mahtuu. Minäkin joskus siihen sovittaudun, se on kiva peti.
Herrijee, Mirkku täyttää eka päivä 2, mitähän sille keksis. Mä en ole kauhean hyvä missään tyttöjutuissa.

Voitaisko, Fonzie, sopia, että jos joskus oltais yhtä aikaa tuolla uimalassa, ni mentäis yhdessä ja näytettäis pienemmille, millai isot mopot ui oikeeta koiraa eikä mitään räpiköintiä? Hauskaa vappuviikoa teille!

Fonzie, Andy ja Vallu Valdemar said...

Moikka Guru!

Toi Blöö on huisin hyvää. Meillä se on vähän niinku miesten herkkuu ja iskä sitä aina välillä salaa antaa meille, ku äiskä on sellanen nipo, et sen mielestä se on ihan turhaa. Et kyl me suositellaan, et patistatte henkilökunnan kiireen vilkaa blöötä ostamaan. Ette tuu katumaan!

Äiskä muuten uhkas, et päästäs kesällä uimaan järveen. Saas kattoo tykätäänkö. Toi Fontero on kyl toivoton tapaus ton uimisen suhteen. Pelkää vissiin päästävänsä väriä tai kutistuvansa, hih… Ois sekin näky, väriäpäästävä Mopsi.

Oho, täyttääks Mirkku jo kaks. Onnee vaan jo etukäteen. Nythän teillä onkin sit aihetta kakkukesteihin, eiks vaan. Ja mä luulen, et Mirkku ois tosi otettu, jos hommaisit sille jonkun pehmon käsiteltäväks.

Vappua odotellessa!

Terv. Kalajärven Karhukopla

Oskari the Pressa said...

Onnea vaan täältä kansliastakin sulle Antero !!!, vaikka näin vähän jälkijunassa :/

Hyvä Fonzie, että voin auttaa sinua ahdingossa ja sinun henkilökunta uskoi vielä noita määräyksiä mitä täältä kansliasta julistin ..... kyllä niistä vielä kunnollista henkilökuntaa tulee sinulle sinne ex-presidentin kansliaan .... tietysti sillä edellytyksellä, että blöötä riittää :))

Laita vaan viestiä, jos tarvitaan uusia määräyksiä täältä kanslian suunnalta.... eläköön mopojen vapautusrintama !!!!!!!!!!

Herra Fontero said...

Herra Presidentti. Suuri kiitos avustasi. Mun auktoriteetti tota henkilökuntaa kohtaan taisi kadota samalla, kun muutuin presidentistä tavallisen maan tallaajaksi ja onkin hyvä, että autat mua ja jaksat pitää noille kaksjalkasille jöötä. Säästyn sillä tavoin monelta murheelta tai tällä kertaa kastumiselta. Käännyn innolla puoleesi tilanteissa, joissa en saa omaa ääntäni kuuluviin (no kotona tosta äänekkyydestä pitää kyllä huolta toi Vallu Valpio, hih…).