Sunday, July 01, 2007

Jäppiset lähtee Jäppilään

Hip Heijaa, me lähetäänki Savvoon ja haukutaan kovvoo (äiskä: siis Jäppilään ja ilman haukkumisia, kiitos) ... vai miten se niinku meni? Pakattiin ton Andyn kaa noi meen Annelta saadut salkutki. No, eihän niihin kyl mahtunu, ku meen matkaeväät, et kyl meil paljon muutaki vietävää on. Iskä jo tos manaili, et oisko sittenki pitäny ostaa vaiks kuorma-auto, et saatais kaikki meen kamat mahtuu mukaan.

Mut kuiteski, ny saatte olla viikon rauhassa meen turinoilta ja pulinoilta, ku äiskä ei saa ottaa mukaan tätä tietsikka härvelii (iskä: joo, ei varmaan saa). Et pitäkees haaskaa ja naatiskelkaas toisistanne.

Terkuin Me Maallemenijät

17 comments:

Jenna said...

Jokos sulle fontero on kerrottu "jutusta"?
Kai ootte Fonzie ja Andy tarkastanu et teil on nyt varmasti tarpeeks leluja ja ruokaa mukana? Sanokaa vaan sille iskälle terveisii et mopsiperhees ei oo koskaan liian suurta autoa :P

Anonymous said...

Vähänkö teillä on käheet salkut! Viettäkäähän mukava loma ja tulkaa pian takaisin kirjoittelemaan kuulumiset!

Pojat said...

Hih, näin mä sen "jutun" , Nam, kuola valuu. Ja meil ei oo koskaan tarpeeks leluja ja ruokaa, et silleen... Soittakaa siis polliisit paikalle, ku meit pidetään pehmo-ja ruokapulassa...

Pojat said...

Mörökölli, kyl sä pian tiiät mitä tää isoveljen elämä on. Juu ja on noi tosi käheet, noi salkut nimittäin. Mut ei sinne kauheen montaa possunkorvaa mahtunu, ku koitin niit sinne pakata.

Anonymous said...

Mukavaa lomaa pojat ja myös teiän henkilökunta!

Me juuri ollaan saatu kamat purettua reissun jäljiltä ja jäädään odottamaan seuraavaa :)

Pojat said...

Ja me viel pakataan. Tosin noi "äijät" vetää jo zetaa. Apua, miten tätä tavaraa voi olla näin paljon?

Anonymous said...

Wau, mitkä boxit! Me ollaan kanssa huomenaamulla lähdössä mökkeilemään (vaikka emmä tiiä mitä se ees meinaa), mutta ei meillä ole mitään tollasii hieno matkapakaasei. Kateeksi käy, toivottavasti mökkeily on silti jotakin kivaa.
Hauskaa lomaa teille, isoveli Fozie ja Andy-veikka!
Terveisin Daisy

Anonymous said...

Daisy, mulle kerrottiin, et se mökkeily on jotain kivaa. Siin kuulemma oppii sisäsiistiks ja silleen.

Ja hei, mä kävin eilen kuule autoajelulla. Se oli ihan nastaa, vaiks mä kyl nukahdin samantien, kun sinne autoon mentiin.

Mut siskoplikka, mahtavaa lomaa sulle ja niille sun palvelijoilles. Pitäkää hauskaa, mä ainaski pidän...

Anonymous said...

Matti myöhäinen mummukin toivottaa hauskaa lomma ja ennen kaikkea oiken hyvää syntymäpäivää, Saathan toivotukset, kun palaatte lomalta.

Anonymous said...

Heippa hurmurit!
Fonzielle hurrrrrrjan herkulliset synttärionnittelut ja Andylle herkkuja,( no joo anna ny vähä sillekin), mutta terkkuja siis, ja henkilökunnalle kans!

Nauttikaa te lomastanne, ku se on ihan vieras käsite Satu-tädin tänhetkisessä sanavarastossa.

Anonymous said...

PALJON ONNEA FONTEROLLE 2 V!!!!!

Anonymous said...

Hmm.. Fonzie kuulostaa niin kauhian tutulta. Eikös me ollakin meilailtu joskus?
Terv. Essi ja Iippo-mopsi

Pojat said...

Fonzie kiittää ja kumartaa onnitteluista. Kyl tää aikamiespoikana oloki on aika nastaa. Meen reissu meni hyvin, mut siit mä sit bloggailen myöhemmin, ku saadaan ekaks tää kaaos tääl kotona selvitettyy.

Essi ja Iippo: Juu, kyl mä se sama Fontero oon, tosin ny jo vähä vanhempana. Meilailtiin sillo aikanaan, mut sit mua alko kaikennäköset näytelmä- ja blogikiireet painaa, ni ei sit ehtiny viestii heittää. Mut terkkui vaan teille kauheesti. Mulle on ny sit ehtiny siunautuu jo tollane riiviöveliki, et tälleen se elämä koettelee ;).

Anonymous said...

Juu, kiireitä on ollut täälläkin. Mitä noita kuvia kattelin, niin näyttäisipä tuolla "riiviöveljellä" olevan napatyrä. Heha, ihan kuin Iipolla.

Pojat said...

Juu, tyrä on niinku mullakin. Pitäsköhän ostaa niinku tyrävyö? ;)

Anonymous said...

Kolmen kopla. :>

Iipollekin on tässä blogi suunnitteilla, jahka jaksaisin opetella käyttämään. Vaikka jaa, ei sinne kovin kiinnostavaa luettavaa kyllä saa, kun herra on tuommoinen sohvakoira.

Pojat said...

Jepulis jee, kolmen kopla ;). Ja bloggailee vaan. Tää on ihan kivaa... Ja soffamopsin sielunelämä se vast kivaa onki. Mitä kaikkee siin pikkusessa ruttupäässä liikkuukaan ;)