Monday, February 04, 2008

Hyvät Mopsikansalaiset


No se on sit siinä. Luotettavalta taholta saamani tiedon mukaan, mä, Fontero, oon sit PRESSA! Kiitos rakkaat äänestäjät. Pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen. Virallisen virkaanastujaisturinani turisen myöhemmin, kun tälleen pressan hommis pukkaa kiirettä päälle jo heti alusta alkaen (kuten kuvasta näkyy, Hih...).

Henkilökuntaa pitäs muuten viel saada lisää, ku en oo nimenny vasta kun ton Anteron ja Bozin mun kansliapäälliköiks. Ja Ässät tietty Iitan johdolla on kansliahengettärii, hih... Oisko muita vapaaehtoisii raatajii?


Mut nyt työt kutsuu, et turisemisiin....

Ai, pitäskö mun alkaa johonki töihin, ei vois vähempää kiinnostaa...


20 comments:

Anonymous said...

Onnea sylin täydeltä uudelle pressalle

Anonymous said...

Kiitos Leena! Taisit olla sinäkin vähän niinku tulokseen vaikuttamassa...

Anonymous said...

Onneksi olkoon!!

Anonymous said...

Katja, thank you....

Anonymous said...

Onnea ihan sikana Fontero!

T:Kansliahengettäret

Anonymous said...

Kiitos Ässät ja Iita. Sorry vaan, mut nyt teen elämä sit muuttuu, ku ootte vähä niinku mun henkilökuntaa, YES...

Anonymous said...

Nöyrin palvelijanne ja alamaisenne Aatu Aa täältä salomailta onnittelee ja kunnioittaa suuresti! Tulos kaiketi oli odotettu, muista ehdokkaista ei meille asti tullut edes tietoa. Toivotan erinomaista jatkoa alkaneella taipaleellasi!

Anonymous said...

ONNEA KOKO PRESSA PERHEELLE!
Terv. Axu-isä,velipuoli Tobi, ja Nipa-setä sekä tietenkin Bozi henkilökuntineen

Anonymous said...

Tere vaan Aatu! Ja kiitos! Äänet meni silleen, et Fonterolle 128, Nupulle 68 ja Hermannille 12. Kiinnostaisko muuten työt? Voisit alkaa vaiks kansliaesimieheks noille Ipanoille.

Anonymous said...

Tral lal laa Bozi! Siin se sit sunki lapsuus on ohi, ku pääsit mulle duuniin. Virallistetaan tää työsuhde sit, ku saan ton Äiskän motivoituu tekee sellasen virallisen virkaanastujaissepustuksen. En kai mä kato enää ite niit kirjottele, ku Pressa oon. On tol Äiskälki jotain virkaa, ku saa sihteerikkönä toimii...

Ja ihan hirmuisesti terkkui koko teen porukalle...

Anonymous said...

Tarjous on houkutteleva, olen diplomaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva - veli Guru oli meillä 2 vuorokautta, eikä meille tullut skismaa - joten voisin hyvinkin tehdä vapaaehtoistyötä, mikäli se ei paljoa verota lepoaikaani.

Anonymous said...

Tehdään Aatu sellanen reilu työsopimus, ni lepoajat on sit taattu. Kato vaiks mua. Mitä sitä turhaa ittees on rasittaa...

Anonymous said...

Hei, hei, ja mehän ei Anteron kanssa mitään esimiehiä meidän kansliaan tarvita. Työjako on jo selvä, Antero on Senior kansliapäällikkö, kun se on vanhempi ja saa valita ensin... Alaisia me sen sijaan tarvitaan runsaasti (mieluummin nuoria naispuoleisia), että me voitais sitten noin niinkun eduskunnan malliin "työskennellä" tehokkaasti niiden kanssa. Näin on.
Terv. Kansliapäällikkö Bozi

Anonymous said...

Oikein jännittyneenä odotellaan, miten tämä elämä nyt muuttuu parempaan päin meidän perheessä, kun uusi pressa astuu remmiin.

Kansliassahan jo kuhisee mopsi työvoimaa.

(Kultsu kyllä vähän protestoi, kun antoi äänensä tyttärelleen Nupulle)

Anonymous said...

Edellisen kirjoittaja

Pojat said...

Bozi, ollaan me tota naistyövoimaa kosiskeltu. Iita ja Ässät on jo palkattu ja Tyyne neitiikin ollaan vähän lämmitelty, et saas kattoo miten käy ;). Mut kyl täs pitää olla tassut irti noista typyist, ettei vaan saa mitään ahdistelusyytteit aikaseks, hih, vai mitä mieltä on Oskari Sinimetsäläinen?

Anonymous said...

Paras vai pitää tassut irti, ettei joudu Hesarin kynsiin (tai minun)

Anonymous said...

Hih, voishan sitä kokeilla Hesariiki, Hih...

Anonymous said...

Hirveesti paljon onnea uudenuutukaiselle pressallemme! Tää ilmoittautuis niihin kansi.. kasler.. siis niin ku niihin hengettären hommiin, jos vielä on paikkoja auki. Ja on muuten pressalla kyllä älyttömän hieno peti, niin resitentillinen.. ;)

Antero-kamuseni, sinä kyllä kuulostat ruokarituaaleinesi ihan tuolta minun Miina-mummolta.. Oottekohan te kenties pahastikin sukua?? ;)

Anonymous said...

Tyy-ne tervetulloo Kansliahengettäreks. Kuhan toi Äiskä saa selkänsä kuntoon, ni mä patistan sen tekee noi työsopimukset niinku valmiiks.

Ja tost Anterost, se taitaa olla sellanen sukulaissielu kaikkien ruoasta pitävien kanssa, et vois vaiks turista täst lähin Punkerosta eikä Anterosta, Hih...