Wednesday, September 19, 2007

Mekö Muotitietoisii?

Minä olen muotitietoinen, minä olen muotitietoinen ja tytötkin eiku Ässätkin sen huomaa….

Siis Iskä ain väittää, et tollanen muotihumputus on akkojen touhuu, mut kyl mä vaan oon toista mielipuolta. Mulle ku on täs aikojen saatossa kertyny aikamoinen garderoobi, ni aattelin sen saloja teil vähän vilauttaa. Täytyy tosin vilautella noit viimesimpii hankintoi, ku tos mun kaapis on jotain vikaa, ku noi vaatteet pakkaa siel kutistuu (äiskä: älä välitä, sama vika mun kaapissa). No onneks on toi Velipuolikuu Antero, joka voiki sit perii noit mun pienempii kledjui (Antero: mä saan traumoi, ku aina vaan Fonteron vanhoja kamoja. Haluu omii!!!!).No täs ois sellast syksyn sademuotii. Tää takki ei kyl oo viel mun, vaan sellanen sovitusversio. Äiskä kattokaas on yhteistyös yhen boolaagin kaa, mis tehdään tollast sadetakin protoa Mopsinmitoilla (siis mä sovitan ja se firma tekee, et oikeesti siis MÄ oon yhteistyös eikä Äiskä). Tähän sovituskappaleen kokoon tulee viel pikkasen muutosta ja sit mä pääsenki sadeilmalla brassailee kulmien kundeille, et kattokaas täs on huppu ja kaikki. Anteroki kuulemma saa tälläsen, mut se takki laitetaan kaappiin odottaa, et toi Änkkä tost vähän kasvas.
Arvatkaas mikä mua ootti tänään postilaatikos? Herra F. Honkaselle, siis mulle, osotettu paketti. Siis se paketti oli kyl ihan Best. Mun Axu-isi lähetti mulle siinä tälläsen upeen Body Guard paidan, kattokaas ku tässäkin on huppu (äiskä: juu, ei pääse pikku pää palelee, kun laitetaan huppu silmille). Kiitos Axu-isi, sä oot tosi Cool. Ny pitääki laumanjohtajan tehtävien lisäks alkaa sit vartioida tän, niin turistun lauman henkiriepuiki, et äiskä, se on sit niinku liksaa lisää Fonterolle (äiskä: sullahan on tulospalkkaus. Katotaan ekaks miten toi henkivartijana olo sulta luonnistuu). No johan mä näytin et luonnistuu, ku lenkil käytiin uus paita päällä. Eks mä muka pelottanu kaikki pois lähistöltä ärisemällä, ni oli ainaski sun ja Anteron selusta sillon niinku turvattu (äiskä: en mä ihan tota tarkottanu).No, ettei toi Änkkä Känkkäränkkä ala itkee, ni täs me oltas sit molemmat. Täs oon mä ja mun uus Pääkallopaita (vanha oli siis päässy kutistuu tai oisinkohan mä sittenki vähä niinku massottunu?) ja Änkkä kierrätyspaidas. Ollaan varsinaisii Pääkallonmetsästäjii (voisko tän yhdistää joteski tohon Body Guard hommaan?)No olkoon menneeks. Täs ois ”susi” lampaitten vaatteis, vai oisko Veli Antero mun turkissa? Ei siis mun TURKISSA (se on viel tallella) vaan niiku tekoturkis. On siin ny sitten turkki turkkii vasten.Ja lopuks viel Andy poseeraa mun ihka ekassa villapaidassa. Toi on sille kyl tarpeen, ku se on sellanen vilukissa (Andy: MURR, mä oon MOPSI, en mikään kissa).

No täs se ny oli, lyhyt katsaus meen huushollin mopsimuodista. Oishan noita ollu muitaki, mut me lopetettiin yhteistyö ton mallimamman kanssa täst mallina olosta, ja päätettiin ottaa pieni aikalisä… Älä Äiskä tuu häirittee sen kameran kaa. Me aletaan lepää…

7 comments:

rosedale said...

WAU!!!! Millos teillä on se kunnon lavashow, siis muotinäytös? Me ollaan het paikalla yleisönä!!!

Fonzie said...

No tietty heti, ku löydetään riittävän laadukas Catwalk tai oikeemminki Pugwalk. Ja Ässät saa kyl sit kans tulla lavalle, ku eihän me ilman naisii sinne mennä...

s-mummu said...

Herran jestas!
Nyt mummu PYÖÖÖRTYYY!
Nyt jäi meidän lapsille lukematta ja näyttämättä tekstit ja kuvat.
Täältä huushollista ei löydy tasan tarkkaan yhtään vaatekappaletta mopseille ja mummullakin vain murto osa teidän vaatteista.

Kerroppa nyt mummulle sopisiko minullekin sellainen pääkallo puku
näet kun tarvitsisin jotain uutta päälle viikon kuluttua, vai vihellätkö mallin minulle.Mummu laittaa ruuat omasta päästä,( sen tähden aivan tyhjä )tai viheltää jotain, en vain osaa vaatteita viheltää.

Fonzie said...

S-Mummu, rumat ne vaatteilla koreilee ja ku sä et oo ruma, ni mitäs noist vaatteist (no ei mekään Andyn kaa rumii olla, meil vaan on hömelö vaatefriikki äiskä). Tota pääkallopukuu vois tietty harkita sulle, ku niit "pikku pikku" juhlii vietät, hmm, laitetaan mietintään... Ja kyl se on, et mikä viheltäen tulee se laulaen menee tai sit toisinpäin, Hih... Et ei noihin vihellyksiin oo oikeen luottamist ;).

Anonymous said...

Just joo, mä en ala. Olen niin kade et silmät putoo päästä. Mäkin haluun olla James Bondi. PÖH. No, saatiin ton Hugeron kans pääkallopaidat eilen **hymyä**. Pidän kyllä sellaisen puhuttelun tolle meidän mammalle tänään, että himputti sentäs muutetaan Espooseen ettei alasti tartte kävellä - WÄH !!!! Eli; upeita muotiotoksia ja hienoja vaatteita !!
/Abe- alaston mamman-Babe ;)

Fonzie said...

Hih mä tiesin, et te saatte kans sellaset HUI, HUI paidat. Ny ollaanki sit niinku samaa pääkallojengii Ässien kaa. Mahtaaks meist tulla yhtä kuuluisiin ku ne jotku Bandidokset? Ja tuu vaan tänne Espooseen. Tääl ku nakuilu on meen Äiskän mukaan kielletty, ni ei siinä muu auta, ku vetää riepuu niskaan (äiskä: höpö, höpö, ei sulla nyt niin kovin usein niit riepui oo niskassa, paitsi ehkä talvella)

Anonymous said...

Hui-Hui !! Mopsi liiga ;)

/Abe - edelleen kade..