Saturday, August 25, 2007

Sellainen on Puuhamaa



Ai siis millanen se Puuhamaa on? En mää ainaskaan tiiä, ku en siel päässy käymään, vaiks Tervakoskella olinki. Näyttelemään mut vaan raahattiin, et se niist puuhailuist.

EH:n (erittäin hyvä) mä sielt näytelmist vaan sain, vaiks laatuarvostelu oli kyl niinku lähes erinomainen. Niin ja äiskäki sai arvostelun. S-mummu oli Ilonan kaa paikalla ja sano sit kehän jälkeen, et kyl äiskä ihan hyvin mut esitteli. Et kiitos vaan äiskän puolesta, mut mikä siin on esitellä, ku mä oon niin maan mainion mahtava mopsukka (äiskä: ja tosi vaatimaton).

Mä en muute tänään ollukka liikkeellä pelkästään kotijoukkojen kans, vaan mopsitypyjen Sohvin, Sylvin, Miinan ja Sallin kaa ja tietty niitten huoltojoukot Anne ja Tuppis oli mukana. Ai niin, olihan se välttämätön paha, Äiskä, kans mua vahtimassa. Arvatkaa oliks mul vaikeeta, ku samas autos oli neljä upeeta mopsitypyy ja mä jouduin olemaan yksin ihan omassa häkissä. Mitähän kivaa mä oisinkaan keksiny, jos oisin päässy vierailee typyjen luona? Ja kuten kuvast näkyy, aikamoinen leiri meil oliki (äiskä: kiitos vaan mukavasta seurasta kaikille).

Mut nyt mää lähen valmistautuu huomista varten, ku sillon pitäs näyttäytyy tuol Kaivarissa. Toivottavasti siel käy parempi säkä noitten naisten kaa ku tänään (äiskä: mielellään kehässä kans). Äiskää, häkkii ei sit oteta mukaan, ku mä haluun olla villi ja vapaa ja kaikkien mopsitypyjen vietävissä ;) Et näin on typykät!

8 comments:

Jenna said...

Jee Fonzie huomen näähdään, tuun taas rapsuttelee sua :)

Pojat said...

Jee, tuu ja rapsuta sit kans kunnolla, hih... (ai niin, Carlakin saa rapsuttaa ;))

Anonymous said...

Mummu on kyllä vieläkin sitämieltä, että äiskä esitti sinut todella hyvin (tietekin jos luet rivien välistä, esitit itsesi hyvin, älä kerro äiskälle)
Mitä tulee siihen yhteen arvostelun osaan (massaan) en kovasti haluaisi sinulle sitä vielä enempää, tulee ajankanssa,
Oli mielestäni aivan liikaa löysiä ja liikaa masaa omaavia mopseja, mummuhan ei ole tuomari joten se siitä.

Jenna said...

Carla tulee mielellään liehittelemään miehiä kun toi sen pumpattava barbara jää kotiin eli Guru ;D! Carla kun ei ihan oo tajunnut et lapsille ei kuulu tehdä kaikkea :D!
s-mummun kanssa samaa mieltä, nykyään tuppaa ihmisillä menemään sekaisin massa ja läski ;)

Pojat said...

S-mummu, sä oot kyl mun IDOLI, kiitti. Ja pitäähän mun näyttää typyjen silmissä sellaselta timmiltä, et ei mitään löysää kyl kaivata. Ja antaa massojen tulla kun on tullakseen. Ai niin, siin se meen puuhailureissu meni sit ohi suun, Höh. Se oli kyl äiskän vika (äiskä: mä kuulin kyllä huhua, et se puuhailumaa ois ollu tänään suljettu)

Pojat said...

Carla, liehittele vaan sen ku kerkiät. Mä ku oon aina valmis liehiteltäväks ;). Menee muuten äiskälki sekasi toi massa ja läski. Se sanoo nykyään itteensä massavaks vaiks se on.... (äiskä: ny suu suppuun poju tai...)

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose outlet online[/url] Keeping up with current trends and what is currently being worn at other proms around the world is often considered a very complicated process to keep up with.. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Rieisj
http://www.christianlouboutinonlinestore.co.uk [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose deutschland[/url] Gmdcmd [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora charm[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose down[/url] Coincidentally, she and host Howie Mandel attended the same Toronto high school some 25 years apart. [url=http://www.busesbitermi.com]beats by dre[/url] Mtuvfi
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Shop[/url] Qejrjz [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora outlet[/url]