Thursday, June 28, 2007

Fontero ja Antero kiittää

Huh, menihän toi riiviö koisii vihdosta viimein, ni mä pääsin taas bloggailee, siis minä, Fonzie Fontero.

Kuulkaas ku meil kävi eilen yks tuttu kylässä elikäs Sohvin ja Sylvin Anne. Ja uskokaa vaan, sil oli mukana iso kassillinen kaikenlaisii kivoi lahjoja meille molemmille pojille. Mulle oli sit viel sellane spesiaalijutska, mut mä en saa sitä pakettii avata ennen ku ens keskiviikkona, ku siin on mun maaginen kaksvuotislahja, KIITOS Anne. Toivottavasti äiskä muistaa pakata sen mukaan, ku me ollaan sillon niinku mökillä (äiskä: on pakattu jo).

Anne se muuten paijas muakin eikä vaan tota pikku Andy "Monsteri" Anteroo. Kiitos Anne, sä oot mun Best IDOLI (Andy kesken unien: ja mun kaa, krooh....). Tääl kotona ku tuntuu välil, et toi "kirppu" saa ihan liikaa tota huomioo, ni kiva et muakin viel joku muistaa (äiskä: Fonzie, kyllä säkin oot huomioo saanut).

Tietteks mitä? Me sovittiin Annen kaa, et lähdetään tuol elokuun loppupuolella yhdessä Tervakoskelle näyttelee. Siis Anne, Sohvi, Sylvi, Mä ja turisti Antero. Ai niin, kai toi välttämätön paha, siis äiskä, pitää kans mukaan ottaa. Anterokin pääsee mukaan kattomaan ja ottamaan opiks, miten tällänen kokeneempi herrasmies homman hoitelee. Toivottavasti se vaan tajuaa sit pitää tassunsa irti Sohvista ja Sylvistä, ku ne on niinku mun. Vaiks mä tääl kotona oonki joutunu jo kaiken jakaa, ni nois naisasiois mä en kyl sit jousta tippaakaan.

Anne muuten otti kunnon satsin kuvii meistä pojista, ni tässä ois muutama, ollos hyvä! (äiskä: kiitos Anne mukavasta seurasta, kuvista ja lahjuksista. Harmi, et pojat olivat riehuneet koko päivän, niin eivät sitten illalla olleet enään täydessä terässä, mutta ensi kerralla sitten).


Mä ja Kroko


Riiviö piilottelee omaa Krokoaan


Häh, häh, mä veinkin Andyn pentupehmon


Pois mun iholta, riiviöJa noin se Andy Boy tottelee (kerrankin)


Andy seisoo


Ja vieläkin, miten se ny noin kauan on paikallaan?


Andyä väsyttääMutta missä on Andy?


No tietysti mun sängyssä taas kerran, MUR, MUR...


Ähäkutti, tää on sängynkaappaus (miksköhän mun pitää muute oma sänky kaapata?)

12 comments:

rosedale said...

Olkaasten hyvä vaan pojat!

Ihanat tekstit kuvissa ja tietenki kuvattavat SUPER ihania!!! (lähetinkö noin pieniä kuvia?)

Fonzie said...

Mä kans tivasin äiskältä noitten kuvien koosta, et mitä se on taas menny tekee, mut eihän se tiiä itekkään. Siel webbialbumis ne on viel ihan katottavan kokosii eikä niit oo ees siel pienennetty tai tehty muutakaan täl kertaa, et luulis noist isot kuvatki aukeevan, mut ei vaan aukee. Kyl tää on mystistä, Hmm....

jenna+ kolme polvea said...

Vähän teistä on otettu hienoja kuvia. Meinaatteko et pystyisitte leikkimään sopuisasti silloin 13.päivä vai hyväksytkö sä fontero Oscun kuninkuuden ;)?
Vai että tervakoskelle, kaippa meidänkin on sitten sinne eksyttvä, että nähdään :)

Fonzie said...

Moikka J ja kolme polvee

Mä oon kyl yleensä kunnioittanu noit vanhempii moppeloita, joten kyl mä kai pystyn. Muutoinki ku noi tytöt kiinnostaa enempi, niin mitenkäs se puputyttö voi ;).

Ai niin ja Oscu, mä tarviin vanhemman ja viisaamman ohjausta ton riiviön käsittelyyn. Se on heittäytyny ihan röyhkeeks, ku meinaa viedä ruoatki suusta, aattele ny....

Oscu ja jälkikasvu+ hovipalvelia said...

Muistathan Fonzie et vaiks toi puputyttö on söpö se puree kovaa jos menee liian lähelle? Mä kerran koitin sitä iskee mut se on niin tiukka täti et puri mua mahasta :/

Mä en osaa sanoa muuta kuin sun tarvii ottaa fontero tilanne haltuun, mä kylmästi jyrään kaikki alleni muristen jos joku vahingos koittaa mennä mun ruokiin. Toiminut näihin mun alamaisiin erittäin hyvin, ne ei enää ees uskalla katsoa mua syödessä ja mä saan välil valmiiks pehmitetyt luut niiden suusta :D

Fonzie said...

Hih, kyl mäki oon murissu ja purissu, mut tol riiviöllä on sisuu vaiks muille jakaa ja se ei ees pelkää mitään. Ja sit se osaa oikeen härnätä, mut kyl mäkin osaan. Vein silt yhen Annen lahjan ja pentupehmon, arvaa harmitiks sitä? Se alko ihan itkee. On muute aika itkupilli (terkkuja vaan Guru). Jos se ei saa heti ruokaa tai mä en leiki sen kans tai se ei pääse isoon sänkyyn, ni heti poru pääsee. Eihän me Oscu tollast ymmärretä, eihän?

Oscu said...

Mehän ei olla koskaan oltu tollasia, me ollaan aina oltu koviksia. Mun luonnon päälle on ottanut nyt aika kovin kun täällä on ollut sellainen "juttu" ja se ei taivu mun tahdolle vaan meinaa väkisin jyrätä mun tahdon. Saa tässä kovin pitää naruja tassuissaan että kuninkuus säilyy.

Fonzie said...

Oscu hei, sää oot Kunkku ja sillä sipuli! Oota ku mä tuun sun avuks, ni mä vetelen naruist ja sä näytät mistä se mopsi (auts, olikohan se kana) pissii... Meenhän nenävekille ei sit hypitä (Auts, sain just taas kuonooni)

OScu said...

Mulla on vähän sellainen olo fontero että kun sä näät ton jutun sulta alkaa vaan valua kuola ja silmät kiilua etkä nää edes makkaraa ;)! Jos haluat lisätietoa käske päivin lähettää sähköpostia Jennalle :P

Fonzie said...

Apuva, ny mua jännittää, hui....

Äiskä, heti ny viestiä Jennalle ja anna sen riiviön jo olla, Räyh...

oscu said...

No nyt se Jenna sekos, se tääl vaa päivystelee pulinan yksityisviestej, toivotaan et se irtautuu siitä edes sen verran, että vie meidät lenkille.

Fonzie said...

Oops, äiskä sano, et se on laittanu viestii johonki muihin Jennan osotteisiin. Siis, mitähä se taas on sekoillu????