Tuesday, April 10, 2007

Arki Tulla Tupsahti

No Niiih Kamuliinit. Fonzie Boy se on yrittäny selvitä kaikest juhlahumusta ja –sumusta ja palaa taas näihin arkisiin aherruksiin. Bloggailu oli vähä jäissä, ku tota hulinaa oli sen verta paljon ympärillä, et tälläne luova turinatyöskentely ei oikein ottanu onkeensa.

Mä oon ollu iha veto pois tos pari päivää, iha niinku Albert Kamuki. Meil tuli sunnuntaina ton äiskän sisko ja sen perhe yökylään ja arvatkaa vaan vaatiks se meikäläiseltä voimii, ku piti sit esittää vieraskorreeta. No joo, eihä sitä ny mun esittää tarvi, ku mä oon aina koree ja komee. Emmi tytön kans leikittiin Tigrupiiloo ja sit yöllä mul oli kova hommeli vahtii kaikkien unta. Kivoint oli kömpiä keskellä yötä Emmin makupussiin eiku makuupussiin tarkistaa, et kaikki on niinku OK. Emmi oli varmaan tosi ilonen, vaiks ei se kyl mitään sanonu.

Eilen ja tänään mä sit oonki lataillu lähinnä noit akkuja, et joskus näinki. Äiskä nauroki, et on tainu Duracelpupusen paristot tyhjetä, ku löysi mut millon mistäki paikasta, mitä ihmeellisemmistä asennoista nukkumasta (äiskä: ja kuorsaamasta).

Ny on muute taas se aika vuodest, et mun hormoonitasapaino alkaa niinku järkkyy. Tuol ulkona on sellane hajuparatiisi, et ruokakaan ei oikeen maita. Toi äiskä on taas ollu ku joku kanaemo, ku ihmettelee et mikä vaivaa. Pitäshän ny noin kypsäs iässä olevan naisimmeisen ymmärtää, millo on kyse naisista ja milloin ihan muusta. No ihan ton kotkotemon mieliks, pistelin kuiteski ton ilta-aterian, ettei se mua vaan lähe millekä ravintoterapeutille kuskaa.

Tää ilta onki ny sitte vähä niinku poikienilta. Katotaan tota lätkää iskän kans ja annetaan ton äiskän poistuu niinku takavasemmalle, se ku ei lätkäst mitään ymmärrä. Et ei ku kannustamaan Kimulit ja Kamulit, sillä Fonzie tekee kohta maalin…

6 comments:

Albert said...

Kamu hoi !!! Oi voi, sullakin ollu pyhät yhtä hulinaa - on tää mopsien työnsarka joskus niiiin levee ja lavee - mut onneksi saa nukkua :D UH, voihan hormoonit..yritä kamu kestää, josko niihin naisiin pääset joskus **moppenaurua**

Fonzie said...

Joo työsarkaa on vaiks muille jakaa. Täytyy vaan toivoo, et mä saan sellasen "pikkuapurin". Sehän vois hoidella noi rutiinijutskat ja mä voisin keskittyy sit vaan naisiin ;).

rosedale said...

Voi EI Fonzie...johan sä oot ihan mahoton ja kokoajan pitäs naistenperässä olla, HAH!

Fonzie said...

Sellasta tää nuoren miehen elämä on, et terveisii vaan Sylmille ja Sohville ;)

tessi ja tuuli said...

More taas Fonzi!

No onkos toi lätkä nyt niin kivaa? Mä en oo kyl ehtinnyy seurail tota lätkää niin paljon, paitsi tos kun välil toi Tuulikka kattoo tota televiissiioo. Tos yhten päivän tai siis parina päivänä on käyny ihmisii kattoo mun mini pentui, ja juomaan tsyfee juomas! Nyt taas vähä matkin sua, nyt mun täytyy lopettaa nää lyhyet turinat.

Turinoitten lukijasi: Tuuli ja Tessi-täti

Fonzie said...

Tere Tessi ja Tuuli

Ei se lätkä ny niin kivaa oo, mut se on kivaa ku iskä välil sen pelin tuoksinas huutaa silleen, et tuolit kaatuu ja sit äiskä repii hiuksii päästään, ku pelästyy niin paljo. Sillo mua kyl iha naurattaa.

Kyl kuule niit sun minipentui kelpaaki käydä tsiikaamassa. On ne niin upeita. Sillon ku mä olin mini (vai olinkohan), ni ei toi iskä ja äiskä meinannu huosuissaan pysyy, ku oli pakko päästä mua heti kattoo. Pian ne varmaan taas on sinne teille ryntäämässä. Pitäkääs varanne.