Monday, February 05, 2007

Sydänsuruja


”Jokainen päivä on liikaa nyt ku mä ilman sua jäin….” SYLVII, mul on ikävä sua!!! Ei maittanu murkinat viel tänäänkä, ku mä vaan huokailen sun perääs (äiskä: varsinainen hormoonihirviö toi meidän poika, taitaa tosiaan huokailla perää…). Pääsisin viel oikein niinku luvan kans sua höykyttää (häh, häh, sun Albert veli lupas), mut ku noi huoltojoukot ei suostu ny sit millään lähtee sinne teille päin. Tää on epistä…Nyyh…

Ja sit ku täs ei olis ollu jo tarpeeks, ni tietteks mitä toi Nuija ja TosiNuija meni tekee? Ne meni ja osti uuden pölyimurin. Siis aatelkaa. Mulla oli sellane toimiva viharakkaussuhde siihen vanhaan härveliin ja nyt seki on sitte mennyttä. Tää uus on iha hirvee. Meinas imaista mutki mukaansa noitten villakoirien joukossa. Sorry vaan villiskamut Efe ja Elvis. Näin meil villiksiä kohdellaan. Ilmankos ette oo tullee kyläilee.

Mun oikee isä, Axu, se meni tos viikonloppuna naimisiin mun tädin kaa. Sillä se käy flaksi toisin ku eräillä (tiette varmaan ketä mä tarkotan, nyyh…). No, suotakoon se isälle. Nuppu äitikään ei oo mustis, ku seki on jo katellu uutta sulhasta. Näin suvaitsevaisii meil ollaan.

Eilen mä teil jo vähän vihjasinki, et käväsin lauantaina sitä Zukulakuu moikkaamassa. Voi hirveetä ku se on pieni. Ei painakaan just mitään. Eikä se tuhissukkaan, vaikka kuinka koitin sille sitä opettaa. Mut kyl mä uskon, et meist hyvät kamut tulee, kuhan se muistaa vaan osottaa mulle riittävää kunnioitusta (eikä käy samoilla typyapajilla ku mä). Niin, ja kunha pitää tassunsa irti mun iskästä (meinas niinku omia sen).Nyt mä jatkan kyl haaveilua Sylvistä (Sylvi, haaveissa vainko oot mun?). Voihan mä kokeilla vaiks siirtää sen niinku ajatuksen voimalla tän meille. Joo, senhä mä teenki.

Heissan vaan, ny aatellaan... turisi Fonzie (The Sexbomb)

2 comments:

sylvi & sen mutsi sohvi said...

Sylvi:"Koita kestää Fonzie, voi hitto ku mul on noita poikakavereita! Pusutetaan kun taas tavataan!"

Sohvi:"Fonzie Sylvi on viel alaikänen ja jallittaa tollasia viriileitä miehiä mielellään!"

Fonzie said...

Äiskä jo tos sano, et mä oon joteski parvo ei ku pervo, ku ei kelpaa vanhemman ikäne naisseura. Ja Sohvi hei, älä oo milläskään, kyl mä kohtelen Sylvii ku ruusuu tassulla.