Wednesday, February 28, 2007

Fonzie Eduskuntaan osa 1

Vaalikiertueen aloitus

No, tähän se mun viimeks turisemani funtsiminen sit niinku johti. MÄ aion pyrkiä Edustuskuntaan tai mikä Eduskunta se sit onkaan. Jep, jep, luitte ihan oikeen. Sinne mä aion mennä hurjan äänisaaliin saattelemana, iha niinku se mikä lie Viikinki Halme konsanaan. Ja onhan siel nytki jotain Macho Reetuja pyrkimäs edustamaan, ni mähän sovin paremmin ku hyvin tollaseen macho joukkoon. Ai ,mikäs se on sitte niinku se mun puoluekantani? No sitoutumaton tietty. Mähän ku en aio sitoutuu viel pitkään aikaan muuhun ku noihin ruoka- ja nukkumaanmeno aikoihin.

Toi vaalibudjetti mua kyl vähä mietityttää. Kävin tos tsiikaa tota äiskän lompakkoo ja aika huolestuttavalta se näytti. Ei kyl niil hiluilla mitään kauheen kummosta vaalikiertuetta saa aikaseks. No toivotaan, et lahjotuksii tulee roppakaupalla (tää oli sit iha niinku vihje; sponsoreil olis ny kysyntää).

Mä muute kyl alotin jo ton mun vaalikiertueeni, vaiks toi rahotus vähä onki niinku retuperällä. Kävin tossa just kalastelemas noit Kalajärveläisten ääniä ja vähä ois sellane kutina, et ainaki yks täti tarttu syöttiin. Se täti-immeinen anto mul uuden nimenki, ku mä sitä vähän niinku nuoleskelin (Slurp). Se sano mua Pusu Petteriks, hih, hih…vai oikeen Pusu Petteri (äiskä: sun pusuttelu tais johtuu kyllä siitä, et sillä tädillä oli taskussa keksejä, joita sä sit sait, kun kävit kerjäämässä oikeen pusujen voimalla). Seuraavaks mä voisinki sit suunnata äänien haalintaan vaiks tonne Vantaalle (ku on toi matkalaukkuki jo pakattu). Mä uskosin, et sielt vois löytyy potentiaalist äänestäjäkuntaa, ku oon kerta sielt niinku kotosi (kotikenttä etu nääs).

Ja mikäs se sellane vaalikampanja olis, mis ei vaalitenttii pidettäs. Mäki joudun (äiskä: pääset) iskän ja äiskän tentattavaks täs jonain iltana. Mä sit turisen teil miten meni, tai hyvinhän se multa sujuu, mut toivottavasti toi iskä ja äiskä eivät sotkeennu omaan nokkeluuteensa niitte kysymyksiensä kans. Pankaas ny mieliin toi nummero 007. Fonzie Boy se viel täält tulee ja jyrää kaikki, uskokaas pois...

9 comments:

Anonymous said...

Hyvä hyvä Fonzie!!! Me ainakin äänestetään sua =) Äiti meinas jo ettei äänestä ollenkaan mut sekin päätti nyt sitten käydä äänestämässä kun sä olit astunu ehdokkaaksi..Eli ainakin kolme ääntä tulee ja jos saadaan iskä mukaan niin sitten neljä..niin Sissi ei voi äänestää kun on alaikäinen =)
T: Ninja, Xena, Sissi ja äippä

Anonymous said...

Ai nii..ei voida osallistuu tohon sun vaalirahoitukseen ku iskä on nyysiny meidän tililtä säästöt..tai siis kela ne vei..piti kuulemma maksaa sinne viimevuoden ruokarahoja takasi ku ollaan muka saatu syödä silloin liian hyvin..Äiti ja iskä kun on päätoimisia opiskelijoita niin niillä on jotku tulorajat?! sit ku sä Fonzie pääset sinne resitentin linnaan niin poistathan sä sellaiset tulorajat..ja vaikka samalla sit ne painorajatkin.. =)
T: Ninja, Xena ja Sissi

Fonzie said...

Yes, äiskä jo varotti et mä en muka sais ku kolme ääntä, siis mun oman ja noitte mun vanhusten. Täs se taas nähdään miten vääräs se ain on.

Juu, ja pian ollaan tosi rajattomii. Oottakaas ku mä oikein pääsen turisee noit mun vaalilupauksii siin tulevas tentis, ni lähtee siin sit rajat jos toisetki...

Albert said...

Jeeehh !! Me äänestetään sua !! (Äipän kommetti: Abe hei- sä et taida olla vielä äänioikeutettu...) => AI EN ?? Annanko vähän ääninäytettä ? Wäh ??
Anna palaa Fonzie kamu ! Taistele meidän sorrettujen mopojen puolesta. Taistelkaamme herkkujen ja pehmolelujen eteen ja noustaan barrikaadeille !! WÄH WÄH. Nyt kaikki äänestämään toveri Fonzieta !

Fonzie said...

Hih, Hih, Albert. Suhun mä vähä satsasinki, vaiks sul ei mukamas äänioikeut ookka. Sano sil äipäl, et ottaa korvan käteen ja kuuntelee, onks sitä ääntä vai ei ;).

Ja mä kyl lupaan, et kaikkeni tuun tekee sortovaltaa vastaan, et rohkeesti taistoon oon menos vaikka tassut takakenos...

Rosedale said...

Me ollaan vahvaan kannatusjoukkoa, ääniä irtoo kättelyssä 2 (Symmiili on alaikänen) Ja tänne, kun piipahdat, sponsoroidaan sun herkuttelua! :) Eka eduskuntaan ja seuraavaksi pyrit Mopsi-presidentiksi, siinä tavotetta!

Fonzie said...

No arvasinha mää, et kyl tuolt Vantaalt alkaa noit äänii mul tippuu. Ja viel oikeen Nam, Nam sponsoreitaki, WAU! Ja Sylmin mä voin sit palkata mun edustusavustajaks, ku on se niin edustava Lyyli.

Mut jos näit äänii tätä vauhtii satelee, ni mähän alan pressaks saman tien. Enkä sit iha miks vaan pressaks, vaan hippulat vinkuen lähen suoraan Valkoseen Taloon, ni saadaan noi Lähi-Itä hommelitki kuntoon niinku kerta laakist.

March 1, 2007 8:06 AM

Anonymous said...

Moikka Fonzie!! Meidän Äiskä lupautu het sun kannattajaksi :D Äiskä veikkaa että sinä saat paljon enemmän siellä eduskunnassa aikaan kun noi den ulkona ja tv:ssä olevien mainosten tylsän näköset miehet ja naiset !! Mä äänestäisin kans sua mutta en voi ku oon alaikänen :( Mut hengessä oon mukana
T : Nemo

Fonzie said...

Hyvä Nemo, sul se sit on TOSI viisas äiskä, ku heti tajuu hyvän päälle. Ja mä ku oon tunnetusti vähä sellasta itepäistä sorttia, ni kyl mä sit meen vaiks läpi harmaan kiven meen mopsien puolest, ja vähä vaikka muittenki, jos oikeen hyvät makupalat löytyy...

(äiskä: HYI, Fonzie, sä et oo viel ees eduskunnassa ja nyt jo lahjuksista turisemssa, HYI, HYI...)