Sunday, January 28, 2007

Turinoita Turkkusesta

Älkää huolestuko, kyl mä viel suomee turisen, vaiks kävinki Turkkuses. Kuvatuksia ei sit muuten oo, ku toi hömelö äiskä unohti sen kameran kotiin. Onneks sentään ei unohtanu mua. Ois siin ollu muilla ihmeteltävää, ku iskä ois esittänyt tota äiskää siin kehässä. No, ette te mitään menettäny niitte kuvatusten suhteen, ku tietää ton iskän ja äiskän valokuvaustaidottomuuden.

No, mennääs sit asiaan. Se tuomaritäti laitto sille paprulle, et mä oon NUO ERI ja NUK 2. Toi on sellasta salatiedettä, mist mä en kyl ymmärrä mittään. Äiskä sit vähä suomensi ja sano et mä oon erinomainen. No kai mä ny sen tiedän, höh. Mitä sitä joltain tuomareilta kyselee. Remu kamu oli siel kans ja taas se vaan vei sen eka jutskan luokassa. Mut Remulle terkkuja, kyl mä viel sulle näytän (ähäkutti ;)).

Mul muuten oli aivan mahtavat kannatusjoukot. Oli Deli ja Hoover ja muitakin missejä pilvin pimein (sellasii kakskymppisii kimuleita). Toi Imuri eiku Hooveri meinas jopa kaapata mut (äiskä kyl sit pelasti).

Meen pehmo-ostokielto koki taas karvaan tappion. Äiskä löysi sielt sellasen paikan, mis myytiin kolme pehmoo kahden hinnalla, arvatkaa ostiko, hih, hih.

Ja Mamma Mia mitä MopsiMisuja siel oli. Huh, vieläki heikottaa. Äiskä se vaan oli vähä niinku vaivaantunu,
ku mä olin niin kovasti niitte perään (äiskä: kirjaimellisesti PERÄÄN).

Ja sit viel pikku loppukevennys: Mikä liikennemerikki oikeuttaa U-käännökseen moottoritiellä. No tieteski sellane ku Turku 10, jee.... (sorge vaan Turkkulaiset).

Mut nyt se on kyl silleen, et raskas työ vaatii raskaat unet, joten krooh, krooh, krooh……

4 comments:

rosedale said...

Hienoa, hyvin teillä meni Turkkuksessa :) Onnittelut erinomaiselle!

Fonzie said...

Erinomainen ja erinomainen, mä oon kyllä Simple The Best (tai niin mä ainaski luulen)

Jenna said...

Mul on kuvia susta fontero, sun äippä kun oli niin jännityksest sokea ettei huomannu vaik mä yritin kehän reunal huitoo, että hei sain teistä kuvia :)
Laitan niit tonne pulinaan kunhan saan kamerasta ulos ne :)

Fonzie said...

Joo, se nyt on vaan mun äiskä. Silt ei kannatta paljoo vaatia nois näytelmissä (jos muutenkaan). Hei ois tosi kiva nähdä niit kuvatuksia, ku ton hömelön kamera oli tietty kotona.