Monday, August 26, 2013

Sukupolvenvaihdos tiedossa?

No niin se aika rientää ja nämä mun viimesimmät lapsenlapsetkin ovat sitten pian 9 kuukautta vanhoja. Kysehän siis on Avataren (mun tytär) ja Vallun jälkikasvusta elikä Metsämansikoista. On se hienoa, kun näistä lapsosista kaksi on aloittanut näytelmäuransa. Dana on jo vanha konkari pentuluokassa käytyään näyttelemässä Iisalmessa ja kolmeen kertaan Joensuussa. Hienosti on Danalla mennyt ja penturoppeja ja kunniapalkintoja on saavutettu. Lisäksi Danalla on ollut huikeaa menestystä mätsäräisessä että onnea vaan plikalle ja Enni omistajalle.

Viime viikonloppuna myös Nipa lähti ensimmäiseen koitokseen eli vaatimattomasti Tervakosken kansainäliseen näyttelyyn pentuluokkaan. Ja Rophan se Nipakin oli, totta kai. Onnittelut myös Nipalle ja Sannalle ja Villelle kasvattaja Miljaa unohtamatta.

Isä Vallukin käväsi tuolla Tervakosken kehässä, mutta jos ei taho niin ei taho ja EH-tuloksella lensi sieltä kehästä pihalle. Onneksi on noita kakaroita, jotka pärjää, ettei maine kokonaan mee.

Nyt kun toi uus sukupolvi alkaa valtaa kehiä, niin kaipa tässä voisi meikäläinen hyvin jo lopettaa uransa. Latviassa kuulemma pitäs kyllä ensin käydä, mutta sitten sen jälkeen, ehkä. Ja Vallulle tekis kyllä hyvää kanssa huilailla vaan kotisohvalla, kun sellanen sohvaperuna se kyllä on. Ottas musta mallia, miten siellä kehässä kuuluu "loistaa", ettei tarttis noita sinisä nauhoja keräillä.

Mutta, elämä jatkuu ja me suunnataan tosiaan kuonot loppuvuodesta vielä Latviaan, Liettuaan ja Viroon. Saas kattoo, miten käy vai käyks mitenkään. Sitä ihmetellessä.

Terveisin Herra ÄF


Metsämansikan Diana "Dana"
Metsämansikan Dino Dan "Nipa"

2 comments:

Jenna said...

Ompas Vallun näköinen tuo poitsu :)

Vallu the Lepakko said...

Kyllä mä noi omakseni tunnustan ilman isyystestii. Nipa on kyllä periny uhkarohkeuden varmaan äidiltään. Se uskaltaa leikkii jopa hevosten kanssa, mä en :(.