Tuesday, June 18, 2013

Nipa 6 kuukautta

Kyllä sitä kuulkaa alkaa tuntemaan ittensä jo aika iäkkääksi, kun jälkeläisen jälkeläisetkin ovat jo isoja ”kakaroita”. Ihan sain sen omin silmin todeta, kun Nipa 6 kuukautta kävi meillä kylässä. Nipahan on mun tyttären Avataren ja Vallun jälkeläinen. Kova meininki oli pojalla. Ei yhtään arastellut meitä, vaikka aika päällekäyviä oltiinkin. Ja itsesuojeluvaistoa ei Nipalla ollut sitten yhtään. Jatkuvasti oli mun limapalloa vonkaamassa eikä millään uskonut, että se mun. Röyhkeästi onnistui jopa kerran viemään sen mun suusta. Voi tätä nykynuorisoa, kun ei oo minkäänlaista kunnioitusta vanhempia kohtaan.


Mutta isänsä poika toi Nipa on. Samat elkeet kuin Vallulla, enkä oo varma onks se positiivinen vai negatiivinen piirre :). No kuvat turiskoon puolestaan.
Ja sitten vielä kuva Nipan siskosta, Danasta. Dana ja Enni ovat käyneet neljässä mätsärissä hyvällä menestyksellä. Pari BIS-sijoitusta ja joka kerta ryhmäsijoitus, että ei voi kuin onnitella. Hyvä tytöt! Pian ne alkaa Danalla oikeetkin koitokset, että niitä ootellessa :).


No comments: