Sunday, September 02, 2012

Se olis juhlaa nyt!Tänään nyt on sitten se kakkupäivä, kun toi Vallu Valdemar Vekara täyttää kolme vuotta. Käytös sillä on edelleen kuin pahaisella kakaralla, mutta harmaat leukapielet kyllä kertoo totuuden, että ei se enää mikään ihan teini oo. Sen takii mä annankin sille synttärilahjaks sellasta käytöskoulutusta, kun mun mielestä noi kaksjalkaset ei osaa sitä kouluttaa. Ihan liian helpolla on poikaparka päässyt, turisen minä.

No lahjuksista kun tuli turistua, niin onneks noi Vallun lahjat on osittain syötävän hyvii, joten mulla on varmaan laumanjohtajana oikeus toimii koemaistajana (Vallu: koita vaan, jos uskallat). Noh, noh, poju, eipäs isotella, kyllä sä tiiät kuka on ISO herra talossa! Ja syömisten lisäksi se sai TYYNYN. Ihme lahja mun mielestä, mutta äiskä perusteli sen sillä, että kun pehmoja ei ollu lupa ostaa, niin ostetaan sitten tyyny, pehmee se on sekin, niih!

 
 Mutta jotta toi kakku ei ehtis pilaantua, niin taidanpa tästä siirtää maskuliinisen olemukseni keittiöön. Äiskääää... laita nyt vauhtii siihen kakun tekoon. Ihan turhaa näperrystä tollaset koristelut ja muut kommervenkit. Mulle riittää, että se kaukku maistuu hyvältä ja sitä on paljon, hih....

Ai niin, meinas ihan unohtua:

Paljon onnee Vallu Valdemar 3 vee!!!!


Saaks tota kakkua vai ei?


 
 No täällä siis "vieraat" saa odottaa!!!
 
 
 No saatiinhan me sitä, viimeinkin!
 
 
Mun osuus oli vaan aivan liian pieni, joten oma apu, paras apu!

5 comments:

Guru L. said...

Onnea, Vallu kolmevee!
Me aletaan nyt vaatia, että saadaan ruokailla pöydällä, meille vaan paiskaistaan kulhot lattialle, ei ikinä mitään finediningia.
En sano noista tötteröistä mitään, hienot on, muttei ainakaan meidän likat taitais huolia, tai vois ne, jos niille laitettais prinsessojen kruunut. Hyvää synttäriä!

Grace Kelly said...

Onnittelut Komealle pojalleni ja tuhat räkäistä suukkoa!!

Vallu Valdemar said...

Kiitos vaan onnitteluista! Ei mekään noista töttöröistä tykätty, mutta mitä sitä ei tekisi yhden vaivasen kakunpalan eteen, huh, huh.

Satu-täti said...

Jopa teitä hemmotellaan, mutta kerrankos sitä 3 vuotta täyttää... mutta et oikein pöytäkekkerit.
Onnea meidänkin puolesta!

Vallu Valdemar said...

Kiitti onnitteluista Satu-täti. Ja ei me yleensä pöydällä eikä varmaan koskaan enää, kun toi Iso musta ei osaa pöytätapoja, höh :D.