Tuesday, August 07, 2012

Kokemusmatkailua Pärnussa


No niin, taas sitä ollaan omassa kotona muutamaa kokemusta rikkaampana. Seikkailtiin tuossa muutama päivä Pärnussa ja kuten niin monta kertaa aiemminkin, kyseessä ei ollut pelkkä lomareissu, vaan mun ja Vallun piti raataa siellä töissäkin parina päivänä. Launantaina ja sunnuntaina kattokaas oli kansainväliset näytelmät ja siellä me sitten tietty näyteltiin.

Maine ja kunnia jäi noissa näytelmissä saamatta eikä eurojakaan taskuun kilissyt (ai niin, eihän meillä oo taskuja), mutta kokemusta sentään karttui.  Lauantaina oltiin molemmat valioluokan erinomaisia ja Vallu sijoittu vielä luokassa neloseksi, mutta mut jätettiin kuin nalli kalliolle ilman sijoitusta. Sunnuntaina mulla meni vielä heikommin, kun olin pelkkä erittäin hyvä, mutta kipusin sillä kuitenkin luokan neljänneksi. Vallu käski kommentoida omaa sijoitustaan niin, että se oli näyttelyn paras suomalainen mopsiuros. No totta kai tuokin, kun Vallu oli valioluokan eronomainen kakkonen ja paras uros 3, mutta kun ne kaksi ennen sitä oli venäläisiä, niin niitä ei kuulemma lasketa :). Toi sunnuntain tuomari oli aika "outo". Muissa luokissa jakeli eriä oikein avokätisesti, mutta valiouroksissa vain kaksi viidestä sai erin. No tällasta tää peli on ja se ei pelaa, joka pelkää.

Nää koitokset olikin sitten meen kesän vikat, joten voidaan siirtyä kesälomalta suoraan syyslomalle. Seuraavat kisat on vasta joskus lokakuussa ja sitten mulle vasta riemu koittaakin, kun jään niiden jälkeen oottelee pääsyä veteraanikehiin ja siihen menee viel aikas kauan.

Mutta ei työtä ilman huvia. Päästiin me siellä Pärnussa pärisemäänkin. Käytiin puistoissa, terasseilla ja markkinoilla ja ehdittiin vähän patsastelemaankin. Meille on varmaan tulossa tosi lihava tilipussi, kun sen verran paljon ihmiset meitä kuvaili. Pitäähän se kuvauspalkkio moisesta hommasta saada, NIIH! Mut antaa kuvien turista puolestaan. Olkaas hyvät.


Meitin punainen hetki hotellihuoneessa.Tulkaas ny avaamaan nää ovet. Oli ne eilenkin auki.


"Puistokemistit"


Ja tämä paikka me kierrettiin kaukaa, ettei vaan pääse tassut kastumaan.


Me halutaan tähän baariin.


Patsastelua VOl 1


Patsastelua VOL 2
Kaksi kovista. Minä ja Johann Voldemar Jannsen.


Ja taas vettä!


Meen hotellin päärakennus.


Tilattiin kyllä iso tuoppi, mutta vati saatiin, hmm...


Alaovi meen hotellihuoneeseen


Hotellin terassi ja meen huoneen ikkunat ylhäällä.


Sisäänkäynti hotellin pihalle

No comments: