Saturday, July 21, 2012

Säiden armoilla

Sataa, ei sada, sataa, ei sada, sataa, ei sada, ei sada, ei sada... Juupa juu, sitä tää loma on ollu. Koskaan ei oo aamulla voinu tietää millasta säätä päivä tuo tullessaan. Viime viikolla näytti jo siltä, et vaivutaan mökkihöperyyteen, kun melkein koko ajan satoi, mutta tällä viikolla on sitten taas ollut pikkasen kuivempaa.

No satoi tai ei, ehdittiin me viime viikolla jotain tehdäkin. Käytiin yhtenä päivänä mun ja Anteron kantakodissa Vantaalla ja sitten Jämsässä, missä tavattiin mun kaksi jälkeläistä. Avatar ja Edi oli kyl sen verran villei, et ihan selkeesti tulleet äitiinsä., hih...

Sit viime lauantaina pidettiin naapurijuhlat ja kilisteltiin vähän maljoja. Tai kuka kilisteli ja kuka ei, miettikääs sitä.


Siinä ne vaan skoolaa :(



Ja me istutaan kuivin suin pöydällä. Ei oo reiluu, ei :/.


Ja yks varotuksen sana. Jos tapaatte tota meen äiskää, niin olkaa varuillanne, kun se on sellanen joukkomurhaaja. Ekaks se alko tappaa etanoita, sitten tuli siipiveikot (äiskä: siipimuurahaiset) ja lopuksi hämähäkit. Kauhulla seuraamme tilannetta, kuka seuraavaksi joutuu sen uhriksi, huh, huh!

Mut nyt pitää alkaa pakkaa, kun alkaa matka häämöttää. Ja mikä pakatessa, kun saatiin uusi komistuspussi ihan Ranskasta asti, kiitos siitä Annalle. Mä en tosin komistusta kaipaa, mut noille nuoremmille (ja äiskälle) saattas tehdä hyvää vilkasta joskus peiliin ja tehdä sen jälkeen ne oikeet johtopäätökset sen ulkomuodon osalta :).



Mahtuskohan meen tavarat noihin?


Ja turinoista tekoihin eli ei kun pakkaamaan *Mees äiskä hoitaa hommas ja pakkaa ruoat, lelut ja namit. Mulla on nyt tärkeempää tekemistä*. Oottakaa vielä vähän aikaa te kaikki ah niin ihanat Pohjanmaan mopsisulottaret. Fonzie-poika on tulossa!



Lemmenluritukset mietinnässä...

1 comment:

Jenna said...

Noita pussukan mopseja saa myös silmälasikoteloina, Lian Kati oli Ranskanreissulla ostanut :))