Sunday, February 07, 2010

Maahan se pienikin ponnistaa :DNo terveppä terve kaikki kaverit. Nyt on sitten meikäläinenkin ihan tavallinen tasasen maan tallaaja, ku toi pressakausi on niinku mennyttä elämää. Aikansa kutakin, turisen mä. Kiva oli pressana olla, mut mikään ei kyl vedä vertoi näille oloneuvoksen päiville, ei siis mikään.

Nooh, en mä kyl ihan toimettomana tääl oo ollu, ku pitäähän jonkun täs huushollissa olla sellanen koulutusvastaava. Toi Vallu on ravannu nois koulutuksissa harva se ilta ja eikä ihan kauheen hyvällä menestyksellä. Kattokaa vaikka, miten se ton maahan komennon oli siel koulussa käsittäny...Mut kun mä sit pääsin sitä vähän kouluttaa, ni johan toimi, siis maahan meno.


Muuten tää viikko on mennykki lumeen hukuttautumisessa ja Vallun viis kuukautisii juhliessa. Saatiin kattokaas Ipanan synttäreiden kunniaks ihan sairaan hyvää keuhkoo, et mun puolesta noit synttäreitä sais olla vaiks joka päivä.

Fontero lopeta jo, mullakin on asiaa, et silleen. No niinpä tietysti. Vallu häirikkö haluu puikkoihin, et ollos hyvä vaan, MURR...

Hih, älä veli murise, ku lapsilla on oikeus tehdä kaikkee mitä ne tahtoo tai muuten niit alkaa ahistaa, ettäs tiiät. Mul on ollu tosi kiva viikko, ku maanantaina loppu kansakoulu, tiistaina vietin syndei ja keskiviikkona mul oli päivät sekasi. Ai miten niin sekasi, höh? No kattokaas, ku maanantai koulus pitäs istuu ja keskiviikko koulus seisoo, ni mähän sit tein ne hommelit ihan väärin päin. Ja mikäs ihme toi on, ku pientä pollaa rasitetaan ihan turhan takii. Kai sitä ny jokanen käskemättäkin osaa istuu tai seisoo, jos siltä tuntuu.

Mähän oonki nyt sitten ihan täysin oppinut, ku maanantaina loppui se kansakoulu ja lauantaina näyttelykoulu. Mut en mä vissiin ihan kokonaan pääse eroon noist koulutuksista, ku äiskä uhos vievänsä mut johonki tokosysteemiin reilun viikon päästä. Eiks täs ny ois jo mopsisuojelupoliisin aika tulla ripittää äiskää, et liika on aina liikaa. Kyllä ny koulujen päättäneelle pitää pikkanen hengähdystauko suoda, vai mitä mielipuolta ootte?

Mut ihan miten vaan. Mulla menee lujaa, ku veli Anterokin on tervehtymään päin, eikä mun tarvi enää koko aikaa varoo sen selkää. Taidanpa siis lähtee selätyshommiin, et se on sit niinku moro vaan...


Fontero ja Antero ja taistelu Tigrusta

5 comments:

Jenna said...

onks Vallu se tokokoulu vähä niiku oppikoulu sit jos kert oot kansakoulun käyny jo :P??

Vallu Valdemar said...

Jenna, kai se sellanen on, mut mä oisin kyl halunnut suoraan yliopistoon. Ja jos siel tokossa mulle nauretaan, ni mä nostan jalkaa ja näytän mistä mopsipoika on tehty, niih....

Guru, jengin stara said...

Sullahan, Vallu, on sit pää täynnä oppihöyryä, kun montaa koulutusta on päivittäin. Minkä pienenä oppii, sen vanhana taitaa, vaikui.

Mirkku ei halua tehdä mitään, mitä se ei halua, ts. jos sitä ei huvita mennä maaten, niin ei se mene. Tai koulutukses se ei totellut isua, vaan Jennan piti sitä komentaa johonkin asentoon, en muista mihin. Tollasia ne tytöt sit on, ailahtelevaisia.

Mainiota, että Anteron vaivat alkaa olla paremmal mallilla. Terkkuja vaan!

Nyt, Fonzie, huilaat raskaan presidenttiyden päälle, olet hoitanut hommasi loistavasti.

Äippä nosti lipun Runebergin päivänä ja me oltiin sen fölis, sit äippä ykskaks hätääntyi, et missä Mirkku on, mut se oli lumessa, siitä näkyi saparon huippu. Meille riittäis lumi jo mainiosti, mut eikö mitä, lounaaseen luvattiin sitä taas lisää. AAARRRGGGHHH!

Satu-täti said...

Valtsu hei, eihän sen kouluttautumisen tarkoitus oo täydelliseksi tulla, joten ei haittaa vaik meneekin vähän päivät sekaisin, ja et ei muista pitääks istuu vai seistä. Satu-tätikin on taas menossa "koulutukseen" ja vähän käy sääliks niit mun kouluttajii, jos mullekin käy kuten sulle.
Mut varsinaisena asiana mul oli Valtsu se, et kun Antero on jo tervehtymään päin, niin lupaathan antaa sen paraantuu rauhassa. Mopsihepuliterkut kaikille kaks- ja nelijalkaisille!

Fontero said...

Moikka Guru ja Satu-täti!

Ei ne Anteron vaivat olleekkaan ohi, vaan äiskä joutu lähtee tänään kesken päivän töistä viemään Anteroo lekuriin. Antero, tai oikeestaan sen selkä, oli päässy kuvaukseen ja olihan sielt selästä yhdestä kylkiluusta pikku murtuma löytyny. Nyt Antero taas hörhöilee tabuissaan, et silleen. Ja mistä se murtuma oli sinne tullu, siitä mä en tiiä mittään tai en ainaska tunnusta. Eikä kuulemma Vallukaan tunnusta, et täs nyt sitten ollaan ja ihmetellään. Mut nyt me ei saada ees leikkii Anteron kaa, et koitas veliseni parantuu äkkii, ni voidaan ottaa taas Tigruskabat :D