Saturday, July 25, 2009

Visulahti, Visulahti, siinä on kesäloman tahti...


... ota suunnaksi Visulahti. Jippii, me ainaski otettiin oikee suunta ja karautettiin tonne Mikkeliin eilispäivänä. Meil oli siel Visulahdessa sellanen pikku talo, mis yövyttiin ja hauskaa oli.

Meen iskä oli hävetä silmät päästänsä, ku äiskä raahas meet sellaseen Dino-junaan, mikä kierteli pitkin sitä aluetta. Iskän mielestä se juna oli tarkoitettu lapsille, mut äiskä ei ottanu kuuleviin korviinsakkaan sellasii höpinöitä, vaan siel me sit mentiin, ku lapset konsanaan.



Sit meistä tuli hirviöitä tai jotain olioita kummiski. Kattokaa kuvii ja pelästykää, HUI...




Ehdittiin muuten käymään terassillakin. Talo oikeen tarjos meille vesilautasen ilmatteeks, ku oltiin niin ihanii, hih...



Ja paljon siel oli kavereita. Me jo luultiin, et siel Visulahdessa oli joku koiranäyttely, ku joka puolella oli jos jonkinmoista hännänheiluttajaa. Tässä muutamasta kuva.





Äiskä piti mulle muuten synnytysvalmennusta, ku mahdollisten jälkeläisteni synnytykseen mä en pääse mukaan. Pitäähän mun kuiteski jo tässä iässä tietää mikä on homman nimi. Mä sain sellasen hain, jolla on munia mahassa ja sieltä ne sit pumsahteli maailmaan, vähä niinku mopsivauvatki. Niin ja kattokaas millasella peitolla tota synnytystä harjoteltiin, hih...





Sit lauantaina, siis tänään, lähettiin Mikkelin raviradalle näytelmiin. Me ei siel Visulahdessa päästy vesipuistoon, mut raviradalla kyllä. Vettä tuli ku aisaa ja siks meil ei oo yhtään kuvaa tästä hommelista. Mut mitä välii, mähän en ollu kehässä, ku mulla on simmussa pikku haava ja Anterokin, vaikka voitti luokkansa, sai vaan EH:n. Mut kiva oli treffata tuttuja, sateesta huolimatta.

Antero: Rakas Tyyne, voi ku oisit ollu mun kaa tuol Visulahdessa. Meil olis ollu varmaan tosi kivaa. Mä kerroin kaikille tyttökoirille, et niil ei oo mitään mahiksii mun suhteen, ku mä rakastan vain sua *iso pusuhalisuukko*.


Oisit ny Antero saman tien kirjottanu, mitä se Putkosen Juha sust sano. Täytyy kai sit tääki asia hoitaa ite, et olkaas hyvä ja mukavata viikonloppuu kaikille.


Hyvän kokoinen. Oikean kokoinen pää. Kookkaat, hyvä asentoiset korvat. Sopivasti otsaryppyjä. Melko voimakas yhtenäinen nenävekki. Tummat silmät. Sopivan avonaiset sieraimet. Oikein kaareutunut hieman kapea alaleuka. Tiivis runko. Puutteellinen eturinta. Oikein kiinnittynyt yksikierteinen häntä. Leveät etuliikkeet. Hieman voimakkaasti rullaavat takaliikkeet. Miellyttävä käytös. Toivoisin hieman enemmän luustoa.

4 comments:

Guru, jengin stara said...

Me Mirkun kans kohta lopetetaan nauru--- OK:nyt helpotti. Jessus teitä, elämyksellinen junamatka, ei kai tos mitään nauramista ole eikä häpeämistäkään, jos juna-ajelulle pääsee. Me olis menty hännät viivoina, jos olis ollut tilaisuus. No, meidän viihdettä oli eilen se, että päästiin autolla muutama kilometri. Että jotain sekin, mutta oikein juna!!!

Teidän kuonot kivasti erottuu rei'istä, saatatte olla ainoat mopsit,jotka on ikuistettu noin eksoottisessa taulussa. Visulahti on selvästi koiraystävällinen paikka, siellä olis kiva käydä, mutta meidän äippä inhoaa mennä Tampereen itäpuolelle, ettei me varmaan koskaan päästä. Ollaan iloisia siitä, että kerrotte kuvin ja sanoin, millasta idässä on.

Mulla onkin rauhan päivä huomenna, kun Mirkku pakataan tamineineen autoon ja viedään esittelemään itseään jonnekin. Arvatkaas, oliko illalla vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Siiri tuli meille juoksemaan. Ne on niin lapsellisia Mirkun kanssa ja ahdistelee minuakin, tosin pakko tunnustaa, on se kivaa muutaman sekunnin, mutten mää jaksa peuhata kauaa.

Juku, enää puolitoista tuntia ateriaan, alkaa jo hiukoa. Nauttikaa lomasta ja selvitkää hengissä itä-Suomesta(äippä lähettää terveisiä)!

PS. sit, kun tulette tänne, niin ottaisitteko sen hailelun palloineen mukaan, haluaisin niin nähdä sen. Me muuten saatiin uudet lelut tänään kun Jens ja Antti kävi Ikeasta ostamas piirongin. Mirkku otti heti mun mansikka-autolelun :(.

Ukkomies Fontero said...

Morjenttes Guru ja Mirkku kaa. Meen iskä muuten sanoo aina, et se ei tiedä pitäskö ton äiskän kaa itkee vai nauraa. Hmm, no on se nauru kuiteski mukavampaa kuultavaa, ku itku.

Noista kuvista sen verran, et ku toi iskä toimi kuvaajana ja äiskä halus meistä myös yhteiskuvan, ni sehän meni yhden tädin luo ja sano, et alas tulla pitää tätä toista tos reiässä, et saadaan kuva. Ei paljoo pyydelly, vaan niinku ilmotti ja kiltisti se täti tuli, hih...

Meil on huomenna lepopäivä, ku äiskä ei oo ilmottanu meit mihinkään, thank god. Ens viikonloppuna mennään sit Poriin ja toivotaan, et sää suosii tän päivästä paremmin.

Juu, hai lähtee matkaan. Niil munilla on muuten jo nimetkin: Vallu, Romeo, Reino ja Rudolf, hih... Mahtaaks tää enteillä jotain??????????

Guru, jengin stara said...

Melkein vois enteilläkin, hienot nimet, kuka ne sitten saakin...

Fonteron ja Anteron mami said...

Niinpä, kuka ne sit saakin :(