Wednesday, September 12, 2007

Märkä ku uitettu Mopsi


Herttileijaa sentään, tällästäks tää syksy on? Äiskä tuli töistä ja kesken karmeimman vedenpaisumuksen alko raahaa meit ulos lenkille. Änkän, siis Andy Anteron kaa, se kyl luovutti heti ja käytti sen vaan piilopissalla grillikatoksella, ku eihän se ny passaa, et pikku Änkkä Känkkäränkkä vilustuis. Mul ei sit kai oo niin välii, ku mun kaa piti oikeen pyörätielle asti lähtee. Ja arvatkaas kastuinko? Missä ihmees se mun super hyper hieno mittatilaus sadetakki oikeen viipyy, ku ny sitä ois kyl tarvittu?

Mä tein sit kyl Äiskälle täysin selväks, et ois se voinu vähän aikaa ootella, et sade ois ees pikkasen lakannu, mut blondi mikä blondi. Mut HIH, jos kastuin mä, ni kastu kyl Äiskäki. Sil oli housut, kengät, sukat ja jalat ihan litimärät, ku päästiin kotiin. No ny kai toi Hömelöki uskoo, milt must tuntuu, ku turkista valuu vettä solkenaan ja tassut on märät ku tiskirätti. Ei tällänen touhu passaa Mopseille EI!

Mut ny mä meen kuivaukseen, ennen ku Äiskä saa hermoromahduksen. Ehdein kattokaas jo kastelee Andyn, sohvan, sängyn ja pari muutaki jutskaa. Äiskä, pyyhkeet kehään, mä oon tulossa...


Veli Fontero, annas ku mä autan...

Tigru Kulta, ethän sä vaan kastunu?

4 comments:

rosedale said...

Voi ei, kyllä tollasesta rääkäyksestä pitäs tehä ilmoitus mopsiensuojeluviranomaisille!!!!

*paapatus* ei mopsia viedä ulos kaatosateessa, suihku löytyy kylppäristä!

Me meinaan vältyttiin sateelta, oltiin pahimpaan aikaan autossa :)

Fonzie said...

KIITTI, on se hyvä, et joku meit Mopsei ymmärtää. Meen Äiskäl ku tuntuu välillä olevan sellasii "ylilyöntei".

Ja äkkii ilmotust kehiin. Mä haluun nähdä Äiskän naaman, ku mopsiensuojeluviranomaiset (huh, olipas pitkä sana) tulee laittaa sen tilille tekosistaan. Taitas mamman naama vähä venähtää, HIH...

Jenna said...

Kauheeta et sun hieno turkki on kastunut. Kai sä sait jotain isoja korvauksia tästä virheestä? Esimerkiks sisäfilepihviä, leluja, luita, loppuilta takan edessä lampaantaljalla makoillen?

Kiroilevalta Prinsessalta lohduttavia terkkuja :)

Fonzie said...

No niin kuule kastu, eiks oo aivan järkkyä? Mä oon laittanu kyl korvausanomuksen sisään, ku ei tol Hömelö Äiskällä ollu tarpeeks laadukasta murkinaa tarjolla eilen. Ja takasta ja lampaantaljast saa kyl vaan haaveilla ja käyttää Andyy sellasena taljana ;).

Ja kiitos vaan terkuista, Kiroileva Prinsessa...