Thursday, September 06, 2007

Lakkovarotus

Se on ny sellanen peli, et me annettiin kuulkaas Anteron kaa Äiskälle eilen niinku lakkovarotus. No, mähän oon kyl lomalla täl hetkellä ja Anteron työt ei oo viel alkanu, ni tää lakko koskiski vaan sit tota naamavärkin putsausta.

Meil on sellane tapa, et ton putsauksen jälkeen, saadaan aina sellaset Bucadog purupalat. Ne on katokaas hyväks suuhygieniaan ja mitäs ei Mopsipojat sen eteen tekis (kannattais muute kokeilla Iskä ja Äiskä). Ny käviki sit silleen, et ne oli päässy iha kokonaan maahantuojalt loppuu (hyi, miten ajattelematonta), eikä niit sit mistään löytyny (tota meiän small kokoo siis), vaiks Äiskä on niit joka puolelt ettiny. Ja eilen sit meni viimeset meilt kotooki. Me sit kylmästi Andyn kaa ilmotettiin, et ei oo naamavärkkiin koskemista, ellei purupaloja ala löytyy, et hopi, hopi Äiskä.

Tänään Äiskä sit soitteliki apteekista apteekkiin, et please, yrittäkää saada niit jostakin ja lopult se sit onnistuki, ku kotiin tulles sil oli kaks pakettii niit purupaloi mukana. Sellast se on ku laittaa kovan kovaa vasten, ni johan tapahtuu (ei tainu Äiskä aikasemmin niinku tosissaan niit ees ettii, PÖH).

Andy muuten on ollu taas ihan hömelö (tulee varmaan Iskään ja Äiskään). Se on keksiny sellasen ilmahyökkäysjutskan, et ku ollaan sohvalla ja mä hyppään sielt alas, ni se ottaa sit sellasen hyökkäysasennon ja hyppää mun selkään. Arvatkaa ny, onks tollanen muka kivaa? No ei varmast oo!

Mun on kyl pikkuhiljaa aika laittaa nää asiat niinku oikeelle tolalle ja alkaa antaa tolle pikkuveikalle sellasta käyttäytymiskoulutusta. Eihän tälläsest pelist pitemmän päälle mitää tuu, ettei se Mopsietikettii noudata. Pitäs viel kehata pikkuveikka viedä tonne näytelmiinki, et silmät päästähän siin saa hävetä, jos se kaikkien päälle on rynnimäs. Joo, miksen mä alkaski heti hommiin? Andy hei, tuus tänne, ku mul ois sulle vähä sellanen pikku, pikku jutska, HÄH, HÄH, HÄÄ... (Andy: kuis must tuntuu, et ny ois paras lähtee karkuun ja sassiin?)

8 comments:

Jenna said...

Eikö Oscu olekkaan opettanut sua Fonzie miten kuuluu pitää kakarat kurissa?

Fonzie said...

Ei oo Oscu ehtiny, ku sil on nii paljon kiirettä kehissä ;). Mut ei huolta, mä laitoin tänään ihan kunnolla kampoihin tolle Ipanalle. Eiköhän se pian usko, hih, hih..

Jenna said...

Ehkä mun tarvii antaa Oscu teille kurinpalautuslainaan vaikka viikoks niin jos sä sit katsoisit mallia :P?

Fonzie said...

Juu Oscu tänne, ni sais riivökin nähdä, mistä miehet oikeen on tehty...

sohvi ja sylvi said...

Onneksi ette joutuneet alkaa lakkoilee, ois se tylsää ku kylillä ois likkuunu kax törkyturpaa...

Meillä harrastetaan vaan vierihoitoa, kovin ollaan koitettu tota meiän Annea parantaa, ku eilen tuli kesken päivän kotiin töistä kipeenä.

Fonzie said...

Voi ei, onks teen henkilökunta pipi? Laittakaas se äkkii kuntoon, et jaksaa taas teit oikeen kunnolla passailla. Sellane pusukuuri on kova sana. Tai sit tehkää Anterot ja hyppikää nassun päällä, ni ei se kauaa sängynpohjalla makaa. Ja ps. mä en sit neuvonu tota jutskaa...

sohvi ja sylvi said...

Joo meiän henkilökunta on kipee, mut onneksi meil kävi eilen "kodinhoitaja" meit ulkoiluttaa ja lellii. Anne vaan maris kahen peiton alta et menkään muualle riehumaan. Pidettiin taistelukisaa sen päällä sängyssä, HIH!

No nyt se vaikuttaa jo paremmalle ollaan jo pari kertaa oltu ulkona ja ruokaaki ollaan saatu...

Fonzie said...

No hyvä jutska, kattokaas typyt, se on silleen, et sairast henkilökuntaa ei kestä sit kukaan ;). Meen Iskä kans tos niiskuttaa, mut onneks Äiskä on viel normaalin epänormaali, et kai se meit kans lähtee ulos viemään. Toivottavasti lähtee, ku sillon kun hätä on suuri, ni sen avun on kyl paras olla niinku lähellä...